Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Philips Xenium 9@9a İlk Şarj ve Sonrası

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: Philips Xenium 9@9a İlk Şarj ve Sonrası Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Topal Yılan

20 Şubat 2008; 21:14:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben bu telefondan aldım ama şarjı konusunda birşey soracağım ilk geldiği şarjı sıfırlayıpmı şarj edeceğiz yoksa geldiği gibimi şarj edeceğiz

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin478 -- 20 Şubat 2008; 21:14:50 >

DonanımHaber Rulezz
sungur 13

21 Şubat 2008; 13:02:21 

ilk şarjını iyice bitirin.Ondan sonraki 4-5 şarjını telefonun pili tam olarak bittikten sonra şarja takın.bu şarjlarda pirizde biraz uzun kalabilir cihaz.(normalde 2 saatte doluyorsa 4-5 saat şarjda tutabilirsiniz)
birde cihaza zaman verin pil tam performansını 5.şarjdan sonra göstermeye başlayacaktır.Tabi bu durum uzayabilirde...
not:ilk şarjlarınızı telefonun pili tam bittikten sonra ''telefon kapalı'' olarak şarj ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungur 13 -- 21 Şubat 2008; 13:06:06 >

Topal Yılan

21 Şubat 2008; 17:02:12 

teşekkürler benim gibilerin bazen 30 saniye daha pil ömrü için can çekiştiğiği düşünürsek bu bilgiler çok yararlı

DonanımHaber Rulezz
Topal Yılan

22 Şubat 2008; 20:20:09 

Ürün Elime Geçti İlk Şarjı Yapmadım Bitirmeden Açtığımda Pil 2 Çubuktu Şuan 3 Çubuk Oldu Nedenini Bilmiyorum O Kadar Kurcalamaylada Hiç Azalmadı Bakacağım Bende Yorumlarımı Sonra Daha Detaylı İletirim

DonanımHaber Rulezz
acy78

25 Şubat 2008; 4:21:28 

tlfların son durumu nedir arkdaşlar

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
9@9 köy

11 Ağustos 2008; 1:47:56 

arkdaşlar bu 9@9a 189 modelin driverini nereden bulucaz . mendebur telefon herşeyi dert bunun menüsü bozukmu dersin 5 günden fazla şarjı gitmiyormu dersin birde 40 gün bekleme süresi vermişler 5-6 tane sms attınmı yarıya düşüyo şarjı zaten driver için yardımcı olursanız sevinirim philips in sitesindede yok arayoıncada çıkmıyo zaten şeytan diyo git yerlerine vur tepelerine telefonu. zaten driver o yüzden lazım içindeki bilgileri almayı deneyip telefonu kırıcam büyük ihtimal
9@9 köy

11 Ağustos 2008; 2:07:10 

Biraz geç bi cevap ama başarıda bıkmış philipsten hiç te yardımcı olamıyorlar direk philipse yönlendiriyorlar tam bozuk bir telefona bile iade raporu tutulmaması için philips baskı yapıyor . bana iade raporu yazarsak philips servis şartnamemize göre sorun çıkarıyor lütfen bizm için servis iptaline kadar gidecek konu için anlayış gösterin philipse başvurun başarının yetkili kişisinin sözleri elemanlar benle başa çıkamıyınca bekletip bu kişiyi çağırdılar . sonasında merkezle kavga döğüş değişim yapıldı gitti 169 geldi 189 al birini vur ötekine 169 çok kötüydü ama pili 10-15 gün gidiyodu 189 biraz daha iyi ama biraz daha diyorum dikkat edin ve tüm philipslerin menüsü hatalıdır merkez görüp yazıyı bana dava açsın sıkıyosa kaydedilen bilgiler yanlış menü yüzünden bi tuşlamayla kayıp olur yazılımla düzeltme şanslarıda malesef yok ve zaten ben kabul etmedim şimdiki tlf aynı sorun var gene diycekler yazılım atalım ama düzelmesi garanti değil sanki tüketici yerine karşılarında şaklaban var haltı işleyen kendileri bide yapabilecek bişe yok diye yüzsüzlük yapıyolar. ne yardımı

quote:

Orjinalden alıntı: mavracı

işte internetten 16 temmuz tarihli bir yorum daha:
"valla arkadaşlar ben de bi Xenium kullanıyorum 9@9C gerçektende şarjı en fazla 8-10 gün gidiyo oda az konuşursanız.Bence yetkililer bu konuda önlem almalılar insanlar hep yanıltalıyor özellikle de elektronik konusunda."

ya bi fikri olan var mı? a da olsa, c de f de olsa 40 gün hikayesi yalan çıktı! hadi zaten teoride (uygun çekim gücü,vs) 40 gün idi ama bari 15-20 gün gitsin be..

servise falan başvursak yardımcı oluyolar mı acaba?

9@9 köy

11 Ağustos 2008; 2:11:08 

gördüğünüz gibi sayın acy78 alo demek için bile alınacak telefon değil sesi bile bozuk

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

tlfların son durumu nedir arkdaşlar

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: Philips Xenium 9@9a İlk Şarj ve Sonrası Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar