Şimdi Ara

Nexus 4 Camım Kırıldı Diyenler BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben İzmirde yaşıyorum ve böyle bir olay yaşadım İzmir LG Teknik Servisi bana 450 TL Fiyat verdi kafamdan vurulmuşa döndüm Biraz araştırdım ve İnternetden yurtdışından getirtmeye karar verdim çünkü Telefonunu 2.EL'i 700-800'e İnmeye başlamışken o fiyatı ölsemde vermezdim.
    Aliexpress
    EBay'den baya araştırdım ve şu arkadaştan almaya karar verdim.

Ürününün orjinal olduğu konusunda gerçekten baya Mesaj atdı inandırdı ve zaten 553 adet satılmış zaten beklemediğim gibi çıkarsa ürünü geri iade ederim 1 Ay daha beklerim umrumda değil

Yarında Çankayada gidip araştırma yapacağım ekranı takabilecek birini arayacağım olmadı Kolları sıvayacağım.

Bunun yanımda Bumper Case 3 Tane Çizilmeye Kırılmaya ve Parmak İzine karşı dayanıklı Jelatin ve Wireless Charger aldım.
    Fiyat 165 TL'ye Denk geldi ekranı taktıracağım yerde işçilikte desen 45 TL Versem 200 TL'ye bu işi kapamış olur 250 TL kendime saklamış olurum fakat kusura bakmayında her servisin 100-150 TL Farkla fiyat verdiği ülkede bu kan emicilere 5 kuruş kazandırtmamış olmanın gururu ile 1 ay bekler Telefonumu kullanmaya devam ederim ve yanında Bumper Kılıf Wireless Şarj Aleti ve İşimi görecek jelatin ile çok daha karlı çıkarım.

Buda ders olsun arkadaşlar Sağlam bir Kılıfınızı alın Jelatininizi taktırın bu kan emicilere para vermeyin çünkü Telefonunun ekranı gerçekten kırılmalarda problemli Bildirim Işığının olduğu cam kırıldı sadece ve Telefonun bütün dokunmatiği gitdi.

Fakat İstanbulda aradığımda 550 TL Fiyat alıyorken İzmirde 450 İstanbulun farklı şubesinde 500 TL Fiyat alıyorsam bu gerçekten insanların enayi yerine koyulmasından başka açıklaması yok.

EKRAN GELİNCE BOL BOL BİLGİLENDİRECEĞİM

Ekran geldi şu anda gayet güzel aramız Görüntüde estetikte mükemmel ötesi C-Rom Franco Saber'da kurduk mutlu mesut geçiniyoruz Bumper ile dahada bir asıl duruyor telefon buyrun Fotoğraflar

Fotoğraflar net değil Fotoğraf Makinesi kırık olduğu için T20 ile çektim 1 Haftaya yenilerini atarım
    ebay
    OLED For Samsung Galaxy Note 8 LCD Display Touch Screen Digitizer Replacement | eBay
    http://www.ebay.com/itm/LG-Google-Nexus-4-E960-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-Replacement-Parts-OEM-/231099001449

Bu arkadaştan aldım Mükemmel kutulamış Tahta bir kutunun içine koymuş Balon Poşet'in içine koymuş dışındada Plastik kargo kutusu var zaten
    Birde Ekran Koruyucu ve 3 Farklı Telefonlar için Tornavida koymuşki sipariş etmediğim halde ben menmunum tavsiye ederim
    En erken 2 Haziran'da gelme ihtimali vardı imkansız gibi baksamda 2 Haziran'da 12.30'da kapımdaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 3 Haziran 2014; 19:59:56 >

• Cam kırılmalarının önüne geçmek için bumper şart. Ben de zamanında bumper almıştım Nexus 4'üme ve defalarca mermer ve asfalt zemine düşmesine rağmen bırakın kırığı çatlağı, kılcal tek bir çizik bile oluşmadı. Bu arada geçmiş olsun, benim başıma gelseydi o durum, ben de kesinlikle 450 lira cam parası vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hughes

Cam kırılmalarının önüne geçmek için bumper şart. Ben de zamanında bumper almıştım Nexus 4'üme ve defalarca mermer ve asfalt zemine düşmesine rağmen bırakın kırığı çatlağı, kılcal tek bir çizik bile oluşmadı. Bu arada geçmiş olsun, benim başıma gelseydi o durum, ben de kesinlikle 450 lira cam parası vermezdim.

