Şimdi Ara

3D vs 5.1 & 7.1 - spdif hakk- oyun&müzik&film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millet kulaklık almayı düşünüyorum. piyasayı bi araştırıyım dedim kafa ma takılan baya sey oldu. millet yok su söyle dedi diyo ama ben kullananlardan bu yorumu almak istiyorum

    3d mi, 5 veya 7+1 mi ? aralarında çok vark oluyo mu? yani thief gb bi oyun oynucaz yada, call of da adımları dinleyip( omeganın scout modu güzel bişey). Aksiyon seslerinide sonuna kadar duymak istiyorum.

    optical çıkış sses kalitesini çok etkiliyomu. illaki olmalı mı? mesela 7.1 bi kulaklıkda 4 jack oluyo ya. spdif oldumuydu nasıl olcak?
    oyunları tadı ile oynamak istiyorum ama müzikte benim için gerçekten önemli. gerçekten sesleri gerçek tonlarında duymak benim için önemli. film olarakta kaliteli, çevresel ses olsun yeterli.

    buraya kadar okumuşken. sizden kulaklık tavsiyeside alıyım yukardan çıkan sonuclara uyucak,

    SOUND BLASTER ZX ses kartı güzel yanında verdikleri o masaüstü zımpırtısında güzel olduğunu düşünüyorum,mic de dahil. ama recon3d kartında nın scout modu hoşuma gidiyo ve benim için önemli bi özllikte kablosuz olması. pc de, ps3 de, xbox ta, televizyonda yada telefona (tv ve tel i 3,5 jackdan bağlaya biliriz gb me geliyo) ses kartı ve yanına kulaklık yada yada direk kartlı bi kulaklık arıorum. özet olarak;

    hi-fi & bluetooth olacak
    3d veya 7.1 (2 si aynı anda olsa)
    spdif (fark yaratıyo ise olmalı)
    pc & consol desteği







  • İstediğin model sanırım Sony ds 7500 gibi birşey.
  • Aynen dostum tam anlamı ile harika bi ürün ama fiyat bayada fazla imiş. Ama değeceğine inanıyorum. Ayriyetten sanal 7.1 olması sıkıntı yapabilir mi
  • Birde rf810 ile 811 var onlarıda araştır bi istersen. Kullanan kimse var mı bilmiyorum ama forumda bir arkadaş sipariş vermişti ondan dönüş bekliyorum.
  • sony nin sitesinde detaylı teknik bilgi yok. e orda olmayınca haliyle başka yerdede olmuyo,olsada güvene miyosun. ds 7500 bile yok sitede. sonyden beklenmicek hareketler
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70927700&p=1#70927700

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolasın, bunu görmüştüm de. logitech 200 liralık kulaklık yapıyo. bi sayfası var. sanırsın uydudan alıyo sesi. sony yapmıs bombayı. teknik detay vermeden geçiştirmiş
  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Sony reklam ve pazarlama konusunda rakiplerinin çok gerisinde. Zaten bunun bedelini ağır bir şekilde ödüyor. En son çıkan modeli vardı bi kaç ay önce ama tam modelini hatırlayamadım aklıma gelirse yazarım onuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne varsa head-fi sitesinde var ingilizceniz yeterliyse hem inceleme hem teknik özellikler hemde kullanıcı yorumları mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. bende bi sony hastasıyım, sony birazda kalitesine güvenilmesini istiyo bence aama genede detay olmalı. ve dediğin siteyede bakıcam bi, anlayabidiğim kadar (:
  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Ürün biraz eski galiba ondan yazmıyor. Sizi yanıltmak gibi olmasın ama pek olumsuz birşey bulamadım. Sony benim için her zaman farklıdır özellikle ses ve görüntü sistemlerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal 7 olması dışında bi sıkıntı yok, en güzelide bütün platformlarda kullana bileceksin.
    Bataryası ne kadar gidiyor acaba. bide üretimini durdurmadan o parayı birikleyip alabilcez mi bakalım :)
  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Şimdiki aklım olsa eve avr felan alamazdım. Gece film izleyemiyorsun rahat rahat bütün apartman uyuyor. Kısık sesle efekt bekliyorum sub'ı kısıyorum derken tadı kaçıyor. Bide müzik performansını merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dts konserler izlenebili yada müzikler. kesinlikle heyecan verici. ayriyetten pc ye bağla call of, tom clany fln oyna. Çok tatlı bi mal aslında :>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.