Şimdi Ara

Luke Cage (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
13
Favori
8.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Luke Cage (2016)


    Her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deriye, iyileşme yeteneğine ve süper insan gücüne sahiptir. Luke Cage, bu yeteneklerini hapishanede olduğu zamanlarda yapılan son derece tehlike ve tartışmalı deneyler sonucu kazanmıştır. Hücresel yenilenme deneyi adı verilen bu deney sonunda o Titanyum kadar güçlü bir deriye sahip olmuştur. Aynı zamanda Jessica Jones ile evlidir.

     Luke Cage (2016)


    Netflix exclusivi olarak yayımlanacak Marvel mini serilerinden biri Luke Cage olacak bu kesin bilgi.

    Peki Luke Cage’i kim oynayacak?

    Geçen sene Marvel’in bir Luke Cage filmi yapacağı söylentilerinin yayıldığı sıralarda role talip birkaç aktör vardı.


    Bu adayların başında Idris Elba geliyor ki geçen sene Luke Cage rolü için Marvel ile görüştüğünü de teyid etmişti.

    Film rolüne talip olan diğer oyuncular arasında Dwayne “the Rock” Johnson ve Arrow dizisinin Bronze Tiger’ı olarak tanıdığımız Michael Jai White de vardı.

    Şimdi büyük perdeden ziyade televizyon için bu rolün kime verileceği konuşuluyor ki Terry Crews bu role talip olduğunu açıkladı. Tamam fiziği role bire bir uygun olabilir ama şimdiye kadar sergilediği komedi ağırlıklı performanslarının izleyicilerde oluşturduğu izlenimin aşılabileceği bir başka soru işareti.

    Disney, Marvel’i satın aldıktan sonra, Disney XD ve ABC gibi sahip olduğu kanallara Marvel programları monte etmeye başladı. ABC, bir Marvel yapımı olan Agents of S.H.I.E.L.D.’i yayınlıyor, diğer taraftan Disney XD, gerçekten büyük başarı kazanmış Marvel animasyon dizilerini izleyicisiyle buluşturuyor. Tabii, kendine ait kanalları dururken yeni dizilerinin neden Netfix’de yayınlanacağı sorusuna ise Iger’ın verdiği cevap aynen şöyle: “İleri baktığımızda, kendi platformlarımıza sığmayacak sayıda Marvel dizileri olduğunu gördük. Netflix’in ana akım izleyicisi sayesinde karakterlerimize pek aşina olmayan yeni gözlere ulaşmış oluyoruz. Tabii bu, Netflix için de ciddi bir kazanç anlamına geliyor zira onlar da daha orijinal yapımlar arayışında.”


     Luke Cage (2016)

    Marvel’ın son yıllarda ekranlardaki başarısı giderek arta dursun, kendileri durmaya niyetli değilmiş gibi gözüküyor!
    Marvel’ı birkaç yıl önce satın almış olan Disney’in CEO’su Bob Iger, dünyanın en büyük online televizyon sitelerinden olan Netflix ile yaptıkları son anlaşmada 4 adet yeni karakter içeren mini seri belirlediklerini söyledi. Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist!
    Ekstra yayınlanacak mini seride Avengers benzeri bir örgütlenmeyi oluşturan ve bu 4 karakterin bulunduğu The Defenders ekibini anlatacak. Ayrıca not düşelim, The Defenders normalde kurucusu Dr. Strange olan başka bir Marvel ekibidir ancak mini seride yukarıda saydığımız 4 karakteri içeren apayrı bir ekip olarak karşımıza çıkacaklar.

    Online Hollywood’un son yıllarda patlama yaptığını belirten Iger yaptıkları bu anlaşmanın Netflix için çok kârlı, Marvel içinse yepyeni bir alanda daha önce gösteremedikleri karakterleri gösterebilme fırsatını yaratacak. Şu bir gerçek ki Marvel çizgi romanlarında Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist diyince herkes bir durur. Çünkü hepsi tamamen yakın dövüş yeteneklerine güvenen, sokaktan gelme (Iron Fist hariç) karakterlerdir ve çizgi roman okurları tarafından çok sevilirler. Daredevil filminin istenen sükseyi yapamaması ve bu karakterleri bir filme ya da diziye koyamamaları sebebiyle Marvel, Netflix aracılığıyla bu karakterlerinide izleyicilere sunarak büyük bir çıkış yapmayı hedefliyor.
    Netflix’in Baş İçerik Editör’ü Ted Sarandos, “Disney ve Marvel’la birlikte çalışarak televizyon alanındaki etkinliklerimizi bunun gibi yaratıcı projelerle daha yüksek seviyelere çıkaracağız,” açıklamasını yaptı.
    Hemen söyleyelim, bu karakterlerle ilgili yapılacak mini seriler film olmayacak. Marvel ve Netflix, 4 adet mini seri hazırlayacak ve her biri 13 bölüm olacak. 4 adet mini seri sırasıyla; Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage’i anlatacak.
    Seriler 2015’de başlayacak ve 2016’da Netflix, Amerika’da Walt Disney Stüdyoları’nın (Disney, Disney Animation Studios, Pixar, Marvel Studios, Disneynature ve Lucas Film) en büyük yayımcısı olmuş olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 22 Eylül 2015; 12:28:26 >







  • kaliteli olursa neden izlenmesini, konu klişe olsa da
  • Luke Cage'i Mike Colter canlandıracak.
  • süper kahraman dizileri baya tuttu he
  • Luke Cage ilk olarak Jessica Jones dizisinin 6. ve 7. bölümlerinde görünecekmiş.
  • Dizinin oyuncuları belli olmuş.

     Luke Cage (2016)
  • juice da kadrodaymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasım'da başlayacak.

     Luke Cage (2016)
  •  Luke Cage (2016)


    çekimde fotoğraflar:

     Luke Cage (2016)

     Luke Cage (2016)

     Luke Cage (2016)

     Luke Cage (2016)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 30 Eylül'de başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Idris Elba'dan daha iyi durur sanki ekranda bu rolde. The wire ve luther gibi gerçek hayatta geçen dizilerdeki karizması gitmesin bari süper kahraman dizilerinde. Arrow'un ilk sezonu hariç ne Dc ne de marvel dizisi izlemedim ama buna bi bakacam çıkınca.
  • Ooo Juice var kadroda, hemde bütün bölümlerde! Theo için bakarım bi diziye.
  •  Luke Cage (2016)

    teaser trailer'de çıkmış netflix üzerinden, link bulamadım daredevil'in son bölümünü bitirince açılıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Mart 2016; 22:16:01 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    I’m about sick of always having to buy new clothes

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Hakikaten bunun da her mermi yediğinde yeni giysi alma işi sıkıntı.
  • arrow flash olayı gibi yapabilirler bunuda.. jj ile ortak bölümleri olur belki
  • Valla ne yalan söyliyim kötü bi dizi olacakmış gibi geliyor bana. İnşallah yanılırım
  • Sadece Luke Cage ile bu dizi yürümez. Yan karakterlerin çok iyi performans göstermesi gerekiyor.
  • Bu dizide olabildiğince göndermeler, referanslar ya da misafir oyuncular falan olmalı. Bir kaç karakterin ismini söylemeyle ya da Claire karakteriyle geçiştirmezler umarım. Daredevil sonrası Jessica Jones öncesi dizileri birbirine iyi bağlamalı bir olay örgüsü lazım Defenders ekibini ortaya çıkarmak için.
  • süper yeni bir marvel yapımı ve netflix harika
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.