Arkadaşlar philips telefon aldım yaklaşık bir hafta oldu ve ikinci şarjını taktım telefonumda bir problem mi war yoksa alan arkadaşlarda ilk şarjlar bu şekilde kısa mı idi?
Dostum haklısın ama 40 güb bekleme süresi olan bir telefonun desekki Tr'de yarısı geçerli olur 20 gün hadi diyelim pil daha yeni olsun 10 gün.. şuan 4. şarjdayım bakalım ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
cihazların ilk şarjları genelde az gider arkadaşlar 3-4 tam bitim/dolumdan sonra performanslarını yakalarlar
Dostum haklısın ama 40 güb bekleme süresi olan bir telefonun desekki Tr'de yarısı geçerli olur 20 gün hadi diyelim pil daha yeni olsun 10 gün.. şuan 4. şarjdayım bakalım ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
cihazların ilk şarjları genelde az gider arkadaşlar 3-4 tam bitim/dolumdan sonra performanslarını yakalarlar
bu tel şu 1 ay giden tel değil mi?? özelliklerde yazdığı kadar gitmez ama baya bi gitmesi lazım yine de arkadaşlar... ilk şarjı da iyi .. yerinde yapmanız lazım idi..
arkadaşlar 3 günden 4 güne yükselme sezdim gibi benim pek fazla konuşmam olmuyor bizimkisi öğrenci işi saat 12 den sonra yaklaşık 3 e kadar 5000 SMS olayından faydalanıyordum o da bitti artık net sonuçlar belirtmeye çalışacağım ama nete o kadar sıklıkla giremeyeceğim malum ÖSS 2007 korkulu rüyam oldu hedef büyük erken kalkan erken yol alır...
Bu arada philips adana sxervisini ben aradı m aynı hikayeyi banada zırvaladılar bende ne kadar olabilir ki dedim bana telefonu denememi dediler....
sonrasında bize gelen başka 9@9 serileri war onları deniyoruz 2hafta civarında gidiyor dediler... Peki dedim 189 ile ilgili olay war mı dedim şu ana kadar yok dediler...
min konuşma ile şuan 4. gündeyim geceleride kapatıyorum şarj yarım gösteriyor, bende de bir artış var bakalım bir sonraki şarjda ne olacak, toplamda kaç kere sarj ettiniz?