canm kusura bkma ya kntrumu dun aksam yedin 2 hattımdada bnde carı atamadım bugun abime soledim attı ancak atabildim nolur affet telsimdende bi turlu bulamadım nasıl msj atıldığını yaaa
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Millet hiçbisile ugrasmayın ben tam 1 yıldır kullanıyorum bu servısı bı ara ben gunluk 15 msj attım bıdaha atıyım gıtcekmı dedım denedım gıttı ve kontor dusmadı ama - ye dustu msj sayısı yanı gunluk 15 dende fazla atabılıorsun bazen arkadasların anlattıgı gıbı www.telsim.com.tr adresine girin oradaki aramaya basın cepmail yazın karsınıza gelen ilk link e tıklayın saten orada da yazar internetten msj yollamak için tıklayın felan diye tıklarsınız uye olursunuz olur bite hadi kolay gelsin...
ermanpac
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
27 Şubat 2007; 18:06:42
dunyaa67, Telsim anasayfasından "Web İşlemleri"ne girin ve "Kişisel"i seçin. Daha sonra kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu girdikten sonra üyeliğin varsa kullanıcı ismin ve telefon numaran çıkacak. Sonra sağ taraftaki menüden "Kısa mesaj göndermek için tıklayın" yere tıklıyorsun ve gönderiyorsun..
Bazen sunucular çok yoğun olduğundan ulaşılamayabiliyor ya da hata verebiliyor..
Telsim'in bu özelliğini kutluyorum. Bayağıdır da kullanıyorum zaten. Geçenlerde yine girdim. Ben Telsim'in bu uygulamasının kalktığını zannediyordum çünkü geçen ay 2 3 kez uğraştım ayrı günlerdi hiçbirinde de açılmadı. Şu an denedim açılıyor. İyi sömürmeler.