Şimdi Ara

Torino FC Takip Konusu GRANDE TORİNO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[simage]

1940'lı yıllarda çok başarılı olan Torino, oyuncularının tamamını 1949 yılındaki bir uçak kazasında yitirmiş, ligin geri kalan kısmında Torino'nun paf oyuncuları takımı şampiyonluğa ulaştırmıştır. Grande Torino adlandırılan o takım 1958 yılındaki Brezilya'nın, 1970'lerde Hollanda'nın oynadığı futbolu o yıllarda sahaya yansıtmıştır. Grande Torino takımı bir sezonda 125 gol atmak, Alessandria takımını 10-0, AS Roma takımını da deplasmanda 7-0 yenmek, en yakın rakibine 16 puan fark atmak gibi kırılması güç rekorlara imza atmıştır. 2005-2006 sezonunda Serie B'de 3. olup Serie A'ya yükselmiştir. Ancak 2008-2009 sezonunda 18. olarak Serie A'ya veda etmiştir. 2011-12 sezonunda Serie B'yi 2. olarak tamamlamış ve 2012-13 sezonunda yeniden Serie A'da mücadele etme hakkı kazanmıştır.

Başarılar
    Serie A - 7 kez
    1928, 1942-43, 1945-46, 1946-47, 1947-48, 1948-49, 1975-76
    İtalya Kupası - 5 kez
    1935-36, 1942-43, 1967-68, 1970-71, 1992-93
    8 kez finalde kaybetti.
    Serie B - 3 kez
    1959-60, 1989-90, 2000-01
    Serie B Play-Off Şampiyonluğu - 2 kez
    2004-05, 2005-06
    UEFA Kupası-
    Finalist 1991-92
    Mitropa Kupası
    1990-91
    Memorial Pier Cesare Baretti
    Şampiyon 1990
    Finalist 1993 [/simage]

İsim yazdırmak isteyen pm atabilir.

1-Wesson.45
    2-Dirk Nowitzki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirk Nowitzki -- 10 Ağustos 2014; 18:48:07 >

• Konuyu elimden geldiğince güncel tutacağım.Çoğunlukla yalnız kalacağımdan şüphem yok ama Bu seneyi 7. sırada bitirdik.Ciro Immobile'nin katkısı yadsınamaz.Elde tutmak gerekiyor.
  • Fiorentina ve Parmayı yenebilseydik Avrupa Ligine gidecektik.Yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Fiorentina ve Parmayı yenebilseydik Avrupa Ligine gidecektik.Yazık oldu.

https://vine.co/v/MHKOFqLFrJV
    https://vine.co/v/MHKedpKQ0wr

90+4 yani olacak iş değil
  • İtalyan kulübü görmek güzel. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die Ärzte

quote:

Fiorentina ve Parmayı yenebilseydik Avrupa Ligine gidecektik.Yazık oldu.

https://vine.co/v/MHKOFqLFrJV
    https://vine.co/v/MHKedpKQ0wr

90+4 yani olacak iş değil

Evet bir yıllık emek gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

İtalyan kulübü görmek güzel. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 günde st.petersburg
    8 yıl önce açıldı
    İspanya La Liga Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Aston Villa da yalnızım sıkıldım kimse olmayınca haber sonuç vb. görürsem paylaşıyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Bende Aston Villa da yalnızım sıkıldım kimse olmayınca haber sonuç vb. görürsem paylaşıyom

Uğrarım ara sıra
  • yanlış yerde konu açtın juventuslu bol burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: magyar

yanlış yerde konu açtın juventuslu bol burada

Olsun Torino bizimdir
  • İtalya'da Milan'la birlikte en sevdiğim takım. Juve'den nefret ediyorum

Konuya uğrarım ben de
  • Ciro ile Dormunt yakından ilgileniyormuş.Kimi gazetelere göre 24 saat içinde resmi sözleşme imzalana bilirmiş
  • quote:

quote:

yanlış yerde konu açtın juventuslu bol burada

Olsun Torino bizimdir

Torino sizin olsun tüm italya bizim :)
    Hoş Seyirci ortalamasında da artık öndeyiz gerçi de
    Neyse torino ya az da olsa sempatim de vardır

• quote:

Ciro ile Dormunt yakından ilgileniyormuş.Kimi gazetelere göre 24 saat içinde resmi sözleşme imzalana bilirmiş

Hadi bakalım. Klopp'un elinde bir canavara dönüşür heralde.

