Şimdi Ara

Apple İle Tanıştığım Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geziyorduk Öylesine Vatan Computer'a Girdik Baktım İphone 4S Duruyor 8GB 1250TL Ozamanlar Bende S3 Vardı.
    Babama Yalvardım Ağladım Kavga Ettik Forum İstanbula Gittik Serkan Abimle Babamın Arkadaşı Kankisi...
    Biraz Dedim Serkan Abiye Nolur Abim Babama Söyle Alsın. Fiyat Sormak İçin Mağazalara Gittik Haberim Yok..
    Vatan Computerden Aldık Havalarda Uçuyorum O Gün Hasta Numarası Yapıp Okuldan İzin Alıp Eve Gitmiştim.

iPhonedo
    İphone 4S Whıte 8GB & İphone 5 Whıte 16GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilbey

Geziyorduk Öylesine Vatan Computer'a Girdik Baktım İphone 4S Duruyor 8GB 1250TL Ozamanlar Bende S3 Vardı.
    Babama Yalvardım Ağladım Kavga Ettik Forum İstanbula Gittik Serkan Abimle Babamın Arkadaşı Kankisi...
    Biraz Dedim Serkan Abiye Nolur Abim Babama Söyle Alsın. Fiyat Sormak İçin Mağazalara Gittik Haberim Yok..
    Vatan Computerden Aldık Havalarda Uçuyorum O Gün Hasta Numarası Yapıp Okuldan İzin Alıp Eve Gitmiştim.

iyi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ongbak96

yaz mevsiminde insallah iphone 5 ile ilk apple urunumu kullanmaya baslicam :)

insallah

iPhonedo
    İphone 4S Whıte 8GB & İphone 5 Whıte 16GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.