Şimdi Ara

Bilgisayardan tablete uygulama yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayara uygulamayı yükleyıp kurulmuş bir halde tablete atıp çalıştırmak mümkünmüdür?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • oyle olmaz windows gibi yükleyicen androilerin kurulum programlarının sonu apk diye biter. Örnek : HD Widgets v3.9.4.apk
    kurulum
    video :http://www.youtube.com/watch?v=0LI4KDKWlEA#t=13


    ALINTIDIR..android her şeyden önce bir işletim sistemidir. Android tablet bilgisayarlara oyun yüklemek ve daha bir çok uygulama yapabilmek için, Android işletim sistemi ile ilgili bir takım ön bilgilere sahip olmanız size bu süreçte kolaylık sağlar.

    Android Linux çekirdeğini kullanan bir işletim sistemidir. En alt katmanda Linux, üst katmanda Java ve en üstte Android işletim sistemi ve uygulamaları yer alır. Android Java programlama dilinin kütüphanesini kullanır. İnternet dünyasında her ne kadar açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olarak geçse de yarı açık kaynak kodludur diyebiliriz. Her Android uygulamasının kodlarına ulaşamayacağınızı unutmayın.

    Gelelim Android tablet bilgisayarlara oyun kurulumuna. Öncelikle, tablet bilgisayarınızda APK MANEGER uygulamasının kurulu olup olmadığını kontrol edin. Hemen her tablet bilgisayarda APK MANAGER bulunmaktadır. Eğer kurulu değilse 46 KB boyutundaki bu dosyayı androidhaberleri.net adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

    Tablet bilgisayarlarınızın uygulama ayarları kısmında, bilinmeyen uygulamaları aktif edin. Sebebi ise Android dışındaki uygulamaları da bu sayede çalıştırabilirsiniz.

    APK MANEGER uygulamasını çalıştırın. Program otomatik olarak “.apk” uzantılı uygulamayı otomatik olarak tanıyacaktır. En fazla 1 dakika içerisinde uygulamanızı tablet bilgisayarınıza kuracaktır.

    Android, son yıllarda teknoloji dünyasında bu kadar popülerken neden uygulamaları tıkla – çalıştır mantığı ile çalışmıyor?

    Tabi ki “.apk” uzantılı Android uygulamalarını tıklayarak çalıştırmak çok daha avantajlıdır. Ancak günümüz şartlarında şuan için mümkün değildir. Android işletim sistemi, Google’ın önderliğinde Samsung, HTC, Motorola gibi dev şirketler ile işbirliği içerisinde her geçen gün biraz daha gelişim göstermektedir. Android, Linux çekirdeğini kullanır ve Java programlama dili ile geliştirilmiş bir işletim sistemidir. Yani Linux ve Java ya bağlıdır. Java kütüphanesini kullanabilmek için sanal makine (Virtual Machine) sistemi geliştirilmiştir.

    Android yapımcıları, sanal makine uygulamasını APK ile sağlamaktadır.

    Android’i daha iyi anlayabilmek adına örnek verecek olursak;

    Her şeyden önce bir işletim sistemi olduğunu unutmayın. Tıpkı, Windows gibi, mobil donanımlarda (telefon ve tablet bilgisayar) diz üstü ya da masaüstü bilgisayarların kullandığı işletim sistemi kullanılamaz. Bu nedenle, son yıllarda Android, iOS, Windows Phone gibi telefon ve tablet bilgisayarlarda kullanılan çekirdek yapısına uygun işletim sistemleri piyasaya sürülmüştür.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.