Giriş | |
|
|
|
9 Eylül 2006; 13:32:01
|
|
|
Arkadaşlar philips telefon aldım yaklaşık bir hafta oldu ve ikinci şarjını taktım telefonumda bir problem mi war yoksa alan arkadaşlarda ilk şarjlar bu şekilde kısa mı idi? Yardımlarınızı bekliyorum TEŞEKKÜRLER
|
|
9 Eylül 2006; 17:51:25
|
|
|
Dostum bende gçtiğimiz hfta almıştım şarj şuan 5 gün gidiyor, sende durum nedir
|
|
|
11 Eylül 2006; 14:19:42
|
|
|
sende yine iyi gidiyormuş bende 3 günü geçmedi peki sende bir artış war mı? zaman içerisinde quote:
|
|
13 Eylül 2006; 17:40:42
|
|
|
şuan max 5 günde bakalım ilerleyen günlerde farkedecekmi belki bir versiyon güncellemesi istiyordur, bu arada sende artış varmı? quote:
Orjinalden alıntı: crazy89 sende yine iyi gidiyormuş bende 3 günü geçmedi peki sende bir artış war mı? zaman içerisinde quote:
|
|
|
13 Eylül 2006; 19:28:57
|
|
|
bende de artış yok philipsi aradım kullanıma göre değişir dedi tamam da ne kadar değişebilir dedim telefon kullanma durumumu sordu en sonunda bir kaç kez daha bakın deneyin dedi olmazsa bize yollarsınız flash atarız dedi bende ona bakacam ama yine aynı quote:
şuan max 5 günde bakalım ilerleyen günlerde farkedecekmi belki bir versiyon güncellemesi istiyordur, bu arada sende artış varmı?
|
|
14 Eylül 2006; 21:19:58
|
|
|
tamam dostum gelişmelerden haberdar etmeyi unutma quote:
Orjinalden alıntı: crazy89 bende de artış yok philipsi aradım kullanıma göre değişir dedi tamam da ne kadar değişebilir dedim telefon kullanma durumumu sordu en sonunda bir kaç kez daha bakın deneyin dedi olmazsa bize yollarsınız flash atarız dedi bende ona bakacam ama yine aynı quote:
şuan max 5 günde bakalım ilerleyen günlerde farkedecekmi belki bir versiyon güncellemesi istiyordur, bu arada sende artış varmı?
|
|
|
14 Eylül 2006; 21:26:17
|
|
|
cihazların ilk şarjları genelde az gider arkadaşlar 3-4 tam bitim/dolumdan sonra performanslarını yakalarlar
|
|
15 Eylül 2006; 15:01:33
|
|
|
Dostum haklısın ama 40 güb bekleme süresi olan bir telefonun desekki Tr'de yarısı geçerli olur 20 gün hadi diyelim pil daha yeni olsun 10 gün.. şuan 4. şarjdayım bakalım ne olacak quote:
Orjinalden alıntı: PHI cihazların ilk şarjları genelde az gider arkadaşlar 3-4 tam bitim/dolumdan sonra performanslarını yakalarlar
|
|
|
15 Eylül 2006; 21:28:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: 5560 Dostum haklısın ama 40 güb bekleme süresi olan bir telefonun desekki Tr'de yarısı geçerli olur 20 gün hadi diyelim pil daha yeni olsun 10 gün.. şuan 4. şarjdayım bakalım ne olacak quote:
Orjinalden alıntı: PHI cihazların ilk şarjları genelde az gider arkadaşlar 3-4 tam bitim/dolumdan sonra performanslarını yakalarlar sonucu buraya yazarsan memnun olurum
|
|
15 Eylül 2006; 22:07:51
|
|
|
bu tel şu 1 ay giden tel değil mi?? özelliklerde yazdığı kadar gitmez ama baya bi gitmesi lazım yine de arkadaşlar... ilk şarjı da iyi .. yerinde yapmanız lazım idi..
|
|
|
15 Eylül 2006; 22:49:58
|
|
|
Telden bende de var. Bende takibe aldım. Gelişmeleri aktarırım.
|
|
|
16 Eylül 2006; 12:06:59
|
|
|
Şuan 3 kişide var gözüküyor, bakalım max kaç gün dayanacak. 1. crazy89 2. Al PaC 3. 5560
|
|
|
16 Eylül 2006; 15:14:18
|
|
|
Benimki 8 Eylül 2006 şarjlı.
|
|
|
16 Eylül 2006; 20:00:54
|
|
|
Nasıl yani 8 gündür hala gidiyormu şuan pil hangi kademede ve ortalama ne kadar konuşmuşsunuzdur? Toplamda telefonu kaç kez şarj ettiniz? quote:
Benimki 8 Eylül 2006 şarjlı.
|
|
|
16 Eylül 2006; 21:27:54
|
|
|
arkadaşlar 3 günden 4 güne yükselme sezdim gibi benim pek fazla konuşmam olmuyor bizimkisi öğrenci işi saat 12 den sonra yaklaşık 3 e kadar 5000 SMS olayından faydalanıyordum o da bitti artık net sonuçlar belirtmeye çalışacağım ama nete o kadar sıklıkla giremeyeceğim malum ÖSS 2007 korkulu rüyam oldu hedef büyük erken kalkan erken yol alır... Bu arada philips adana sxervisini ben aradı m aynı hikayeyi banada zırvaladılar bende ne kadar olabilir ki dedim bana telefonu denememi dediler.... sonrasında bize gelen başka 9@9 serileri war onları deniyoruz 2hafta civarında gidiyor dediler... Peki dedim 189 ile ilgili olay war mı dedim şu ana kadar yok dediler... dur bakalım artık ne olacak... SİZDEKİ SONUÇLAR NE ALEMDE ?!?
|
|
16 Eylül 2006; 21:32:24
|
| | | |