Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY ERICSSON UPDATE SERVICE SORUN!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: SONY ERICSSON UPDATE SERVICE SORUN!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
asekitmez

2 Ekim 2006; 20:16:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çok teşekkür ederim..
saygılarımla...

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orjinalden alıntı: asekitmez

@vipracing
hocam sizi yaklaşık 4-5 ay önceki kaliteli E61 incelemenizden hatrlıyorum, galiba E 61 i bırakmışsınız, bendede E61 var ve P990 düşünüyorum. Siz neden E61 i bırakarak P990 a geçtiniz? Bu değişimden mutlumusunuz? sizin ayağı yere basan yorumlarınız benim için önemli çünki kamerası şöyleymiş, karizma görünüyormuş gibi sığ yorumlar yapmayacağınızı biliyorum. vakit ayırıp cevap yazarsanız sevinirim . şimdiden teşekkürler...

Yazilani ancak simdi farkettim pardon!
Birakmadim o beni birakti (Biri darbeden birisi sudan en sonuncusuda calindi malesef E61 laneti var ustumde) Ben her hali karda E61 derim neden?:

- Pil omru arasinda daglar kadar fark var
- OS cok daha cabuk cevap veriyor
- Kullanmasi daha kolay
- Memory management cok daha iyi
- Ama en onemlisi : Ekrani daha iyi ve klavyesi daha kullanisli+Turkce karakter destegi klavyede var.Ekran web sayfalari ile daha iyi basedebiliyor (p990 in yan ekran modundan da iyi)
- S60 V3 un programlari katlanarak cogaliyor UIQ 3.0 ok zor ilerliyor (Hemde cidd zor)
- Yeni cikacak Navigasyon vb programlari ilk olarak S60 V3 e cikacak (Navturk de dahil)
- Nokianin yapim kalitesi bir parca daha iyi.
- Dis hoparloru daha iyi

P990 bir tek pdf lerde daha iyi.
Birde 2 gb dan yukari memory card almak istiyorsaniz 990 daha avantajli sahsen ben E61 derim.

Vipracing

Sisteme Gözat

2 Ekim 2006; 22:00:30 

Estahafurullah
Saygılar&sevgiler
Mert
quote:

çok teşekkür ederim..
saygılarımla...

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

@vipracing
hocam sizi yaklaşık 4-5 ay önceki kaliteli E61 incelemenizden hatrlıyorum, galiba E 61 i bırakmışsınız, bendede E61 var ve P990 düşünüyorum. Siz neden E61 i bırakarak P990 a geçtiniz? Bu değişimden mutlumusunuz? sizin ayağı yere basan yorumlarınız benim için önemli çünki kamerası şöyleymiş, karizma görünüyormuş gibi sığ yorumlar yapmayacağınızı biliyorum. vakit ayırıp cevap yazarsanız sevinirim . şimdiden teşekkürler...

Yazilani ancak simdi farkettim pardon!
Birakmadim o beni birakti (Biri darbeden birisi sudan en sonuncusuda calindi malesef E61 laneti var ustumde) Ben her hali karda E61 derim neden?:

- Pil omru arasinda daglar kadar fark var
- OS cok daha cabuk cevap veriyor
- Kullanmasi daha kolay
- Memory management cok daha iyi
- Ama en onemlisi : Ekrani daha iyi ve klavyesi daha kullanisli+Turkce karakter destegi klavyede var.Ekran web sayfalari ile daha iyi basedebiliyor (p990 in yan ekran modundan da iyi)
- S60 V3 un programlari katlanarak cogaliyor UIQ 3.0 ok zor ilerliyor (Hemde cidd zor)
- Yeni cikacak Navigasyon vb programlari ilk olarak S60 V3 e cikacak (Navturk de dahil)
- Nokianin yapim kalitesi bir parca daha iyi.
- Dis hoparloru daha iyi

P990 bir tek pdf lerde daha iyi.
Birde 2 gb dan yukari memory card almak istiyorsaniz 990 daha avantajli sahsen ben E61 derim.

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke R.O.G PC nin yapım aşamasını görmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir.
R.O.G PC DH sergi
Mert
tt82

3 Ekim 2006; 0:23:55 

Arkadaşlar bende update ederken işlemler normal ancak yazılım bulunamadı diyor niye olabilir ve usb aygıt tanınmadı hatası veriyor

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Vipracing

Sisteme Gözat

3 Ekim 2006; 0:31:00 

quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Arkadaşlar bende update ederken işlemler normal ancak yazılım bulunamadı diyor niye olabilir ve usb aygıt tanınmadı hatası veriyor

Siz pc ye tanitamamışsınız p990 ı yada yanlışlıkla p990 ı usb dosya trasfer modunda bağlıyorsunuz.

