Şimdi Ara

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
3
Favori
21.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: ..Barış..

Arkadaşlar torku glikoz şurubu kullanıyor.Yerli merli anlamam, yalan söylemeyeceksin. Yalan söyleme canımı ye.

Torku ve Ürünleri(Glikoz Şurubu: Lezzet mi Sağlık mı?)

bkz : torku ürünlerinde glikoz şurubu kullanılması

edit : önceden verildiyse affola.

arkadasim o resim yanlis diyorum ya inadina mi yapiyorsunuz.madem oyle baslik linkini de vermisler alin elinize mesale yabalari o baslikta torku yalanci diyin yalan resimle.

nasıl yanlış ?

• Zaten bulursam Torku ve Tadelle alirim. İkisi de kaliteli seyler uretiyor ve ucuk fiyatlari yok

Mesela Ulkerin gofreti 70 krs iken Tadelle/ No1 50 krs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torku bizim burda üretiliyor bunlar Konya'nın Çumra ilçesi

ayrıca glikoz şurubu kullanıyor diyenler ulan o kadar çiftçi her sene binlerce-ton pancar satıyor fabrikaya o pancarlar ne oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 1 Haziran 2014; 12:03:38 >
  • arkadaşlar torku %100 türk mü yani içinde yabancı sanayi var mı? bilgili kişiler paylaşırsa sevinirim

• Mr Mamoş kullanıcısına yanıt
    %100 türk hocam pankobirlik holding kurdu anadolu birlik holding diye onun markası pancarı biz satıyoruz fabrikaya (yani konya ve civarındaki çoğu çiftçi)

BONUS:

• soyle yanlis dun bakkala gittim aldim elime no1'i kesinlikle resimdeki gibi degil glikoz surubu tozu vs yazmiyor maltoz surubu yaziyor ki onu da bir onceki baslikta yazdim zararli bir sey degilmis.bu adamlar konya icine surupsuz konya disina suruplu mu imal ediyor o da sacma olur bence.o yuzden ya o resim cok eski ya da 40 ulkeye mi ne ihrac ediyorlarmis ihrac urunlerinden biri dekgelmis adamin birinin eline onun da resmini cekmis koymus birinden biri.adres at pm'den no1 kabi gondereyim mektupla gozunle gor yani nette gordugun her resme inanma.
  • Sağlık mı lezzet mi demişsiniz de Torku'nun malları zaten gayet lezzeti yerinde.Daha az önce yedim çikolatasını gayet de lezzetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Sağlık mı lezzet mi demişsiniz de Torku'nun malları zaten gayet lezzeti yerinde.Daha az önce yedim çikolatasını gayet de lezzetli.

onu lokuma bakarak soyledim hani bu seneye kadar lokum yedik hep tatli olmasina alistik(paso suruplu yemisiz) ama torku lokum hic tatli degil o yuzden lezzetli sagliksiz lokum mu yoksa saglikli lezzetsiz lokum mu en guzeli lokum yememek demistim ve ayrica gofret cikolatada o kadar belli degil de demistim yani katiliyorum cikolatasini yiyip de bunda bir acaiplik var tatli degil demiyorsunuz.
  • Yerli malı yurdun malı.

• quote:

quote:

Sağlık mı lezzet mi demişsiniz de Torku'nun malları zaten gayet lezzeti yerinde.Daha az önce yedim çikolatasını gayet de lezzetli.

onu lokuma bakarak soyledim hani bu seneye kadar lokum yedik hep tatli olmasina alistik(paso suruplu yemisiz) ama torku lokum hic tatli degil o yuzden lezzetli sagliksiz lokum mu yoksa saglikli lezzetsiz lokum mu en guzeli lokum yememek demistim ve ayrica gofret cikolatada o kadar belli degil de demistim yani katiliyorum cikolatasini yiyip de bunda bir acaiplik var tatli degil demiyorsunuz.

