Şimdi Ara

Beleş - Reklamsız - Hızlı ----> SMS <----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meşhur Link : (Yani Donanımhaber deki dostlar eminim meşhur edecekler :) )

Beleş Reklamsız Hızlı SMS

Günde 30 SMS sınırı var.Bütün GSM Operatörlerine atılabiliyor ülkemizdeki.

Akıllı çocuklar IP lerini değiştirerek bu 30 SMS snırını bir anda sınırsız yapabilirler.Bana sormayın nasıl
    olduğunu internette araştırıp öğrenin bir zahmet.

Hade bakalım hayırlı olsun.BİLİYORUM POKUNU ÇIKARACAKSINIZ İŞİN AMA OLSUN PAYLAŞALIM GENEDE.

Unutmadan : Gönderceğiniz telefonun numarasını 905xxxxxx şeklinde yazacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 21 Temmuz 2004, 5:38:59 >

• la olm manyak misin lan sen?? başa bela misin??ala alaaaa heryere yazmiş bide... olm kapanicak site gorceksiniz o zaman!! soyleyende kabahat... nega soylemeseydin keşke...
  • siteyi siz mi kurdunuz.Servisi siz mi sağlıyorsunuz.Ne demek başa belamısın.Adam paylaşmış işte yararlanalım diye
  • bizim insanımız bokunu cikartir, arkadas onu soyluyor herhalde
    sınırsız sms atmak icin cesitli trickler yaparlar
  • yaw sizde yapın.Hep bana hep bana olmazki.Mesela bağlantıyı yenilersiniz ip adresiniz değişir ve alın size 30 sms daha.Sanki bugüne kadar ilk defamı geldi böyle servisler.Daha niceleri çöktü
  • bu çökmesin sadece donanım haber - mobil cihazlar bölümünde kalsın diye uğraşmıştık ama 440 işin mokunu çıkardı iki gün sonra kapanır servis......
  • Ya bütün forum biliyor zaten ne post kalabalığı yapıyorsun heryere açıp.
  • yaymayın bu haberi 440 sanada
  • @440cdx ********** ************* ********** ne yayıyon herkese??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 21 Temmuz 2004, 15:04:09 >
  • Mobil bölümde kaç kere açıldı, ilk ben açmıştım, oradan okuyan gidiyor başka bölüme açıyor yaw .
  • kush beyinli..site kapanınca oturursun öyle..yolların cepten gider konturlerin
  • arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz biz bu işin pokunu çıkartırız gibime geliyor bende bi site buldum bi kaç kişiye söyledim küt gitti :)
  • ALO BEN İNANAMIYORUM BU NEDEN BEDAVA TELEFONA FATURA FALAN GELMESİN İNTERNETE GİRDİĞİM HATTA :)
  • Bilgiyi Paylaşmayı kabahat diye görüyorsanız bu forumlara da girmeyin, bu forumlardan istifade etmeyin o zaman.
  • Bİ AY DENEDİNİZ DİMİ BEDAVA OLDUĞU KESİN DİAL UP A BİŞEY GELMESİN :)) SAĞOLUN BU ADRESİ YAZAN ARKADAŞ
  • Arkadaşım denedim de ben koydum zaten siteye, sonra bu şekilde yayıldı, forumun amacı bu zaten ama bazı kişiler kızıyor fazla yayılmasın uzun süre kullanılmasın diye, anlayış gösterin artık

Bu servis kapanırsa, başka servis bulmak uzun zamanımı alır yalnız onu söyleyeyim.. Ondan idareli kullanalım forumca arkadaşlar ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteceri

ALO BEN İNANAMIYORUM BU NEDEN BEDAVA TELEFONA FATURA FALAN GELMESİN İNTERNETE GİRDİĞİM HATTA :)

abi senin ki paranoyaklık.Nasıl fatura gelebilir ki.Kullan işte rahat rahat.Nega sende niye denedim diyosun.Seninki adsl değilmi abicim
  • 100 lerce kişi denedi, beni bırak ...

Bişi yok arakdaşlar, ne olabilir sizde olaya güvenmiyorsanız kullanmayın
  • TAMAM DEDİĞİNİZ DOĞRU OLABİLİR AMA BU GÜN ADSL BAĞLANTISI OLAN Bİ KAFEDEN 20 TANE MESAJ GÖNDERDİM HİÇ BİRİ GİTMEDİ VEE EVE GELDİM DİAL UP DAN GİRDİM KENDİ TELEFONUMA MESAJ GÖNDERDİM ANINDA MESAJ GELDİ ACABA BURDAN NE SONUÇ ÇIKARABİLİRİM :) SÖYLERMİSİNİZ NEDEN ADSL BAĞLANTISI OLAN Bİ YERDEN MESAJ GÖNDERİLDİ YAZDI VE GÖNDERİLMEDİ AMA EVDE ANINDA DİAL UP DAN GÖNDERDİ BELKİ SİZ HAKLISINIZ BELKİ DE BEN İNŞALLAH SİZ HAKLISINIZDIR :)
  • abi senin ki paranoyaklık.Nasıl fatura gelebilir ki.Kullan işte rahat rahat.Nega sende niye denedim diyosun.Seninki adsl değilmi abicim

ADSL de mesaj gitmiyor mu hehehe :) nasıl ya çabuk cevap yazın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.