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke R.O.G PC nin yapım aşamasını görmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir.
R.O.G PC DH sergi
Mert
tt82

3 Ekim 2006; 0:48:05 

telefon modunda telefon kontrol ettim ama tanımıyor.Normal yüklemeler tamam son kısımda donanımı yükleme sırasında hata oluştu doğru çalışmayabilir diye hata veriyor

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Vipracing

Sisteme Gözat

3 Ekim 2006; 1:04:32 

Arka planda vb de bir şey çalışmıyor değilmi?Service pack 2 de yüklü?Programı kaldırıp windowsu yenide başlatın ondan sonra yukarıda linkini verdiğim programın en son versiyonunu ilgili yerden indirip kurun ekran yönergelerini izleyin olması lazım.(usm hub üzerinden vb den yapmayin direkt olarak pc ye bağlayın alakası yok ama her ihitmale karşı Norton filan varsa kapalı olsun)

Web sitem
R.O.G PC DH sergi
Mert
tt82

3 Ekim 2006; 2:55:59 

Denedim ancak olmuyor bulunamadı diyor aklıma tek gelen internet bağlantım şu anda wireless ondan olabilir mi yapan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.Bu arada cihazı tanımam sorunu kalmadı flash player 9 u indirdim kurdum o da tamam.En son sürüm pc suite ok.Nerde yanlışlık yapıyorum anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt82 -- 3 Ekim 2006; 2:57:32 >

tt82

3 Ekim 2006; 3:57:53 

Evet şimdi de lütfen bekleyin yazılım yükleniyor da kaldık yarım saattir aynı yazı çıkarsam mı diye düşünüyorum ama bekleyelim bi yarım saat daha

tt82

3 Ekim 2006; 11:26:24 

İşlem tamamdır arkadaşlar update yaptım şimdilik gözlemlediğim kadarıyla işlem yaparken takılma olmuyor ve seri yapılıyor işlemler

McManaman

3 Ekim 2006; 12:52:37 

Merhablar, 990 i yi alalı önümüzdeki hafta 1 ay olacak, Gaziantep' t bu cihazı alan ilk iki kişiden biriyim, diğeri de kayınbiraderim. Eski P900 kullanıcı olarak ikimiz de cihazı çok beğendik. Birkaç yorum, öneri ve soru da benden.

Ben de update ederken aynı sorunu yaşadım yani pc 990 ı tanımadı. Ne kadar geçerli bir çözüm bilemiyorum, ben cihazı hep dok station ile senk. ediyordum. Bu sefer usb ile senk ettim ve sonra SEUS çalıştırdım ve oldu. Benim update işlemi yaklaşık 40 dk. sordu, yedeğimi geri yükledim ve tıkır tıkır çalışyor şu anda.

Wireless konusunda birkaç şey söylemek istiyorum. SÜPER. Evde çok rahat bağlanıyorum, ofiste proxy ayarları ile ilgili bir sorunum var, onu da çözdüm mü mail alışverişim başlayacak. Gmail' i pop olarak 990 üzerinden alıyorum hem de kesintisiz ve süratli.

P900' e ait bazı programları atmayı denedim, bu versiyon desteklenmiyor gibi bir cevap veriyor. Yapabileceğim birşey var mı ???

Worldmate pro yu kurmak istedim, siteden son versiyonu indirdim ama uygulama yükleyici kullanarak ve doğrudan cihaza internetten download ederekte yüklemeyi başaramdım. artık bu sürüm desteklenmiyor mesajı alıyorum her seferinde ???

Cihazla beraber BT kulaklık aldım, SE orijinal kulaklık. ama arızalı çıktı, satıcı bu modellerde bu problem var hep diyor. Hala yenisini bekliyoruz ama gelmedi bir türlü. Ben de eski kulaklığımı flexy bt kulaklık kullanıyorum, şimdilik sorun yok.

RSS beslemeleri çok iyi çalışıyor. şimdilik cnn turk kullanıyorum sadece.

Excel, word dokümanları gayet iyi, ama power point ve pdf ler beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.

Daha önce söylemişti bir arkadaş ben de katılıyorum, kılıf da gelse idi cihazla iyi olurdu gerçekten.

Dok station çok kullanışlı olmuş, özellikle telefonun arkasında destek olarak duran aparat çok faydalı. Tuşlara bastığınızda tel in geriye gitmesini engelliyor.

SE nin en sevmediğim yanı, kulaklık girişi kötü. Kulaklık takıp cebe koyunca aleti, sanki bağlantı yeri kırılacak gibi geliyor bana ve tedrgin oluyorum.

Eski bir palm ve p900 kullanıcısı olarak beklediğime değdi doğrusu.

