Şimdi Ara

EPSON YAZICI ALMAYIN!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
40.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    SÖVERMİŞ HAHA:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artidownload -- 24 Haziran 2013; 12:12:22 >
  • Evet Almayin. Ama geçmiş olsun ben de aldiktan sonra ayni sorunları yaşadım. Bilmeyen kartuş olayı da hikâye. Müşteri ye kazik atan zihniyete yaziklar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boracanon B kullanıcısına yanıt
    epson kartuslari her biri 40 TL den x4=160 TL yapıyor bu fiyata all-in yeni printer alinir. yazida HP den sasmayin. Epsonun yanina bile ugramayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle epson almanızı tavsiye etmiyorum.ellerim çarpılsaydıda satın al demeseydim.demo kartuşları 3 yazdırmada bitti.ardında 85.59 TL ye yeni kartuşlar aldım 4 renk.daha 20 sayfa yazdırdım.ayrıca yazdırdıklarımın hepsi siyahtı.bütün renkler yarıya inmiş.yani siyah yazdırmama rağmen hepsi inmiş.reset çektirdim çiplere o da işe yaramadı.epsonun var derdin var.gözünüzü seveyim epson asla evinize işinize sokmayın...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burraxx

    Kesinlikle epson almanızı tavsiye etmiyorum.ellerim çarpılsaydıda satın al demeseydim.demo kartuşları 3 yazdırmada bitti.ardında 85.59 TL ye yeni kartuşlar aldım 4 renk.daha 20 sayfa yazdırdım.ayrıca yazdırdıklarımın hepsi siyahtı.bütün renkler yarıya inmiş.yani siyah yazdırmama rağmen hepsi inmiş.reset çektirdim çiplere o da işe yaramadı.epsonun var derdin var.gözünüzü seveyim epson asla evinize işinize sokmayın...

    kolay dolum kartuşu diye ve cıss diye içat var onu kulan istersen hiç bir cihaz orjina olrak kulnılmaz hepsini kapa sitesi aynı epsona hass bişi deyil bu
    epsonun 2000 -3000 sayfa basınıda var tek kartuşla onu alsaysın




  • burraxx B kullanıcısına yanıt
    öyle çok yanılıyorsunuzki

    nedir yazıcınızın modeli sizi dolan kartuşlarına yönledirelim sonrada buraya gelip epsonlarda baskı maliyetinin ne kadar ucuz olduğunu yazın ama buraya.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 18 Kasım 2013; 23:46:26 >
  • epson kullanıyorum sx525 - 4 kartuşlu.. dolan kartuş kullanıyorum yaklaşık 2 yıl oldu .. genel olarak memnunum ama şu problem var :

    kartuşlardan biri sorun yaptığı zaman siyah beyaz çıktı bile alamıyorum.. acil durumda çaresiz bırakıyor.. bunu yapabilen çok fonksiyonlu bir yazıcı var mıdır..
  • Epson WP-4525 kullanıyorum..Tarayıcı,Fotokopi,Çift taraflı baskı,Faks,Çıktı hepsi mevcut bir makine.. Çok da memnunum. Alırken çok araştırdım.HP'nin HP Pro 7500 ve 8500 modelini de inceledim.Gittim elinde olanlardan rica edip çıktılar aldım.Sonuç olarak EPSON WP-4525 de karar verdim. Bende gören 3 arkadaşım daha aynı yazıcıdan aldılar. (üçü de internet cafe çalıştırıyor bir arkadaşımız burada yöneticidir aynı zamanda.Elinde HP Pro8500 vardı.Onu sattı.)
    Arkadaşlar her makinenin kendi özellikleri vardır.Birazda ihtiyacımıza uygun olanı seçmemiz lazım ve de en önemlisi bu aletler gerçekten hassas cihazlar ona uygun kullanmak gerekiyor.
    Saygılarımla..
  • hey gidi günler hey epson yazıcıların yazıcı olduğu zamanlar 2002 seneleri ide. şimdi orjinal beslemeli sistemlerde çok hoş gerçi. ozaman epson yazıcı lar ucuz kartuşları pahalı idi şimdi yazıcılar pahalı kartuşları değil mürekkepleri ucuz genede süblimasyon yazıcılar için epsonu tavsiye ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.