Şimdi Ara

Philips 7800mah power bank şarj hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, konuda belirttigim sarj istasyonuna sahibim. Usb'den sarj ettigimden dolayi 16 saatten uzun surede sarji %100 oluyor. Usb nin ucuna iphone'daki adaptoru kullanarak prize taksam yuksek voltajdan dolayi sorun yaratir mi? Bu sekilde kullanan var mi? Ayrica iki cikis var 1a, 2a diye. Ben hizli doldursun die 2a ya bagliyorum ama 2 kere sarj ettikten sonra batarya bitiyo. İkisinin kullanim amaci farkli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1a olan ile telefon

    2a olan ile tablet şarj edilir :)
  • Arkadaşlar merhaba ben de bu cihazı bugün aldım, ilk üstündeki tuşa bastım 3 ışık yandı ki bu da içinde şarj olduğunu gösteriyor.
    Şimdi şarja taktım ve yaklaşık 2 saattir hala 2. ışık yanıp sönüyor ve şarjdan çıkarıp telefonu taktığımda kesinlikle şarj etmiyor.
    Sizce makine arızalı mıdır?
  • mervecilb M kullanıcısına yanıt
    Powerbank maalesef telefonlar gibi 2 saatte sarj olmuyolar :( doluluk oranina gore10-16 saat arasi degisiyo. Tek led ortalama 3 saatte doluyo. Eger pc den sarj edecekseniz 16 saatte dolduruyo. Kullanma kilavuzunda da belirtilmis. Oncelikle 4 isik devamli yanacak kadar (%100 olana kadar) sarjda bekletin. Teli doldurmak icin de usb baglantisi yaptiktan sonra uzerindeki tusa basinca devreye giriyo. Siz baglantidan sonra tusa basmamis olabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuşa bastım tabii ki, yalnız fark ettim ki yanında çıkan kablodan başka kabloyla telefonu şarj etmiyor. Telefonumun orjinal samsung kablosuyla şarj etmeyi denedim etmedi, sonra yanında çıkan kabloyla denedim çalıştı. Sizde de durum böyle midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervecilb -- 29 Temmuz 2014; 13:22:04 >
  • mervecilb M kullanıcısına yanıt
    Benim tel iphone. Kutudan cikan kabloyla uyumlu degil. O kabloyu cihazi sarj etmek icin kullaniyorum. İphone adaptor kablosunu da 1A cikisina bagliyorum oyle sarj ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAkineyle birlikte cikan kabloyla telefonumu sarj etmemde problem yok, ama telefonun orjinal kablosuyla sarj edemeyince Telefonumu bu benim icin bir problem haliyle. Ne onerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervecilb -- 30 Temmuz 2014; 18:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mervecilb M kullanıcısına yanıt
    Usb olan ucunu hem 1a da hem de 2a da ayri ayri takip denediniz mi? Teli kendi adaptoruyle sarj eden kablo makineye takinca da sarj etmesi gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki denedim. Ben teknolojiyle bayağı içli dışlı biriyim yani elektronik ilgim çoktur o yüzden kafama takıldı bu sorun umarım anlatabiliyorumdur. Her şeyi denedim aklıma gelen, biri samsung biri nokia olmak üzere elimde iki tane kablo var ikisi de orjinal ve normal adaptörle telefonumu gayet iyi sarj ediyor bu ikisi. ama bataryaya gelince bataryanın yanında çıkan kablodan başka bir şeyle şarj etmiyor benim problemim bu

    Bu arada telefonumun bataryası 1500 mAh, ben bu taşınabilir şarj cihazıyla telefonumu 3 kere şarj edebildim. Bunun nedenlerini araştırıyordum ki cihazın kutusunun üstünde 7800 mAh** yazıyor ve onun altında da küçücük bir **4750 mAh var! Yani bu cihazın gerçek kapasitesi bu mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervecilb -- 2 Ağustos 2014; 21:50:51 >
  • Cihazı telefona bağladığım anda şarj etmeye başlamıyor düğmesine bastıktan sonra şarj etmeye başlıyor ve cihazı şarj ederken aynı anda telefonu şarj edemiyorum bunlar olağan mıdır?
  • bende UR 8800 mah aldım. Kutusundan çıkan kablolar nokia 500 telefonu ile uyumlu çıkmadı. 2.2 amperlik çubuk powerbankımın kablosuyla şarj ediyorum telefonu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.