• immobile kadar underrated bir oyuncu görmedim. adam koskoca serie ada gol kralı oldu üstelik gollerin yarısı jeneriklik, hiç penaltı kullanmadan attı ve de bunları torino gibi bir takımda başarmışken medyada ve futbol forumlarında gerekli ilgiyi hiç görmüyor. bildiğim kadarıyla sadece dortmundan bir teklif var.
  • quote:

immobile kadar underrated bir oyuncu görmedim. adam koskoca serie ada gol kralı oldu üstelik gollerin yarısı jeneriklik, hiç penaltı kullanmadan attı ve de bunları torino gibi bir takımda başarmışken medyada ve futbol forumlarında gerekli ilgiyi hiç görmüyor. bildiğim kadarıyla sadece dortmundan bir teklif var.

Torino konusu açmamın nedeni adam..Dortmund alırsa iyi iş yapar.Juve elinden kaçırdığına çok üzülecek ileride.Üzülsünler ayrı mesele
  • Juventus niye üzülsün İmmobile'nin haklarının yarısı Juve'de üzülecek takım Genoa olacak bu durumda.

Torino'nun bu seneki keyifli oyunu ve başarısında bence Cerci'nin payı bi tık daha fazla İmmobile'ye göre.Torino İmmobile'den gelen parayla iyi bi golcü+takviye yapabilir en azından işine yarayacak bi golcü alabilir.Luca Toni bu sene 20 gol attı ki adamın yaptığı tek bir şey var tabi TD'nin iyi olması ve doğru oyuncuyu seçmesi bu durumda çok önemli.Cerci gibi assist ve gol atma becerisi olan bi adamı ve hocasını takımda tutabilirse 2-3 transfle ki kesinlikle ihtiyacı var Avrupa kupalarını seneye daha zor olacaksa bile zorlayabilir.İmmobile kalitesini bu sene göstermiş olup bi yıldız elimizden gidecek diye düşünseler de bence Torino'lular İmmobile'yi çok yüksek bi meblaya satmaya ve Cerci'nin takımda kalması için dua etsin bence

Eğer Italya dünya kupasında iyi şeyler yaparsa bunda Cerci büyük rol oynar diye düşünüyorum ve dünya kupasından önce Juventus'a gelmesini istiyorum keşke ilgilensek Cerci ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 21 Mayıs 2014; 22:00:49 >

• Cerci'nin bize gelmesini çok istiyorum. Bizim altyapımızdan çıkan biri zaten. Elimizde ne kadar iyi santrafor varsa, elden çıkarmışız zamanında. Cerci gibi bir oyuncu satılmamalıydı. Sonra böyle aranıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 24 Mayıs 2014; 16:41:41 >
  • Cerci'nin hikayesi enteresan ya çok potansiyelli oyuncuydu çok gitti geldi ama Torino'da kendini buldu bu sene performansını en beğendiğim oyunculardan biri kesinlikle CL kalitesinde bi adam ama nedense adı hiç geçmiyor transferde bende Juventus'a gelmesini çok istiyorum bizim kanat eksikliğimizi giderir keza sizde de fiziğini enerjisini ve golcülüğünü düşününce Totti'nin yerine oynayabilir.Aslında Ljajic bekleneni verse tam o bölgenin oyuncusuydu sağda Cerci-Ljajic-Gervinho+Destro,Florenzi,Totti bir de transfer yapardı Garcia işte şahane hücum hattı ama Torino'da kalacak heralde

@Ambarad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 24 Mayıs 2014; 19:52:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.