Şimdi Ara

FİYAT REVİZE Q6600-ASUS P5K-E WİFİ-OCZ REAPER-8800GT-TT BİG TYPON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sistemin tüm parçalarını Vatan Bilgisayardan sıfır olarak almıştım, çoğunun kutusunu attım, sadece anakartın kutusu duruyor onuda içine başka pc malzemleri koyduğum için kaldı :)

İntel Q6600 Rev G0 bence efsane bir işlemcidir, halen geçerliliğini korumaktadır.

Asus P5KE-WİFİ AP kartın kalitesi ortadadır, yine bu forumdaki tavsiyeler üzerine almıştım, Q6600 ile çok uyumlu ve stabildir. Günlük 3.4ghz soğutma iyiyse 3.6ghz çok iyiyse 4ghz su soğutma varsa 4ghz nin üzerinde çalıştırılabilir. Dahili wifisi mevcuttur ve gayet başarılıdır bu wifi üzerinden fiber internet kullanmaktayım, utorrentte 2mb indirmeyı aksatmadan yapmaktadır. İşlemci kısa bir süre hobi amaçlı overclok yapılmış 3.4ghz 3.6ghz hızlarında stabil çalıştırılmıştır. Parçaların hepsi sorunsuz çalışmaktadır ve kozmetik olarak çok temizdirler. Termalthake Big Typhon İşlemci soğutucusu işini çok iyi yapan stok fana göre 15 derece sıcaklık düşüşü sağlamaktadır. Sitem komple alınıcak olursa sanalpazar gg ilanı açarım diğer türlü önce havale sonra kargo şeklinde olur kargo alıcıya aittir.

Bu üçlüyü bozmak istemiyorum birlikte alan faydasını görür.

İşlemci+anakart+soğutucu fan = 250 TL

MSI NX8800GT OC 512mb 256 bit ekran kartı, halen iş görür seviyededir, zamanında bunada çok para vermiştim.

Ekran kartı = 70 TL

OCZ Reaper performans ramleri 2x1gb DDR2 800mhz özel soğutuculu = 40 TL

Samsung 2gb DDR2 800mhz = 20 TL

Sistem komple yada belirtiğim şekilde parça parça satılıktır.

İlandaki tüm parçalar alınırsa 350 TL yanında samsung dvd combo sürücü hediye veriyorum.

FİYAT REVİZE Q6600-ASUS P5K-E WİFİ-OCZ REAPER-8800GT-TT BİG TYPON FİYAT REVİZE Q6600-ASUS P5K-E WİFİ-OCZ REAPER-8800GT-TT BİG TYPON
     FİYAT REVİZE Q6600-ASUS P5K-E WİFİ-OCZ REAPER-8800GT-TT BİG TYPON FİYAT REVİZE Q6600-ASUS P5K-E WİFİ-OCZ REAPER-8800GT-TT BİG TYPON FİYAT REVİZE Q6600-ASUS P5K-E WİFİ-OCZ REAPER-8800GT-TT BİG TYPON
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theistman -- 15 Mayıs 2014; 21:03:53 >

• takip
  • sadece işlemci satilik mi usta ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm den cvp vermiştim sana, satış güncel.
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafımdan alınmıştır tamamı. Teşekkürler güveni için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.