Şimdi Ara

Mimi ile iOS cihazınız duyma testi merkezine dönüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Mimi ile iOS cihazınız duyma testi merkezine dönüşüyor





    Mobil cihazlar ile artık sağlık alanında da önemli projelere imza atılabiliyor. Pek çok proje birtakım aparatlar ile cihazınızı test merkezine dönüştürürken, bazı projeler ise sadece yazılım yoluyla bu işi yapabiliyor. 




    Mimi Hearing Technologies tarafından geliştirilen Mimi duyma testi uygulaması, kulağınızın hangi seviyedeki seslere ne kadar duyarlı olduğunu ölçebiliyor. EarPod ve Sennheiser HDA 200 kulaklıkları için optimize edilen uygulama çeşitli simülasyon ve ölçümlerle işitme kaybınızın ne seviyede olduğunu belirleyebiliyor. 




    Eğer herhangi bir kaybınız yoksa uygulama çeşitli örnekler vererek işitme kaybı yaşayan insanların neler yaşadığını empati yaparak öğrenmenizi sağlıyor. Eğer işitme kaybı varsa da yardımcı teknolojiler ile bunu giderme yolları ortaya konuyor. Uygulama sonraki güncellemelerde duyma seviyenize göre cihazın ses seviyesini veya basslarını ayarlama gibi ücretli hizmetler sunmaya başlayacak.




    Şimdilik ülkemizde mevcut olmayan uygulama, duyma zorluğu rahatsızlıklarının yaşandığı ülkelerde daha fazla aktif olarak yetkili mercilere yardımcı olmayı da planlıyor. 





     

     




  • işte bu şekilde gelişen teknolojiyi seviyorum insanların sağlıkları iyi oldugu sürecewk mutlu olurlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.