Şimdi Ara

Bu Sene Yeni Bir Need for Speed Oyunu Çıkmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Artık yıllık bir döngüye bağlayan ve sıradanlaştığı konusunda yoğun eleştiriler alan Need for Speed serisi için Electronic Arts'tan önemli bir karar alındı. EA'in yeni CEO'su Andrew Wilson'ın yaptığı açıklamalara göre bu sene yeni bir Need for Speed oyunu çıkmayacak. Konuyla ilgili neden olarak Wilson, "Bir sonraki sene Need for Speed hayranlarına daha yüksek kalitede, istedikleri oyunu sunmak istiyoruz." cümlesine yer verdi.

• Daha iyi olacaksa çıkmasın fakat ne kadar eleştiri alırsa da alsın her sonbahar yeni bir nfs oynamayı seviyordum ben yav, sevdiğim bir seri
  • Bütün nfs oyunlarını bitirdim fakat bu rivalstan gram zevk alamadım. Yarışıyorum polis yavaş gidiyorum polis duruyorum polis hiç durmadan polis.Kaçmaktan yarış yapılmıyor Böyle oyun mu olur?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çıkmasın zaten. Birbirini tekrar edip duruyor.

• Herhalde bu bir ilk? 12 13 yıldır durmadan oyun çıkıyordu vay be.
  • Nfs rivals '' carmageddon '' gibi olmuş, sürekli bir boğuşma hali arabalar yarışmıyor savaşıyor adeta :) Araç kullanımı fena değildi zevk veriyordu ancak oyunda sürüşün keyfini çıkarmak mümkün değil...

Nfs oyunlarında '' amaç '' eksikliği var yada şöyle söylemek gerek '' Hikaye '' olmayışı oyunu daha çabuk sıkıcı hale gelmesini sağlıyor. Rivals ile belli oranda amacımız var daha iyi aracı açmak gibi, ancak bunu hikaye ile süslese birde üstüne daha detaylı modifiye eklese oyuna ruh gelecek...

EA resmen serinin etinden sütünden yararlandı ve sonuç olarak bir efsaneyi daha itibarsızlaştırdı.

• Sonunda keşke şu ilk most wanted gibi bir oyun gelse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oh Allah'a şükür.

• Bide fps çıkarmıycaz diyinde hepten rahatlayalım

• Bir Underground 3 çıkarmak bu kadar zor muydu be EA koy yığınla modifiye seçeneği sadece sokak araçları olsun öyle ferrariydi bugattiydi olmasın şu polis olayıda seçime bağlı olsun ben aracımla serbestçe dolaşmak istiyorum polisten kaçmak değil.

• Underground serisini devam ettir işte arkadaş. Sende gül bizde gülelim.

• Underground 3 mü yoksa ? :O

• Drive Club ve project cars bu sene yeter. Ayrica buyuk ihtimalle GT7 prologue cikacak bence sonbahar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare : Underground 3 !!!!
  • Bu yıl çıkacak oyunlara kafa tutamazdı zaten şöyle most wanted gibi senaryo underground gibi modifiye ve araç kontrolü bu üçü bir araya gelirse tadından yenmez kaç yıl geşti bu durumu anlatamadık sonunda anladılar herhalde.
  • Umarım her yıl yeni NFS çıkarma hastalığı hepten bitmiştir. Sadece bu yıl ile sınırlı kalırsa, yani gelecek yıldan itibaren her yıl yeni NFS çıkarmaya devam ederlerse, o zaman bu yaptıklarının bir anlamı olmaz. Tek yaptıkları ikiyüzlülük olur.
  • ea değişiyor.

• sadece orta sınıf araba olsun diyenleri anlamıyorum bence orta sınıfta olsun bugatti de olsun kime ne zararı var most wanted ta oyunun sonlarına doğru açılıyordu spor arabalar. yine öyle olsun işte
  • forza horizon dururken nfs nin demosuna bile bakmadim. bi horizon daha gelirse 360 a 2 3 yil daha goturur beni.

• most wanted ın adı kirlendi bari undergroud ınki kirlenmesin hep aklımızın köşesinde efsane olarak kalsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.