Şimdi Ara

Anakartın ışığı yanıyor ama pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar power tuşuna basınca pc açılmıyor anakartın ışığı yanıyor yani güç kaynağında değil büyük ihtimalle sorun powera giden kabloları çıkarıp geri taktım kontrol kalemiyle düz kontak yapmaya çalıştım gene açılmadı bilgisayarımın özellikleri ddr3 2 gb ekran kartı amd fx x2 işlemci 6gb ram var 350w da psu bu işletim sistemi için psu nun yeteceğini düşünüyorum psu biraz eski ama anakart işlemci ekran kartı ram 4 5 aylık sorun anakart sebepliyse garantiye verebilirim neyse sizce ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Şunları denedim:
    Bios pilini çıkarıp 3 5 defa power tuşuna bastım

ekran kartını çıkardım ramlerin yerlerini değiştirdim

yardımlarınızı bekliyorum..

Edit: Güç kaynağını tek çalıştırmayı denedim çalışmadı cevap atan arkadaşlara teşekkür edim sorun güç kaynağındaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archonei54 -- 14 Mayıs 2014; 15:49:33 >

• Sorun psu açık ve net
  • Psu da sorun olsa anakartin isigininda yanmmamasi gerekmezmiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramlerde bi gevşeklik olabilirmi söküp takıp denermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archonei54

Psu da sorun olsa anakartin isigininda yanmmamasi gerekmezmiydi ?

psu yu tek çalıştıremayı deneyin sistemdeki tüm bağlantılarını çıkardıktan sonra tabi

psu da sorun olsa anakartın ışığı yanmaz deöişsin ama yanaranakartın ışını yakmak için 5 v yeter
  • psuyu tek çalıştırmayı denedim çalışmadı sorun psuymuş teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.