Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! TEM Otoyolunda Zincirleme Trafik Kazası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEM otoyolu İzmit mevkisinde yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle Ankara yönüne ulaşım sağlanamıyor. Otobüs ve TIR'ların da karıştığı kazada çok sayıda kişi yaralandı.

Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Habertürk'e yaptığı açıklamada "Bütün ekiplerimiz orada. Sıkışan yaralılar araçlarından çıkarıldı. Olayda 31 kişi yaralandı. 2 kişinin hayati tehlikesi bulunuyor" dedi.

TEM otoyolu Bekirdere viyadüğünde henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 yolcu otobüsü, 14 TIR ve 1 tankerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan ambulanslar, ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikametine doğru İzmit Batı Turnikeleri ile Uzunçiftlik turnikeleri arası ulaşıma kapandı. Polis, TEM otoyolundaki trafik akışını batı turnikelerinden D-100 karayolu'na yönlendirdi. Araçların kaldırılma işlemleri devam ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 20 Mayıs 2014; 23:23:40 >
  • İnşallah ölen veya sakatlanan olmaz..
  • Abi o nedir ya.kamyonlar nasıl girdilerse dorseleriyle kokpitleri birleşmiş.
    Arada c3 yine iyi yırtmış.bu kadar tır bir araya gelmesi de ilginç.

aklıma sisten başka bir ihtimal gelmiyor
  • O yol gerçekten tehlikeli. Tırcılardada var biraz. Birbirlerine çok yakın gidiyolar orta şeritten gidenler var. Aradaki takip mesafesini korumak çok önemli bu tarz yoklarda. Tırın ya da otobüsün lastik durumu,şoförlerin yorgunlukları vs önemli noktalar. İnşallah mal kaybıyla sonuç bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım sen büyüksün çok kötü ya.
  • 30 araç nasil birbirine girer anlamadim. Yoğun sis vardi sanirim kimse birbirini görmedi.kazaya karişanlara büyük geçmiş olsun.

• Ulkemizin uzerinde bu aralar kara bulutlar dolasiyor yaralilara allah sifa versin bu son olsun artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zincirleme kaza ve sigorta
    13 yıl önce açıldı
    Balıkesir' de Feci Kaza
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah yaralılara acil şifa versin. Yaz'da geldi. tatile çıkacak insanlar vs trafik daha da artacak.
  • Otobüsün önü komple gitmiş heralde fazla yolcu yoktu ki yaralı sayisi kazaya karışan araç sayısına göre çok değil

• sebep neymis ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Otobüsün önü komple gitmiş heralde fazla yolcu yoktu ki yaralı sayisi kazaya karışan araç sayısına göre çok değil

Allah yaralılara acil şifa versin.
    Eğer şu geçenlerde çıkan otobüste kemer zorunlu kuralı uygulandıysa şu kazada ne kadar gerekli olduğu görülüyor şöförün arka tarafından itibaren otobüste bişey yok ama kemer olmayanlar ciddi yaralanmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualWorld -- 20 Mayıs 2014; 23:47:10 >
  • Kaygan madde varmış.

Ne ola ki,çamur falan mı acaba??
  • 14 tır 2 otobus 1 tanker nasıl aynı kazaya karışabılıyor aklım almıyor. Tek mantıklı açıklama takip mesafesine dikkat edilmemesi.
  • VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    Hocam kemer sadece ilk 4 koltuk için zorunlu. Onu da bugüne kadar 1 defa denetlediler o da şu kayserideki kazada üni öğrencileri öldükten sonra idi. Ki ben yılda en az 8-10 kez otobüs yolculuğu yaparım

• O otobanı kullanan tır şöförleri için doğal birşey . 100 km hızla giderken 2 metre takip mesafesi olanı gördüm ,bazen 3 şerit tırlar la dolu oluyor .Arada küçük arabalara olan oluyor.
  • Anahaberde gübre yüklü bir kamyonun yükü yola saçıldığı için kaza meydana geldi dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

14 tır 2 otobus 1 tanker nasıl aynı kazaya karışabılıyor aklım almıyor. Tek mantıklı açıklama takip mesafesine dikkat edilmemesi.

Dip dibe gidiyorlar hocam. Takip mesafesi denilen birşey yok. Adama sorsan ben tecrübeliyim ustayım diyor. Ama böyle kazalar ne ustalık dinliyor ne tecrübe.

• 2 hafta önce İtalya otobanında Bologna'dan Roma'ya gittim. Özellikle Bologna Floransa arası topografik olarak bizim Bolu Dağı ve İzmit - Sapanca tarafına çok benziyor. Fazlasıyla tünel var ve yol otoban olmasına karşın %80'i 2 şerit.

Kamyon ve tırların sol şeride geçmeleri TAMAMEN YASAK. 1 tane bile görmedim. Hepsi İP GİBİ DİZİLİP sağ şeritten tın tın gidiyor.

ESAS BOMBA eğer patlayıcı yük taşıyan bir TIR varsa polis kontrolünde diğer tırlar ile arasında MESAFE BIRAKTIRILIYOR. Yani kimse patlayıcı madde taşıyan tırın kıçına girip gidemiyor.

Şok oldum görünce. Dedim ki vay be demek bu işin doğrusu buymuş.

BİZDE NASIL?

O İzmit otobanında kaç kere 3 şeridide TIR VE KAMYON kaplamış vaziyette gördünüz?

Kaç kere en sol şeritteyken önünüde atlayan kamyon tır yüzünden ani fren yapmak zorunda kaldınız?

CAHİLSİN TÜRKİYE CAHİL!
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Demirağlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

2 hafta önce İtalya otobanında Bologna'dan Roma'ya gittim. Özellikle Bologna Floransa arası topografik olarak bizim Bolu Dağı ve İzmit - Sapanca tarafına çok benziyor. Fazlasıyla tünel var ve yol otoban olmasına karşın %80'i 2 şerit.

Kamyon ve tırların sol şeride geçmeleri TAMAMEN YASAK. 1 tane bile görmedim. Hepsi İP GİBİ DİZİLİP sağ şeritten tın tın gidiyor.

ESAS BOMBA eğer patlayıcı yük taşıyan bir TIR varsa polis kontrolünde diğer tırlar ile arasında MESAFE BIRAKTIRILIYOR. Yani kimse patlayıcı madde taşıyan tırın kıçına girip gidemiyor.

Şok oldum görünce. Dedim ki vay be demek bu işin doğrusu buymuş.

BİZDE NASIL?

O İzmit otobanında kaç kere 3 şeridide TIR VE KAMYON kaplamış vaziyette gördünüz?

Kaç kere en sol şeritteyken önünüde atlayan kamyon tır yüzünden ani fren yapmak zorunda kaldınız?

CAHİLSİN TÜRKİYE CAHİL!

Avrupada öyle tamamen eğitim meselesi. Avrupalı bir şoför geçmez zaten yasak olmasa bile sol şeride. Alman otobanı diyoruz adam sollama dışında sol şeride geçmiyor, kimse taciz etmiyor araç kullanırken bunlara şaşmamak lazım eğitim meselesi biz halen sağdan soldan egsoz patlatarak makas atanlarla uğraşalım. Motorcular ayrı dert zaten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.