Şimdi Ara

G2 Spigen Ekran Koruyucusu ve Yakınlık Sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar LG G2 Spigen Ultra Kristal ekran koruyucu aldım. Ekran koruyucunda ön kamera için açıklık var fakat saçma şekilde Proximity(Yakınlık) Sensörünün üstünü kapatıyor maalesef. Bazı kullanıcılarda sıkıntı yarattığını ve o bölümü kesince sıkıntının geçtiğini okudum. Ben de kesip öyle takmayı düşünüyorum. Spigen ekran koruyucu kullanan arkadaşlar hiç sıkıntı oluşturdu mu sizlere? Yakınlık sensöründen tam verim alabiliyor mu(Telefonu kulağına götürdüğünü algılayamama, proximity launcher çalışmama vs..)? O bölümü kesen bir forumdaş var mı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

    Arkadaşlar LG G2 Spigen Ultra Kristal ekran koruyucu aldım. Ekran koruyucunda ön kamera için açıklık var fakat saçma şekilde Proximity(Yakınlık) Sensörünün üstünü kapatıyor maalesef. Bazı kullanıcılarda sıkıntı yarattığını ve o bölümü kesince sıkıntının geçtiğini okudum. Ben de kesip öyle takmayı düşünüyorum. Spigen ekran koruyucu kullanan arkadaşlar hiç sıkıntı oluşturdu mu sizlere? Yakınlık sensöründen tam verim alabiliyor mu(Telefonu kulağına götürdüğünü algılayamama, proximity launcher çalışmama vs..)? O bölümü kesen bir forumdaş var mı?

    Genel olarak sıkıntı yapıyor bendeki mat jelatin telefoncudan aldim 5 liraya epeyde iyi şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Ben de açıkçası sıkıntı yaratacağını düşünüyorum ama hakkında çok olumlu yorum alınca dayanamayıp aldım. Şimdi kesip yapıştırmayı düşünüyorum, ama yapmadan forum ahalisine danışayım dedim. Tecrübesi olan başka arkadaşlar var mı bu konu hakkında ya da fikri olan?
  • spıngen jelatınde o bolum acık. kesmenızı onerırım.
  • Spigen var bende de evet yakınlık sensörünü kapatıyor. ama hiçbir sıkıntı çekmedim. hatta kapattığını sen söyleyince fark ettim :)

    Bütün yakınlık özellikleri sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.