Şimdi Ara

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '9 Mayıs 2014'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '9 Mayıs 2014'







     

    Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   




    Olympus




    Nauticam, Olympus E-M10 için hazırladığı su altı haznesini duyurdu

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '9 Mayıs 2014'

     

    Farklı fotoğraf makineleri için hazırladığı üst seviye su altı hazneleriyle tanıdığımız Nauticam, ürün gamına Olympus E-M10’a özel olarak geliştirdiği NA-EM10’u eklediğini duyurdu. Tüm ayrıntılarına burada değindiğimiz E-M10’u 100 metre derinliğe indirebilen ve tercih edilen alüminyum malzeme kalitesiyle toplam ağırlığının 1.1 kg olduğu belirtilen hazne, LCD ekrana, önemli tuşlara ve elektronik vizöre erişim imkanı veriyor olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 15 Mayıs tarihinde satışa çıkacak olan NA-EM10’un resmi satış fiyatı ise şimdilik bilinmiyor. (NA)







    Sony




    Sony A7s’in ilk gerçek yüksek ISO testi yayınladı

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '9 Mayıs 2014'

     

    Sony’nin FF (Tam Kare) sensörlü A7 ve A7r yanına eklediği 4K video çekebilen yeni fotoğraf makinesi A7s, DCFever sitesi tarafından yayınlanan örnek fotoğraflar ile yüksek ISO değerlerinde gösterdiği performansı gözler önüne serdi. ISO 25600’e kadar kullanılabilir sonuçlar sağlayabilen makine, kısa süre önce de aşağıda yer alan yüksek ISO videosu ile büyük beğeni toplamıştı. DCFever’in örnek çekimlerine buradan ulaşabilir, bahsin geçen videoyu ise direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz. 







  • sony a7 r ile altın buldu bakalım s ile de aynı performansı verecek mi
  • Videoda zaman geçtikçe hava mı aydınlanıyor, yoksa isoyu yüselttikçe geceyi gündüze mi çeviriyorlar anlamadım ama ikincisi galiba. Muazzam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed -

    Videoda zaman geçtikçe hava mı aydınlanıyor, yoksa isoyu yüselttikçe geceyi gündüze mi çeviriyorlar anlamadım ama ikincisi galiba. Muazzam...

    ISO ile yapıyorlar hocam
  • İso 10 yüz bin olunca ateşin patlaması gerekmez mi?
  • Sony çok kısa sürede kendine çok sağlam yer edindi. Bir dahaki fotoğraf makinemde kesinlikle Full Frame olacak ve Aynasız olacak.
  • Arkdaslar Fotograf makınası alıcamda nasıl bi model alıcam bılmıyorum yardımcı olumrusnuz fiyat sınırım 1600 fiyan bıde yeni baslıycam fotograf cekme sızce en uygun makına hangısıdır bana ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.