Yazıyı okumadan yorum yaptım da biraz

• quote:

quote:

quote:

Yazıyı okumadan yorum yaptım da biraz

yazi okunacak gibiydi de bir onceki sayfada kaldi baska basliktaki bir konu hakkinda yazdilar arada kaynadi.sizi tenzih ederim isterseniz elinizle bir kagida yazip torku yalanci diye baslik acin itirazimiz yok ama bu basligin konusu farkli biz glikoz surubu olmadigina emin oldugumuz urunler hakkinda konusuyoruz lokum diyoruz gofret diyoruz yani bir nevi sunu tattim guzel sunu tattim begenmedim su daha guzel amacli.sadece torku degil sagra'da da yokmus bu meret surup onun hakkinda da yazilabilir yoksa torku reklami yapmiyoruz su surup olayi merak uyandirdi bende bu zamana kadar yemisiz simdi yemeyince aradaki farki anlayabiliyoruz.torkuda calisan biri olsaydim da su basliktaki herkese bir kutu lokum gonderebilseydim yani bugune kadar yedikleriniz tamamen seker surup vs küpü direkt ilk tanede anlardiniz farki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

Torku bizim burda üretiliyor bunlar Konya'nın Çumra ilçesi

ayrıca glikoz şurubu kullanıyor diyenler ulan o kadar çiftçi her sene binlerce-ton pancar satıyor fabrikaya o pancarlar ne oluyor

Bizim de ev yaka meramdaki fabrikaya yakindi yanindan gecerken yol boyunca pancar yiginlari oluyordu o kadar pancar nereye gidiyor harbi

• Ben de baktim no1 gofretin icindekiler kismina gayet glikoz surubu var diyor.

• Bestanden kullanıcısına yanıt
    yazın çumradaki fabrikaya uğramanızı öneririm meramdaki fabrikadan kat kat daha fazla pancar yığını görebilirsiniz
  • Torku gofretler ilk çıktığında bakmıştım.glikoz şurubu vardı.buda ülker ibymiş dedim bi daha almadım ürünlerini.yok deyip yalan söylemeyin.son yeni çıkardıkları fındık ezmesi çikolatada belki şekere dönmüşlerdir bakmak lazım.aldığın her ürüne bakacaksın arkadaş.hepsi yalan söylüyor.
    ayrıca sadece sadece glikoz şurubu değil,fruktoz,mısır nişastası yazıyorsa da aynı gdolu zehri size satıyorlar demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahaha. Torlu gofret fruktoz içeriyor.ne kalitesi.
    godiva bile koyuyor.

• Ben içinde glukoz şurubu olan hiç birşey almam yemem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

Ben de baktim no1 gofretin icindekiler kismina gayet glikoz surubu var diyor.

bugun baska bir bakkala gittim iki kutu no1 var.dedim bunlar yeni mi?sunlar yeni gecen hafta geldi oteki kutuda eski mal var dedi.yenilere baktim glikoz surubu yok maltoz surubu var o da zararli bir sey degilmis.eskilere bakarken icinde kurutulmus glikoz surubu yazan bir taneye rastladim sonra bir daha rastladim uretim tarihleri eski.bilmiyorum bahaneleri nedir ihrac mal diye uretip yurt icine mi verdiler yoksa bir parti malda oyle mi yaptilar bilemiyorum ama aldim icinde yaziyor diyen de hakli yazmiyor diyen de hakli iki farkli urun de su anda piyasada satiliyor.glikoz surubu yazanin tadi icinde kati seker ya da kurutulmus glikoz o sekilde mi oluyor bilemiyorum catir catir seker geliyor agziniza ama maltoz surubu olan daha lezzetli bence ve catir catir seker gelmiyor agziniza.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..Barış..

Arkadaşlar torku glikoz şurubu kullanıyor.Yerli merli anlamam, yalan söylemeyeceksin. Yalan söyleme canımı ye.

bkz : torku ürünlerinde glikoz şurubu kullanılması

edit : önceden verildiyse affola.

arkadasim o resim yanlis diyorum ya inadina mi yapiyorsunuz.madem oyle baslik linkini de vermisler alin elinize mesale yabalari o baslikta torku yalanci diyin yalan resimle.

Şimdi no:1 aldım. Aynen resimdeki gibi yazıyor. Ss atabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bir mesaj once benim attigim resmin uzerine mi atacaksin ben ikisini de yan yana getirip attim yani zahmet etme.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.