Şimdi Ara

Foruma elveda diyorum galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendini bişey sanıp, soru soranlara gereksiz şekilde aşşalayıcı cvp yazan arkadaşlardan birisine içimden geldiği gibi saygı çerçevesinde gereken cevabı verdim. Forum yönetimi eğer ne demek istediğimi anlayabilirse ceza almadan foruma devam ederim. Eğer beni anlayamazsa anlayamamanın acısını bana ceza vererek çıkartabilir.
    Sözü geçen dialoglar aşağıdaki gibidir;

quote:

Orjinalden alıntı: noxii

quote:

Orjinalden alıntı: eskicagdas27

quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Haberim yok!! Forumu senin gibi paylaşımdan uzak insanlar kirletiyo bunuda unutma! insanlara bu şekilde cvp verme hakkın yok senin!
    quote:

Orjinalden alıntı: xf

Allahım daha neler görecez. Speedsim diye bir programdan haberin yok mu senin... yoksa da artık var. git öğren speedsimin ne oldugunu da gereksiz başlıklar açıp kirletme forumu...

ya oyunu bilmiyorsan oynama arkadaşım ya.böyle saçma konular için asıl forumu kirleten sensin.yukarıda üst konu var.gidipte araştırsana.armut piş ağzıma düş.oh ne ala memleket.fatih abim sonuna kadar haklı.
    Zeka küpüsün. Yukardaki konuda benim sorduğum soru var demi... Sende forumu kirletenlerdensin. Sen bişey yazınca başın göğe mi erdi.. Ne şimdi gelmiş geçmiş bi şeye hala cvp yazma saçmalığını gösteriyosan.. Kirliliği yaratan kişi olursun.. Galiba post sayısını arttırmaya çalışıyosn bu tür samalıklarla..Ama YETER sen ve senin gibilerin zihniyeti insanları forumdan soğutuyo.. Forum burası forum.. Anlamını bilmiyosan öğren.. İnsanlar buraya paylaşmaya geliyo ama bazı anlayışı kıtlarda nereye sazanlama atlarım diye onun hesabını yapiyo.. Gece gece tansiyonumu zıplattın... Bitmiş gitmiş konu seni mi dürtüyo bana msj yaz diye derdin ne senin şimdi? İllallah dedirdiniz ya.. Bu forumda çıkıyo arada sırada böyleleri.. Tek avuntum hepsi senin zihniyetini taşımıyolar.. Öyle olsaydı bu forum olmazdı şimdi.. Senin amacın bu forumda paylaşmaya gelenlere köstek olmak mı? NEy yani üye olma amacın ne? paylaşım yapmayacaktın da derdin neydi.. ne diye üye oldun.. Millete sataşmak için mi!!!!!!!!! Yeter çıkmayın artık karşıma benim.. Benimi bulacaksınız hep.. Kendinizi lord mu sanıyosunuz siz de milleti hor görüp sapır saçma cvplar yazıyosunuz. Ney bu saçmalığın sebebi ney!!!! Milletin avukatlığını üstlenmiş geçmiş bitmiş konuya laga luga yapiyo...
    Son 2 aydır bu kıt beyinliler yüzünden foruma girmek bile istemişyorum.. Ama başaramayacaksınız. Çünkü artık namuslularda namussuzlar kadar cesaretli olmasını biliyor. Sonuna kadar mücadele edecem ve benimsediğim forumu sizin gibi kendini bilmezlere kaptırmıycam.
    Artık biri duysun beni ne demek istediğimi anlasın. Milleti forumdan soğutanlar defolsun gitsin! Yardımlaşmayı bilmeyen zihniyetin ne din den ne toplumsallaşmadan haberi var!!! Toplumlaşamamış, sosyalleşememiş zihniyetler anca bu kadarını yapıp, gelmiş geçmiş şeylere gereksiz ve saçma sapan mesaj atabilirler!
    Bu yazdıklarımı okuyan eğer gerçekten sindirerek okursa beni bi nebze de olsa anlar!
    Yüzlerce kere söyledim, binlerce kere de söylerim bu zihniyettesin madem ne diye üyesin foruma!!

Yeter artık!!!! Bi son verin bunlara!

Saygılarımla; (Forumda neden olduğunu bilmeyenler hariç)

• Burada Sen Malesef Haksızsın Dostum Çünkü Arama Tuşuna Basip

"speed sim" yazdiğin anda karşına TONLA Konu Çıkıyor....!

Yoksa Deseydin Ki

Ay Kaç Bombardiman İle Yok Ediliyor O Zaman Kimse Sana Bu Tepkiyi Vermezdi Çünkü Bu Konu Forumda Mevcut Değil..
  • bi topic yuzunden bu kadar kavga sacma degıl mı
  • arkadaş bir soru sormuş. soruya bu şekilde cevap verilemez. biraz saygılı şekilde söylemek gerekir.

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye bir söz var. ama sanırım daha ayıp olan şey bir şeyler bilip bununla başkalarını küçümsemek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: liero

arkadaş bir soru sormuş. soruya bu şekilde cevap verilemez. biraz saygılı şekilde söylemek gerekir.

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye bir söz var. ama sanırım daha ayıp olan şey bir şeyler bilip bununla başkalarını küçümsemek.

aynı şekilde noxii haklı o orada nasıl olduğunu sormuş madem çok bilen arkadaşımız yukarıda yazıyor diyebilir ya da linkini verebilir
  • Bence iki arkadaşın da hataları var.. Soru sorulmadan önce kesinlikle arama yapılmalı, açılan her yeni başlık daha önce açılmış cevap bekleyen diğer başlıkları arka sayfalara itip görülme şansını azaltıyor çünkü, diğerlerini de düşünmek lazım.. Bununla birlikte xf'in cevabı da çok kötü bir üslupla olmuş, o ayrı..
  • Ceza almana neden olucak birsey warsa oda "Kıt Beyinliler" lafından ötürü olur..Tutumun doğru ancak bir anlık sinirle yanlış sözler çıkmış agzından..

Arama butonu konusuna gelince evet arayıp bulabilirdin ancak bunu uygun dille söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum..Adam döwer gibi söylemesi ister istemez sinirleri hoplatır..Kışkırtma war bence yoksa hiçbi insan durduk yere senin ettiğin lafları etmez.Sıkma canını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş arama yapmayı unutmuş yada bilmiyor olabilir daha önce çokfazla açılan konular hergün yine açılıyor ama uygun bir şekilde izah edilip sayısız link verilip konu ya siliniyor yada kitleniyor. ben sana hak veriyorum fakat sende baya sektirmişsin adama okonuda naparlar onu bilemiyorum. umarım ceza almassın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.