|
mombik -> Cevap: Philips Xenium 9@9a İlk Şarj ve Sonrası (25 Eylül 2006; 15:59:01)
|
Arkadaşlar merhaba; Çalıştığım Kurumun Avea ile yaptığı anlaşma nedeni ile bizlere ücretsiz olarak verilen Motorola c350 model telefon kullanıyorum.Bugün itibarı ile bu makinade, yapılan çağrı:218 saat, alınan çağrı:291 saat olmak üzere toplam 509 saat konuşma sürem var.Uzun konuşma nedeni ile batarya zayıflamaya ve telefon artık kendi kendine kapanmaya başladı.Yeni bir batarya aramak istemiyorum.Bu nedenle yeni bir telefon alma niyetindeyim.Önümde 2 seçenek var. 1)Ya almışken, kamera ve diğer özellikleri iyi olan fakat şarjı az giden pahalı ve kaliteli bir telefon. 2)Ya da sadece konuşma ve mesajlaşmaya yarayan, şarjı da çok giden bir telefon. Ben şimdilik 2.seçeneği yoğun olarak araştırıyorum ve philips'in xenium 9@98 modelini de bu şekilde tespit ettim.Denemelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyor ve sorularımı yöneltiyorum. 1)Kullanan arkadaşlar, bu makineyi tevsiye ediyor mu? 2)Bu makinanın şu an değeri ne kadar? Selam ve saygılar...
|
|
|
|