Alanlara iyi günlerde kullanmak nasip olsun, alamayanlara en kısa zamanda almak nasip olsun :)

tt82

3 Ekim 2006; 15:29:26 

Demek ki Gaziantepte 3. kişi ben oldum :D benim şimdi sıkıntım internette gezinirken bellek yetersiz diyor bunun nedenini bilen veya aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı?

McManaman

3 Ekim 2006; 15:44:56 

hayırlı olsun tt82.
Birkaç defa benim de başıma geldi aynı sorun ama birşey bulamadım. Son zamanlarda karşılaşmıyorum ama bu sorunla.

Bugün güncelleme sonrası karşılaştığım bir sorun var. Yardımlarınızı bekliyorum.

İnternetten PC ye worldmate pro ve agile messenger indirdim. P990i cradle üzerinde PC ye bağlıyken, uygulama yükleyici çalıştırdım ve pro yu yükleme için seçtim , aşağıdaki hata mesajını verdi.
( 80070005 ) ERİŞİM ENGELLENDİ. Aynı mesaj agile ile denerken de çıktı karşıma. Bilen gören var mı ???

Vipracing

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 1:19:27 

McManaman Merhaba,
Elimden gelidğince yardımcı olmaya çalışayım :

-'P900' e ait bazı programları atmayı denedim' : Malesef UIQ 3.0 ın geriye uyumluluğu yok.Yani eski programlarınızı kullanamassınız.Hele bir yeni Symbian signed işi çıktı ki sormayın gitsin.Geliştiricilerin ve yazılımcıların ciddi para ve zaman harcasmı lazım.Bu da 990 ve diğer UIQ 3.0 a sahip olan/olucak cihazların önündeki bir engel.

- 'Worldmate pro yu kurmak istedim' UIQ 3.0 ı kurmanız lazım.Ama web den indirmenize gerek yok.Memory stick in içinde trial olarak gelen programlar arasında Worldmate pro.Ordan bulup kurabilirsiniz.

- 'Cihazla beraber BT kulaklık aldım' ?Bunu bende bilmiyorum ama kronikleşmiş bir SE BT kulaklığı duymadım.

- 'pdf ler beni biraz hayal kırıklığına uğrattı' : Neden? 100 mb bir pdf açmaya çalışmıyorsanız fena değil 990 nın pdf ler ile arası.(Ben 5-6 mb lık pdf ler kullanıyorum)

- Kılıf konusuna da kesinlik ile katılıyorum.Eskiden çok güzel bir de SE bezi çıkardı ekranı vb temizlemek için.

- 'SE nin en sevmediğim yanı, kulaklık girişi kötü' : Bende sevmiyorum.Hoş eski E61 imin pop portuda bundan iyi değildi ama insan daha iyisi olsun istiyor gerçektende.

- 'ERİŞİM ENGELLENDİ' : Ya sertifika ile ilgili yada protokolü bir şey desteklemiyor.BT ile mesaj olarak gönderin 990 a o zaman kurar büyük ihtimal ile.

Eski bir Palm ci olarak eğer Palm güncel pda ları ile aynı hızda ve iyi bir telefon gibi performans gösteren bir cihaz çıkardığı gün ilk olarak sıraya gireceğimi belirtmek istiyorum İyi günlerde kulllanın.

tt82 : Sevindim olduğuna

neuron : Hasan Alib ey çok pardon! Yeni gördüm yazınızı!
İl önce çok teşekkür ederim beni hatırladığınız ve gönülden bu güzel yazıyı yazdığınız için Sizin gibi bir dost ile burada da karşılaşmak çok güzel.Konu ile ilgili PM de attım çok teşekkürler terkardan

Web sitem
R.O.G PC DH sergi
Mert
McManaman

4 Ekim 2006; 10:22:23 

Vipracing, cevaplar için teşekkür ederim.

- p900 programları kurmayı denemiyorum. Sanırım bir yanlış anlama olmuş. İnternetten doğrudan P990 versiyonunu indirdim Pro nun ( DOSYA ADI : WorldMate Professional Edition 2.1 for P900P910P800 ), dediğiniz gibi BT ile atmayı denedim ve oldu. Ancak programı kurmak istediğimde, şu mesaj çıkıyor " KURULAMIYOR. KURULUM DOSYASININ BU SÜRÜMÜ ARTIK DESTEKLENMİYOR ). Çözüm öneriniz var mı?
Maalesef, cihazla gelen PRO yu silmiştim ( niyeyse :) ) bunu yeniden kurabilir miyim, nasıl ?

- PDF konusunda ise, bende sizin gibi küçük boyutlu dosyalar atıyorum, benim sı