Şimdi Ara

Renaissance (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple / Trailer bölümünde Renaissance posterini görünce aklıma ilk olarak Sin City geldi, fragmanı izledim ve s/b olması keskin kontrastlı görüntüsüyle tam olarak aynı formatı taşıdığını gördüm. Miramax izleyiciyi tekrar doyurmayı amaçlıyor.
    Fragman ilgimi oldukça çekti, izlemek isteyen olursa FRAGMAN

Yorumları çok merak ediyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir?

Film Dünya çapında (!) 22 Eylül'de vizyona girdi ancak Türkiye'de henüz bir tarih verilmiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• fena birşeye benzemiyor be...
    http://www.youtube.com/watch?v=Qet3cJ2C_QU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmad -- 17 Eylül 2006; 15:07:03 >
  • arkadaşlar öncelikle söyliyeyim rönesans amerikan-fransız ortak yapımı yeişkinlere yönelik bir animayon film.15 milyon dolarlık bütçeye sahip.film motion capture yöntemiyle çekilmiş.sadece bir sahnesi renkli olacakmış. filmde motion capture icin kullanilan oyuncular karakterlere seslendirme kadrosunda yoklar ilginçtir.seslendirmeyi ingiliz ve fransız sağlam dublaj sanatçıları yapmış.adamlar bayağa ciddi yapmışlar görünüşe göre.güzel olacağa benzer.enki bilalin immortalından sonra başka iddalı bir animosyon fransadan.ortak yapmışlar amerikalılarla ama neyse

Orjinalden alıntı: vayuz

arkadaşlar öncelikle söyliyeyim rönesans amerikan-fransız ortak yapımı yeişkinlere yönelik bir animayon film.15 milyon dolarlık bütçeye sahip.film motion capture yöntemiyle çekilmiş.sadece bir sahnesi renkli olacakmış. filmde motion capture icin kullanilan oyuncular karakterlere seslendirme kadrosunda yoklar ilginçtir.seslendirmeyi ingiliz ve fransız sağlam dublaj sanatçıları yapmış.adamlar bayağa ciddi yapmışlar görünüşe göre.güzel olacağa benzer.enki bilalin immortalından sonra başka iddalı bir animosyon fransadan.ortak yapmışlar amerikalılarla ama neyse

sağolasın bilgilendirme için...

• Film için düzenlenen poster tasarım yarışması için yaptığım çalışma, Miramax - Renaissance

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• önemli thouego yeni birkaç şey öğrenirsem anında burada olur.paylaşım ortamında değilmiyizworaz eline sağlık diyorum güzel olmuş çalışman.
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Halloween (2007)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten güzel bir film gibi.Ama sinemada izlemem.DVD'sini alırım.

Woraz çalışman çok güzel olmuş.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • SinCity'den güzel olamaz bence ama evet yine de güzel bir filme benziyor...

WoraZ çalışman güzelmiş bu arada tebrikler...

Copyright © 2009 FmG Inc. All rights reserved.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
  • woraz calısman guzel olmus..
    Yav Sin City 2 ne zaman geliyor yaa ezberledim valla ilk filmi yenisi gelsede bi 20 kerede onu izlesem

Filmin sinemada izlenmesi taraftarıyım, film türünde ilk olacak. S/B animasyon ve konusu da çok güzele benziyor.

• bu sin city en daha fazla animasyon ya sanki fragmanın sonunda kızın i know you can hear me derken o çizgi filmlere has ifadesizliği hissedebiliyosunuz
  • Türkiye'de gösterime girdi mi?

Edit :http://www.imdb.com/title/tt0386741 Beyazperde'de ve Sinema.com'da filmle ilgili bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StranGe_PassenGer -- 9 Aralık 2006; 16:23:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

gösterime girmedi ama divx olarak bulunabilir.

Bir de derler ki paylaşım korsan falan...Türkiye'de gösterime girmeyen filmleri izlemenin orta gelirliler için P2P den başka bir yöntemi yok...
  • fragmana baktımda sincity'e nazaran daha çok anime olmuş ya
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Film tamamen animasyon, gerçek oyuncular yok filmde. Bu bağlamda Sin City'den büyük bir çizgiyle ayrılıyor zaten. Yani gerçekçilik ve animasyon karışımı türünde tek film Renaissance. Deli gibi bekliyorum ne zamandır ancak, Türkiye'de pek sesini duyuramadı film henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 10 Aralık 2006; 12:40:44 >

• Filmi henüz izleyebildim ancak o da evde. Türkiye'de vizyona girmedi henüz ya da ben göremedim.

Konusu pek hoşuma gitmese de kurgu ve alanında ilk sayılabilecek olması filmi izlenebilir sınıfına dahil ediyor bana göre.

Grafikleri de oldukça gerçekçi, bir kaç koşma ve yürüme sahnesi dışında grafik oldukları belli olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.