Bügün gitdim araştırdım 40-50 Yaşında eli yüzü düzgün bir Esnaf buldum abi 1-2 Saatde getirdiğimde takabilirmisin dedim
    Yeğenim ekranıda sen getireceksin masrafımda olmayacak ürün zaten Frame ile birlikte geliyor dedi hemen hallederim dedi.
    İşçilik için 50 TL istedi 30'da anlaştık Bumper + Wireless Charger + 3xParmak İzi ve Çizilmeye karşı dayanıklı Jelatin + Ekran 200 TL'ye denk geldi.
    250 TL Cepte..

• Arkadaşlar telefonun yan tarafındaki gri çerçeve baya zedelendi. Sadece yan gri çerçeveyi değiştiriliyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersy.

Arkadaşlar telefonun yan tarafındaki gri çerçeve baya zedelendi. Sadece yan gri çerçeveyi değiştiriliyor mu ?

Frame alırsanız değiştirirsiniz sanırsamda Değişimi çok extreme değiştirecek olurmu bilmem
  • Frameden kastınız ön cam ile takım mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• kalite farkı olduğunu hiç sanmıyorum
  • Ekran dün geldi Toplam 18 Gün sürdü gelmesi Bumper Case + Ekran + Wireless Charger
    190 TL'ye denk geldi İşçilikle ekranın takılması dahil bu fiyata Ekran yeni gibi Fotoğraflarla doldururum burayı Ürün gerçekten orjinal sanırsam hiç bir fark göremedim değiştirilirken bile aynıydı tamamen
    İzmir LG Teknik Servisine tek kuruş kazandırmadım ya harbi mutluyum fotoğraflarla desteklerim burayı bu hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 3 Haziran 2014; 13:49:20 >
  • Merhabalr benim kuzendede nexus 4 var konusurken elinden düşürmüs ekranı ve lcdsi pert. birde ses açıp kapama tuşuda çalışmıyor. kardesim nasıl memnun musun ekrandan 18 günde geldi demişsin. gümrükte takılma ihtimali olmaz değil mi ? resimleride acil bekliyoruz :) çok büyük fark yoksa hemen yarın sipariş etmeyi düşünüyoruz. Fiyat gerçekten çok makul buraya kıyasla
  • Gümrükte takılmadı ben beğendim sevdim hocam Fotoğraf 8 gibi atarım
  • Fotoğrafları atdım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 3 Haziran 2014; 20:00:57 >
  • Geçmiş olsun çok güzel şekilde halletmişsiniz
    Ben de eskiden dell streak ekranı kırmıştım servis 250 TL istemişti 30$ ekran alıp kendim takmıştım. Şimdi de fiyatlar doğru orantılı artmış ekran maliyeti 60$ servis 500 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam.ekran için kargo ücreti ne kadardı?bir de bu bumper caseler telefonu koruyor mu telefon yatay bi şekilde yere düşse ön ve arka ekran çizilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suns -- 3 Haziran 2014; 22:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suns

geçmiş olsun hocam.ekran için kargo ücreti ne kadardı?bir de bu bumper caseler telefonu koruyor mu telefon yatay bi şekilde yere düşse ön ve arka ekran çizilir mi?

Daha test edemedim Etmekte istemiyorumda Koruyacak gibi duruyor bakalım Kargo 0 TL
  • vahocan kullanıcısına yanıt
    demek istediğim bumperın çerçevesiyle telefonun ekranı arasında yeterli boşluk kalıyor mu?
  • quote:

demek istediğim bumperın çerçevesiyle telefonun ekranı arasında yeterli boşluk kalıyor mu?

Evet kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Evet kalıyor

teşekkürler.son bi sorum daha olacak bumperı aldığınız adresin linkini atabilirmisiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Evet kalıyor

teşekkürler.son bi sorum daha olacak bumperı aldığınız adresin linkini atabilirmisiniz?

http://www.ebay.com/itm/281092385844?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.