Şimdi Ara

LG G2 Hakkında karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, haziran sonu temmuz başı gibi kendime yeni bir telefon alacağım inşallah. Özellik bakımından vs. araştırdığım her konuda bütçeme uygun en iyi telefon LG G2. Ve bir aksilik çıkmazsa %90 onu almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılı kalan soru bazıları ekran dayanıklılığı çok kötü düşürdüğün an 600 700 lira ödeyebileceksen al demişler. Ekranı gerçekten bu kadar dayanıksız mı? Aldığım zaman sürekli kılıfla kullanmaya gayret ederim ve telefonu öyle hor kullanmam. Kullanan veya kullanmış arkadaşların yorumunu bekliyorum. Lütfen Samsungcular gelmesin konuya almayı düşündüğüm en son telefon :)



  • Bende alacağım bir tane fakat çoğu kişi gibi elite ve g2 arasında kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    Bende alacağım bir tane fakat çoğu kişi gibi elite ve g2 arasında kaldım.

    Bana kalırsa elite düşünmeyin derim hocam. GM desteği hakkında pek olumlu yorumlar göremedim incelemelerde :)
  • g2 tabıkı elıte nedır Allah askına yaa...



     LG G2 Hakkında karar veremiyorum LG G2 Hakkında karar veremiyorum LG G2 Hakkında karar veremiyorum LG G2 Hakkında karar veremiyorum LG G2 Hakkında karar veremiyorum LG G2 Hakkında karar veremiyorum LG G2 Hakkında karar veremiyorum




  • arkadaşım şunda hem fikir olalım. teknoloji geliştikçe ebatlar büyüdükçe arıza çıkartma iftimali artar. 3310 ile g2-note3-m8-s4-elite telefonlarını kıyaslarsak hangisinin arıza çıkarma ihtimali daha fazla. tabiki akıllı telefonlar. şunu demek istiyorum. hangi telefon olursa olsun düştüğü zaman düştüğü yere bağlı olarak şansına kalmış bir şey. internetten tek tek marka girerek araştır bak istersen hepsi kırılır hepsi arıza verir.. htc m8 in ekranı kırıldı.. samsung note 3 ün ekranı kırıldı... s5 in ekranı kırıldı.. sony z1 z2 nin ekranı kırıldı diye bir araştırma yaparsan hepsinin kırıldığını ve çeşitli yerlerinden arıza verdiğini görüceksin. bazı arkadaşlar lg g2 yi kötülüyor kötüleyenler telefona 2000 tl ve üstü veren vede bu sayede kazık yiyen kişilerdir. s5 de note 3 de m8 de z2 d yapıp lg g2 de yapamayacağın hiç bir şey yok .. aynı donanımı aynı performansı g2 de alıcaksın diğer cihazlar 2000 tl iken lg g2 1400 hatta daha ucuz.. sansunga htcye sonye ötv kdv atv varda lg firmasına mı yok.. bu fiyatlar bu markalara 3 gömlek fazla. lg g2 kesinlikle çok doğru bir karar olur. şunu net bir şeilde söyliyim telefon düşerse şansına kalmış bu bütün telefonlar için geçerli.. dikkatli kullanıcaksın masaya falan koyduğunda yüz üstü koyucaksın cebine koyduğunda ekran bacağına değecek şekilde koyucaksun çantada taşırken ekrana sert bir cisim glmiyecek şekilde koyucaksın gibi gibi..ekran fiyatına gelicek olursak ta 300 tl ile 450 tl arasında değişiyo . inşallah bir sıkıntı yaşamadan kullanırsın bu mesajı sana g2 den yolladım telefon yağ gibi akıyor hiç bir şüphen hiç bir kuşkun olmasın. telefon at gibi bin üstüne gezdirsin seni :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselg -- 3 Haziran 2014; 9:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kilifla tel kullanmak kadar sacma bişey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukselg

