BUNDAN 1 AY ONCE BU ELEMANLA YANI sd@sinan LA ALISVERISIMIZ OLDU.OLMAZ OLAYDI ANKARADAN BANA PSU YOLLADI 5 ADET PARASINI YOLLADIM BUDA MALLARI YOLLADI BANA..
NEYSE MALLAR GELDI SORDUM H EPSINI TEST ETTIM CALISIYOR HATTA BI TANESI SIFIR DEDI..PEKI DEDIM ARADAN 1 HAFTA GECMEDEN INT CAFEDEKI BI MAKINIAN PSU SU BOZULDU.NEYSE DEDIM 5 TANE VAR SORUN DEGIL TAMDA IS ZAMANI BU ADAMA GUVENDIK KOYDUK KENARA..
1 NI TAKTIK TIK YOK ELEKTRIK DAHI GELMIO ..NEYSE DEDIM YOLDA BOZULMUSTUR 2.YI TAKTIM YINE YOK ARADIM DEDIM BOYLE BOYLE OLURMU YAA BEN DENEDIM ETTIM DEDI HOS PSU LARDAN BI TANESI P3 MAKINALAR ICIN..DENEDINSE TAMAM DEDIK KAPATTIK HEPSINI DENE DEDI..HEPSINI DENEDIM ELEKTRIK DAHI GELMIO ARADIM DEDIM ARKADAS BOLE BOLE BOZUK BUNLAR ..DEDI YOLDA BOZULMUSTUR BENDE CALSIYORDU..
VALLA DEDIM HEPSIMI BOZULDU YOLDA ..HHIK MIK DERKEN DEDIM BEN MALLARI IADE EDIYORUM LUTFEN PARASINI GERI VER ..YA PARASINI HARCADIMDA ETTIMDE FALANDA FILANDA..TAMAM DEDIM BEN SANA MALLARINI YOLLIYIM SEN ELINE GECINCE VER..
YOK DEDI YOLLAMA ..ORDAN SUPHELENDIM ZATEN CUMA AKSAMIYDI DEDI P.TESI AYARLAMAYA CALISCAM IYI DEDIM..BAKTIM TIK YOK P.TESI MAIL ATTIM ETTIM DEDIM ARKADASIM 40 LIRASINDA DIILIMDE SEN ADAMMI OYALIYOSUN NE IS? PARAMDA YOKTA BILMEM NEDE BORC ALAMAMDA AGIZLARINA YATINCA ANLADIM OLAYI..SU AN ARADAN 15 GUNDEN FAZLA GECTI MAIL ATIYORUM YOK EDIYORUM YOK BI MAIL ATMIS..
MADEM SEN BANA GUVENMIOSUN BENDE SANA GUVENMIOYORUM SEN BOZDUM PSU LARI ..E BE KARDESIM HEPSINIMI BOZDUM AYNI ANDA ..HARAM ZIKKIM OLSUN SANA ALLAH BUYUK CIKAR BI YERDEN ..
UYARMAK ISTIYORUM BU DOLANDIRICIYA DIKKAT EDIN..BASKASININ CANI YANMASIN
sd@sinan SIKAYET ETTIM BEYAZBUYUY E AMA ONDANDA SES GELMEDI DOLANDIRICILAR LISTESINE EKLENMESINI ISTIYORUM
referanslar= 1906nedir,@lien,haydargul52,ozgboy,raalem1 ,cango34,player,cskaraman,turnam,georgia,canuluca ,kriz_369 killerdg ezorla VEYSEL İPEK aklıma gelmeyen YÜZLERCE ARKADAŞ.... Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş.Benim HAKKIMI kim yiyorsa Haram Zıkkım olsun.. istanbul..
saolasın yok ya ne bozulması bozuktu zaten aklınca adam kandırcak..benı 40 lıra zengın fakır etmez ama cıkar bıyerden elbet o ondan fazlasıyla
referanslar= 1906nedir,@lien,haydargul52,ozgboy,raalem1 ,cango34,player,cskaraman,turnam,georgia,canuluca ,kriz_369 killerdg ezorla VEYSEL İPEK aklıma gelmeyen YÜZLERCE ARKADAŞ.... Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş.Benim HAKKIMI kim yiyorsa Haram Zıkkım olsun.. istanbul..
