Şimdi Ara

Söylenti: Watch Dogs'un PS4 Sürümü 1080p / 60 FPS'de Çalışacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Uzun süren bekleyişin ardından bu ay itibariyle piyasaya çıkması beklenen Watch Dogs'un yeni nesil konsollarda nasıl bir performansla çalışacağı merak ediliyor. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da, Sony cephesinden bir listeleme yapıldı. 

PlayStation Store'da Watch Dogs'un PS4 sürümü ön siparişe açıldı. Oyunla ilgili tanıtım yazısında Watch Dogs'un PlayStation 4'te 1080p çözünürlükte, 60 FPS akıcılığında çalışacağı belirtiliyor. Bu bilgiyle ilgili Ubisoft cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.

• Sonuçta Playstation Store da yazıyor söylenti olarak mı değerlendirilmeli anlamadım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903

Sonuçta Playstation Store da yazıyor söylenti olarak mı değerlendirilmeli anlamadım.

Aynen.O kadar yeni nesil konsolları eleştiren vardı bakın isteyen yapabiliyormuş.

• 1600*900 low-medium arası 60 fps tabiki verir... tost makinesi abi bu ne sandınız....

• yanlışlıkla yazmışlardır bence .. açık dünya oynanışa sahip bir oyun 60 FPS tuhaf ...exc oyun olsa anlarımda ...konsol için zaten 30 FPS açık dünya oynanışa sahip bir oyun için gayet iyi yani..

• Söylenti derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek Watch Dogs deneyimi de yazmışlar. Hadi bakalım. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun boş bir şey çıkacak gibi. İnşallah yanılıyorumdur

• 17 gün kaldı oyunun çıkmasına , cikca görürüz marifetlerini oyunun ..

• Hata gibi duruyor :)

• Dogru olmasini cok isterim lakin psn store daha once cok yanlis bilgi verdi;mesela en son BF4 1080p olucak dediler ama olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: seifer

Bu oyun boş bir şey çıkacak gibi. İnşallah yanılıyorumdur

Bi bitin artık arkadaş her wd haberinde biri bunu yazmak zorunda mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer haber doğruysa grafikleri baya kısmaları lazım. Onun yerine 30 fps de daha yüksek grafik daha tercih edilebilir böyle bir oyun için.
  • ya varya gına geldi artık her gün bir tane watch dogs haberi yarısı yalan yarısı gerçek. Abi niye bir oyun için bu kadar tantana oluyor ki? Tamam bir tane iki tane söylenti v.s. olurda bu oyun için onlarca olurmu yaaa. Taraf tutmuyorum çıkınca bende oynarım bunu ama çok saçma artık gına geldi valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

ya varya gına geldi artık her gün bir tane watch dogs haberi yarısı yalan yarısı gerçek. Abi niye bir oyun için bu kadar tantana oluyor ki? Tamam bir tane iki tane söylenti v.s. olurda bu oyun için onlarca olurmu yaaa. Taraf tutmuyorum çıkınca bende oynarım bunu ama çok saçma artık gına geldi valla.

Madem Gına Geldi Neden Haberleri Takip Ediyorsun...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 10 Mayıs 2014; 16:55:36 >
  • Büyük ihtimalle 900p'den upscale edilmiş 1080p olacaktır ama native 1080p'de 60 FPS çalışıyorsa helal olsun

• Onca Downgrade'den sonra olsun artık!
  • Arkadaşlar bir oyunun yeni nesil bir konsolda 1080p/60 fps olmasına neden bu kadar şaşırıyorsunuz? Olması gereken bu zaten. İnşanlah oyun bu şekilde çıkar. Bir arkadaş low-medium grafikler arasında oynanacak vs. demiş, kendi bilgisayarıyla karıştırmış sanırım. Bu arada PC düşmanı değilim. Ama şöyle bir gerçek var ki üst düzey donanıma sahip olmayan kimse yeni nesil konsollardan (xbox one biraz sallantılı) daha iyi grafiklerle bir oyunu oynayamayacak. Bence bu değerlere fazla takılmayalım, oyunların içeriğine bakalım.

• 30 fps ve daha yüksek grafikleri tercih ederim. 60 fps almak için muhtemelen köşe yumuşatmayı tamamen devre dışı bırakacaklar. ya da çizim mesafesi çok kısa olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Fatal05<br> <br> ya varya gına geldi artık her gün bir tane watch dogs haberi yarısı yalan yarısı gerçek. Abi niye bir oyun için bu kadar tantana oluyor ki? Tamam bir tane iki tane söylenti v.s. olurda bu oyun için onlarca olurmu yaaa. Taraf tutmuyorum çıkınca bende oynarım bunu ama çok saçma artık gına geldi valla.</blockquote><br> <br> <b>Madem Gına Geldi Neden Haberleri Takip Ediyorsun...?</b>

Dostum yanlış anladın beni oyunu kötülemiyorum. Oyunu değil siteyi takip ediyorum haliyle benimde beklediğim bir oyun ki bunuda belirttim. Sadece diyorumki artık oyunlarda sürekli bu konu var 1080p/60fps ziraa bu oyun için sürekli yalan haberler yazılıyor dünya genelinde niye bu kadar yalan atılır ki manasına getirmek istedim ama yanlış anlaşıldık. Olsun yorumun için sağol dostum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.