    arkadaşım şunda hem fikir olalım. teknoloji geliştikçe ebatlar büyüdükçe arıza çıkartma iftimali artar. 3310 ile g2-note3-m8-s4-elite telefonlarını kıyaslarsak hangisinin arıza çıkarma ihtimali daha fazla. tabiki akıllı telefonlar. şunu demek istiyorum. hangi telefon olursa olsun düştüğü zaman düştüğü yere bağlı olarak şansına kalmış bir şey. internetten tek tek marka girerek araştır bak istersen hepsi kırılır hepsi arıza verir.. htc m8 in ekranı kırıldı.. samsung note 3 ün ekranı kırıldı... s5 in ekranı kırıldı.. sony z1 z2 nin ekranı kırıldı diye bir araştırma yaparsan hepsinin kırıldığını ve çeşitli yerlerinden arıza verdiğini görüceksin. bazı arkadaşlar lg g2 yi kötülüyor kötüleyenler telefona 2000 tl ve üstü veren vede bu sayede kazık yiyen kişilerdir. s5 de note 3 de m8 de z2 d yapıp lg g2 de yapamayacağın hiç bir şey yok .. aynı donanımı aynı performansı g2 de alıcaksın diğer cihazlar 2000 tl iken lg g2 1400 hatta daha ucuz.. sansunga htcye sonye ötv kdv atv varda lg firmasına mı yok.. bu fiyatlar bu markalara 3 gömlek fazla. lg g2 kesinlikle çok doğru bir karar olur. şunu net bir şeilde söyliyim telefon düşerse şansına kalmış bu bütün telefonlar için geçerli.. dikkatli kullanıcaksın masaya falan koyduğunda yüz üstü koyucaksın cebine koyduğunda ekran bacağına değecek şekilde koyucaksun çantada taşırken ekrana sert bir cisim glmiyecek şekilde koyucaksın gibi gibi..ekran fiyatına gelicek olursak ta 300 tl ile 450 tl arasında değişiyo . inşallah bir sıkıntı yaşamadan kullanırsın bu mesajı sana g2 den yolladım telefon yağ gibi akıyor hiç bir şüphen hiç bir kuşkun olmasın. telefon at gibi bin üstüne gezdirsin seni :))

    Yorumunuz için teşekkür ederim zaten G2 karar vermiştim gine de bir danışmak istemiştim :) Sorun çıkmazsa inşallah temmuzda falan almayı düşünüyorum. :)




  • Yere düştüğünde kırılmayacak 2 marka var, sony ve htc.
    Başka ne alırsan al düşer düşmez ekran kırılır.
    Zaten dediğim markaları almak da g2nin üstüne bi ekran parası koymakla aynı.
    Ben çok kalın bi silikon kılıf aldım, gerisine tevekkül ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 3 Haziran 2014; 17:47:42 >
  • Xperia bak Z ya da Sp olabilir bütçene göre seç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır g2 var elimde ne film ne kılıf... dayanıklı demiyorum ama sen dikkatli olursan hepsi dayanıklı dikkatsiz olursan hepsi dayanıksız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fangoso

    1 aydır g2 var elimde ne film ne kılıf... dayanıklı demiyorum ama sen dikkatli olursan hepsi dayanıklı dikkatsiz olursan hepsi dayanıksız.

    Pek düşüren biri değilim ama bellide olmaz hocam 2 3 sene öncesinde telefonumu ardarda 3 kez klozete düşürmüşlüğümü bilirim ben gine de bir kılıf alayım :)
  • heheh :) alma demedim zaten :p ben de kılıf siparişi verdim dediğin gibi olmaz dememek lazım ama film almayacağım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fangoso

    heheh :) alma demedim zaten :p ben de kılıf siparişi verdim dediğin gibi olmaz dememek lazım ama film almayacağım...

    Filmi bende pek düşünmüyorum hocam ama çizilme sorunu falan olursa diye belki alabilirim onuda belli olmaz :)
  • anahtarla aynı cebe koyma yeter bence... kendi fikrim tabiki :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fangoso

    1 aydır g2 var elimde ne film ne kılıf... dayanıklı demiyorum ama sen dikkatli olursan hepsi dayanıklı dikkatsiz olursan hepsi dayanıksız.

    Hocam benim kılıfla bile aklım gidiyor, geçen arkadaş elime çarptı kalbim duracaktı son anda tuttum.
    İnce de olsa bi kılıf kullan bence. İstersen bi drop test izle paronayaklık gelir zaten
  • G2 al bak keyfine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thestell

    quote:

    Orijinalden alıntı: fangoso

    1 aydır g2 var elimde ne film ne kılıf... dayanıklı demiyorum ama sen dikkatli olursan hepsi dayanıklı dikkatsiz olursan hepsi dayanıksız.

    Hocam benim kılıfla bile aklım gidiyor, geçen arkadaş elime çarptı kalbim duracaktı son anda tuttum.
    İnce de olsa bi kılıf kullan bence. İstersen bi drop test izle paronayaklık gelir zaten

    hocam 2 yıla yakın atrix kullandım kılıfsız filmsiz ekranda tek çizik yok. tabi ki atrix ile g2 bir değil sağlamlık olarak ama dedim ya dikkat ettikten sonra hepsi sağlam. bir adet arka kılıf sipariş ettim biraz sağlamlık için biraz da görsellik... videoya gerek yok elimden düşerse ne olacağını çok iyi biliyorum... ekran tuz buz olur :)




  • yorumlar için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.