Allah kımsenın basına vermesın yaa meblag dıılde dolandırılmak cok zoruna gıdıo ınsanın guvenıosun edıosun sonra sap gıbı kalıosun o koyuyo ınsana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 9 Eylül 2006; 21:52:45 >
@cihanbilgisayar olayı henüz parayı alamadım 15 gün oldu ürünü alalı ama iade gerçekleşmedi henüz... Ayın 12sine kadar sabrım var sonra ayrnıtlı olarak açacağım 2.şikayet mesajımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 9 Eylül 2006; 21:56:07 >
yanı onca maıl atıyorum artık saltelerlerım attı bı cevap ver be kardesım hala dıo param yok
ben ınanmıyorum artık bu aglama edalarına bı adamın 15 gun cebınde 40 lırası olmazmı?adsl sı pc sı olan ve olgun bı adamın cebınde parası vardır hıcmı yemıo ıcmıo kalkmıs bana ordan borc alamam param yok arıyorum ya bulamadım edemedım bılmem ne?adsl aylıgını nası oduyorsun?telekoma ya su an yok oldugunda verımmı dıosun..ben parasından gectım zatende ınsan bı cevap atar onca maıle kardes ne zaman gonderıceksın tarıh veer ses ver dıyorum ses yok burdan pm attım hadı maıle bakmıodur dıye foruma gırmıs cevap atmamıs..neyse HAK yerını er gec bulur.BU VE BUNA BENZER ADAMLARI ALLAH ISLAH ETSIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 9 Eylül 2006; 22:04:43 >
Bu yaşadığınız olay hakkında açtığınız ilk konumudur bu?
Eğer öyle değil ise ilk açtığınız konu bulunamadı ve gecikme bu nedenle yaşanmış olabilir.
28 Ağustos günü itibari ile açtığınız konular içinde bu konu yer almıyor sizde bakıp eğer daha önce konu açtıysanız link verirmisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Eylül 2006; 22:05:00 >
Referanslarım:{PeGaSuS}-Speed-Step-Powerstorm-Savage-Atik_Elektronik-sugarcocuk1-RED LORD CHE-harmonyoa-erkan44-eXpErT_-themehmetoner-fatihterim1905-zohahahaha-enverakkuş- 4 sene içerisinde yüzlerce insanla alış verişimiz oldu adını hatırlayamadıklarım referanslarına alış veriş yaptıysak eklesin lütfen.
Dediğim gibi beklediğim güne kadar gelmezse PMler ile birlikte 2.mesajı açaacağım foruma Kendisi bunu her ne kadar tehdit olarak görüyorsada ben yeteri kadar uyarı yaptım
PM attınız ancak forumda konusu olmayan bir olayı nasıl ekleyebiliriz, eklersek sorgusuz sualsiz işlem yapılmış olur, bu da doğru olmaz.
Üst konuya eklenmiştir üyenin hesabı adminler tarafından kapatılacaktır.
Karşı taraf paranızı iade eder ve malı geri alır ise bilgi verin lütfen akabinde üyeliğini açar üst konudan geri alırız, aksi halde üst konuda durmaya devam edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Eylül 2006; 22:14:14 >
Referanslarım:{PeGaSuS}-Speed-Step-Powerstorm-Savage-Atik_Elektronik-sugarcocuk1-RED LORD CHE-harmonyoa-erkan44-eXpErT_-themehmetoner-fatihterim1905-zohahahaha-enverakkuş- 4 sene içerisinde yüzlerce insanla alış verişimiz oldu adını hatırlayamadıklarım referanslarına alış veriş yaptıysak eklesin lütfen.