Şimdi Ara

Saints Row: The Third Xbox Live Gold Üyeleri İçin An İtibariyle Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        THQ imzası taşıyan, aksiyon-macera türünün absürd serisi Saints Row'un 3. oyunu Saints Row: The Third'ün Xbox 360 sürümü, duyurulduğu gibi Xbox Live Gold üyeleri için Mayıs sonuna kadar ücretsiz olarak sunuldu.
     
       Güncel olarak $19.99 fiyat etiketine sahip olan Saints Row: The Third'ü bu fırsattan yararlanarak ücretsiz deneyim etme imkanı bulabilirsiniz.




  • Boş oyun boş konsol (ps3 üm yok 4 te yok) türkiyeye destekte vermiyolar türkçe oyunda yapmıyolar benim için tek konsol var playstation

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konsolun yok boş muhabbet yapma

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrossfireLambda

    Boş oyun boş konsol (ps3 üm yok 4 te yok) türkiyeye destekte vermiyolar türkçe oyunda yapmıyolar benim için tek konsol var playstation


    Daha kendi elinde olmayan bir konsolu savunuyorsun yazık. Türkiye'yi para borsası olarak görüyorlar. Yoksa senin babanın hayrına Türkçe yaptıkları yok. Ayrıca Türkçe yaptığı oyunlarda kendi exclusiveleri. Onlar Türkçe olsa ne olur olmasa ne olur. Benim işime yaramayacak oyun topluluğu. Xbox 360 Türkiye'de satılsaydı zaten adamlar destek verirlerdi. Sizin gibiler olduğu sürece niye Türkiye'ye destek versin ki. Benim firmam olsa ben de vermezdim herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.