Şimdi Ara

MSI'dan 52'si 1 arada kart okuyucu, mini DVB-T TV kartı ve Bletooth destekli kablosuz kulaklık seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizdeki kullanıcıların ürettiği anakartlar, ekran kartları ve dizüstü bilgisayarlarla yakından tanıdığı MSI, mp3 çalarlar, bluetooth destekli kablosuz bağlantı cihazları, kart okuyucular gibi bir çok büyüklü küçülü taşınabilir çoklu ortam yürütücü ve çevre birimin de üretimini yapmakta. MSI, genelde sahip oldukları özelliklerle fark yaratan çevrebirimleri arasına; SIM kartlar da dahil olmak üzere tam 52 farklı hafıza kartı formatını okuyabilen StarReader 52 in 1, 1080i HDTV yayınlarıyla uyumlu olan boyutları ve görünüşüyle taşınabilir USB belleklerden pek farklı durmayan DVB-T dijital TV alıcısı DigiVOX mini II ve herhangi bir ses kaynağından aldığı sesi Bluetooth kablosuz erişim teknolojisi sayesinde 10 metre mesafedeki kablosuz alıcılara aktarabilen FS310 Kablosuz Bluetooth Stereo Müzik Headset

    ile 3 yeni ürün daha ekledi.

    StarReader 52'si 1 arada kart okuyucu

    Hafıza kartları, cep telefonları ve dijital fotoğraf makinalarıyla hayatımıza hızlı bir giriş yaptılar. Fakat ne yazık ki hafıza kartlarında henüz oturmuş bir standart yok. Neredeyse her yıl bir kaç adet yeni hafıza kartı türü üreticiler tarafından tanıtılıp piyasaya sürülüyor. Durum böyle olunca cep telefonunuz, dijital fotoğraf makinanız veya MP3 çalarınızda kullandığınız hafıza kartlarının tipi farklı oluyor ve bu durumda her birini aynı anda destekleyen bir kart okuyucusuna sahip olmanız gerekiyor.

    Piyasada bir çok kart okuyucu mevcut. Üst düzey ürünler kategorisinde 15-20 farklı hafıza kartı tipine destek veren okuyucular bulabilmek mümkün. Fakat bu kart okuyucuların bir çoğu yeni çıkan Micro SD, RS MMC 4.0 ve MS DUO Plus gibi hafıza kartı tiplerini okuyamıyorlar veya okuyabilmek için dönüştürücülere ihtiyaç duyuyorlar.

    MSI'ın 52'si 1 arada kart okuyucusu StarReader 52 in 1, kullanıcıları tüm bu kart karmaşasından kurtarıyor. Piyasadaki tüm hafıza kartı formatlarını tanıyabilen ürün, hepsi bir arada kart okuyucularda görülmeyen bir özelliğe daha sahip. StarReader 52 in 1, bilgi depolama için kullanılan hafıza kartları yanısıra SIM kartları da destekliyor.

    Küçük boyutları ve özel tasarımıyla taşınabilirliğin ön planda tutulduğu ürün, 1'i arkada 5'i önde olmak üzere 6 adet yuvaya sahip. USB 2.0 üzerinden bilgisayar ile haberleşen kart okuyucu; CFI / CF II / EXTREME III CF/ EXTREME CF/ ULTRA II CF/ HS CF/ XS-XS CF/ CF ELITE PRO / CF PRO/ CF PRO II / IBM MD / MAGIC STORE / MS / MS PRO / MS DUO / MS PRO DUO / MS MG PRO / MS MG / MS MG DUO / MS MG PRO DUO / EXTREME MS PRO / EXTREME III MS PRO / ULTRA II MS PRO / HS MS / MG PRO / HS MS MG PRO DUO / HS MS PRO / HS MS PRO DUO / MS ROM / MS SELECT / SD / MINI SD / HS MINI SD / EXTREME SD / EXTREME III SD / ULTRA II SD / SD-ULTRA-X / ULTRA SPEED SD / SD PRO / SD ELITE PRO / HS SD / Micro SD / MMC / MMC 4.0 / HS MMC / HS RS MMC / RS MMC / RS MMC 4.0 / MMC Mobile/ SM / SM ROM / SIM Card tipindeki hafıza kartlarını desteklemekte.

    Kart okuyucu ile birlikte, SIM kartların içerisindeki kartvizitleri ve SMS mesajlarını düzenleyebilmenize olanak veren SIM Editor isimli bir program geliyor. Ürün önümüzdeki günlerde ülkemizde de satın alınabilir olacak ancak ülkemizdeki satış fiyatı henüz belli değil. Starreader 52 in 1, yurtdışında 15 avro fiyat etiketi ile satılmakta.

    DigiVOX mini II DVB-T TV Kartı

    Karasal dijital yayın teknoloji DVB-T, yüksek çözünürlülte ve yüksek ses kalitesinde TV yayınını mümkün kılan ve Avrupa'da yaygın olarak kullanılan bir teknoloji. Basit bir anten vasıtasıyla bir çok TV kanalını Uydu yayını kalitesinde izlemenize olanak veren DVB-T'nin ülkemizde de denemelerine başlanmış durumda. Teknoloji ülkemizde tam olarak kullanılmaya başlandığında cep telefonlarından, diz üstü bilgisayarlara kadar oldukça geniş yelpazede taşınabilir cihaz ile yolculuklarımız sırasında ücretsiz olarak TV izleyebilmek mümkün olacak.

