Şimdi Ara

HTC One M8 Prime modeli de 2K ekrana sahip olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC One M8 Prime modeli de 2K ekrana sahip olabilir





    Bu yılın ilk aylarında genelde Çinli üreticilerin 2K ekranlı akıllı telefon hamlelerine şahit olurken, teknoloji devlerinin pek sesi soluğu çıkmamıştı. Bu devlerden LG'nin 2K ekranlı amiral gemi modeli kısa süre içerisinde beklenirken, diğer devlerin de geri kalmak istemediği anlaşılıyor.




    Samsun'un Galaxy S5 Prime adında 2K ekran ve Snapdragon 805 yongaseti taşıyan bir model dedikodularının ardından Evleaks tarafından HTC'nin One M8 Prime modelinin de benzer özellikler taşıdığı iddia edildi. 




    Geçen yıl ki HTC One Max modelinin yerini alması beklenen One M8 Prime bununla birlikte One M8 modelinden de önemli farklılıklar içerecek. Bunlarında başında 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükteki ekran geliyor. Ayrıca Snapdragon 805 yongaseti, suya dayanıklılık ve 3GB RAM de ekstralar arasında.




    HTC geçen yıl One modelinin tek amiral gemisi olarak kalacağını ifade etmiş ve sonraki modellerin donanım çizgisini asla yukarı çekmemişti. Bu sene ise One M8 Prime ile bu karardan vazgeçebileceği anlaşılıyor. Zira One M8 satışları firmayı memnun etmiş durumda ve yıl sonuna doğru daha iyi donanıma sahip bir akıllı telefonun satışlarını baltalama ihtimali giderek düşüyor.




    HTC One M8 Prime'nin ayrıca 300Mbps indirme hızına çıkabilen LTE-A Cat 6 altyapısına destek sunacağı ifade ediliyor. Bu haliyle de yüksek hızlı 4G altyapılarını destekleyen ilk HTC cihazı olacak.




    HTC tarafında şimdilik bir doğrulama yok. Firmanın yöneticilerinden Jeff Gordon, sızıntıların sadece dedikodudan ibaret olduğunu belirtiyor. Ancak Phablet segmentine yönelik bir HTC akıllı telefonu mutlaka bekleniyor ve yılın ikinci yarısında daha detaylı bilgiler elimize ulaşacaktır.

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M8-Prime-to-be-waterproof-and-made-out-of-an-exotic-material-other-features-revealed_id56266







  • Firmalar artık işin gübresini çıkardı. Bu da artık 3500 TL olur herhalde. Artık yeter, servet tutarındaki bu telefonları almayalım, aldırmayalım. Aldığımız telefonları en az 5 sene kullanalım. O zaman belki adam gibi fiyata adam gibi telefonlar çıkartırlar.
  • 6 ayda bir telefon çıkarmayan firma neredeyse kalmadı. Sony hiç değilse açık açık belirtiyordu, bunlar gibi kullanıcıları enayi yerine koymuyordu. Buna karşın en çok eleştiriyi yiyen de Sony oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumsuz...

  • Anlasilan Samsung ve HTC LG G3den oldukça fazla cekiniyorlar. Helal olsun LGye. Meydanin boş olmadığını gosterdi samsung ve Htcye.

  • İnsanlar boyle cihazlara 1500+ para verince hemen eskimesin isterler ama sagolsun firmalar 4-5 ayda eskitiyor.

    Apple'ı yıllık cihaz cikartmasindan dolayi takdir ediyorum. En azindan bunlar gibi yapmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 20 Mayıs 2014; 23:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal model 2499 ise 'prime' modele bir servet öderiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung yöneticisini işe alırsan böyle olur. Dur daha, m8 kamera, m8 şöyle böyle vs gelecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutello57 -- 20 Mayıs 2014; 23:45:00 >
  • Baydı artık prime,active,zart zurt.

  • Şu özellikler standart olarak gelseydi nolurdu htc???

  • Yazacak kelime kalmadı artık. Herhalde firmalar şirket binasından baktıklarından insanların alnında gerizekalı falan yazıyor. Bunu böyle zannediyorlar ya da? 2K olsa ne olur olmasa ne olur? Full HD telefonda pikselleşme gören oldu mu? Şikayet geldimi bu konuda? Bu neyin yarışı. Galaxy s5 prime modelide bu da bana göre çöptür. Neyin mücadelesi arkadaş. Biz bu teknolojiyi geliştirdik diye söyleyin üretmeyin. Baydınız artık.

  • Lg keşke 2k paneli tanitmayip g3 tanitimina kadar bekleseydi şimdi hepsi 2k tanıtmaya baslayacak gerçi en iyisi yine lgde olacak ama ortalığı sallardi 2k bir süre

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bunlar hep danışıklı dövüş bu firmalar bir olup bizi düdüklemeye yer arıyor
  • HTC M8 2.300 TL
    Prime modeli 2.500 TL

  • Her çıkan telefonu almak zorunda değilsiniz. Adamlar bize iyilik yapıyor performans farkını birden açmiyorlar dayiyorlar çözünürlüğü. Telefon sahipleri daha sevinmeli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes ya anlamak istemedi ya da haberi okumadı , prime modeli note serisine karşı konumlanıyor , one (m8) in çöp olduğu falan yok biri 5 inç biri 5.5 inç

  • yine kullanıcıların böbürlenerek kullanmayacakları özelliklerle soyup soğana çevirmeyi hedeflediği teknoloji firma atılımı.

    parası bol gelen zengin eksicileri bekliyorum

  • yahu arkadaş Samsung 4 ayda bir amiral gemisi güncellemesi yapıyor S ve Note serisi ile, hatta S serisini abartıp güncel işlemci ile versiyon yapıyorlar, garibim HTC veya Sony yapınca kötü oluyor anasını satim, ben buna kıl oluyorum

  • minisiydi,zoomuydu,active yetmiyor şimdi samsung`un yeni akımı sonucu prime seriside geliyor.Ne saçma işler bunlar,hakikaten ortalık teknoloji çöplüğüne döndü.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.