    MSI Digi Vox mini-II, her ne kadar bir USB belleğe benzese de bir DVB-T TV kartı. MPEG2 görüntü kaydı, zaman öteleme, 16:9 yatayda uzun ekranlarla çalışabilme, 1080i'ye kadar HDTV desteği ve Microsoft MCE 2005 uyumluluğu gibi gelişmiş özelliklere sahip ürün, portatif yapısı sayesinde dizüstü bilgisayar, masa üstü bilgisayarlar ve HTPC'ler ile rahatlıkla kullanılabiliyor. MSI Digi Vox mini-II'nin Microsoft MCE 2005 uyumluluğu taşıması ve USB portundan takılıyor olması, HTPC'sinde genişleme slotu bulunmayan kullanıcıların oldukça işine yarayacaktır.

    Çalışabilmek için herhangi bir ek güç kaynağına ihtiyaç duymayan MSI Digi Vox mini-II, dizüstü bilgisayar sahiplerine hareket halindeyken dahi TV izleyebilme olanağı sunuyor. Beraberinde yazılım ve sürücülerin bulunduğu CD, kullanım klavuzu, taşınabilir anten, USB uzatma kablosu ve anteni ürüne bağlayabilmeniz için dönüştürücü kablo gelen ürün yurtdışında 30 avro fiyat etiketi ile satılıyor.

    MSI FS310

    MSI'ın başarılı Bluetooth kablosuz stereo kulaklık setinin mikrofon eklenerek güncellenmiş yeni versiyonu olan FS 310, artık sadece müzik dinlemek için değil Skype veya eller serbest modunda cep telefonu görüşmeleri için de kullanılabiliyor. Oldukça şık bir görünüme sahip olan cihaz, bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan veya bluetooth destekli MP3 çalarınızdan yayınlanan sesi 10 metre mesafeye kadar algılayıp kulaklık çıkışına takılan kulaklıklara aktarıyor. Üzerindeki mikrofon ve çok fonksiyonlu tuş sayesinde eğer Bluetooth destekli cep telefonunuzdan müzik dinliyorsanız, biri sizi aradığında tek tuşa basarak gelen çağrıya cevap verebiliyorsunuz. Ürün telefon çağrısı geldiğinde eller serbest kulaklık setleri gibi müziği keserek telefon görüşmesi yapmanıza olanak veriyor.

    USB üzerinden şarj olan FS310 henüz piyasaya sürülmemiş olduğundan ve MSI ürünün pil ömrü konusunda bilgi vermediğinden nekadar süre kablosuz müzik keyfi sunduğu konusunda bir bilgi yok. Fakat FS300'ün 4 saat sürekli müzik dinlemeye olanak verdiği düşünülürse, FS310'un da şarj ömrü 4 saate yakın bir süre olacaktır. FS300'ün ses kalitesi, incelemesini yapan editörler ve kullanıcılar tarafından başarılı bulunmuştu. 20gram ağırlığıyla gömlek cebinizde rahat bir şekilde taşıyabileceğiniz FS310'un da ses kalitesi FS300'ü aratmayacaktır.

    FS310'un beraberinde kulaklık gelmiyor. Ürünü dilediğiniz herhangi bir kulaklıkla birlikte kullanabiliyorsunuz. Ülkemizde önümüzdeki günlerde satışına başlanacak olan FS310, yurtdışında 30 avro fiyat etiketiyle satılıyor.




  • 52 si bir arada card reader şaka gibi ;) hangi deliğe hangi kartı sokacağımı seçene kadar yandık demektir ayrıca 30 avroluk tv kartı da amma ucuzmuş süper ... Bizde biraz hızlı geçsek karasal yayına fena olmayacak ...
  • Sağolasın aydınlatıcı bilgin için...Teknoloji işte...
  • "Piyasada bir çok kart okuyucu mevcut. Üst düzey ürünler kategorisinde 15-20 farklı hafıza kartı tipine destek veren okuyucular bulabilmek mümkün. Fakat bu kart okuyucuların bir çoğu yeni çıkan Micro SD, RS MMC 4.0 ve MS DUO Plus gibi hafıza kartı tiplerini okuyamıyorlar veya okuyabilmek için dönüştürücülere ihtiyaç duyuyorlar."

    Denmiş ama : " Küçük boyutları ve özel tasarımıyla taşınabilirliğin ön planda tutulduğu ürün, 1'i arkada 5'i önde olmak üzere 6 adet yuvaya sahip"

    yani aynı kandırmaca (firma tarafından) devam ediyor ha 6 in 1 ha 52 in 1 .Bir yanıltma daha.
  • @resident

    52si 1 arada bir okuyucuda zaten 52 tane yuva olması abes olur :) kartların birçoğu birbirlerinin yuvalarına uyuyorlar. bu yüzden bu tip okuyucularda az yuva çok iş vardır... MMC kartlarla SD kartlar aynı slota uyarlar Compact Flashlarla Micro Drivelar da aynı şekilde birbirlerinin slotuna uyarlar. Her biri için ayrı yuva yapmaya ne gerek var...
  • Orsaı tamam da şöyle denmiş yazıda : "Fakat bu kart okuyucuların bir çoğu yeni çıkan Micro SD, RS MMC 4.0 ve MS DUO Plus gibi hafıza kartı tiplerini okuyamıyorlar veya okuyabilmek için dönüştürücülere ihtiyaç duyuyorlar."

    yani sanki diğer 6 in 1 ler micro sd ya da diğer küçükleri desteklemiyor anlamı çıkmış.Yani bunu 6 in 1 den farkını anlamadım
  • Yeni nesil küçük kartlar dönüştürücüsüz takılabiliyorlar zaten bu okuyucuya...
  • Anladım çok sağolasın açıklama için .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 9 Eylül 2006; 0:56:21 >
  • Msi


    bizim komşuda böyle bir şey arıyordu. Çok işine yarayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.