Şimdi Ara

The Stomping Land'ın Early Access Sürümü, Ay Sonunda Yayınlanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oyuncuları dinozorların yaşadığı çağlara götürmek için yola çıkan The Stomping Land, oynanış yapısıyla birlikte dikkatleri çeken bir oyun oldu. Bağımsız geliştiriciler tarafından ortaya koyulan yapım için Early Access tarihi paylaşıldı.
     
        İnşa etme, avlanma ve evcilleştirme gibi farklı dinamiklerle süslenecek olan The Stomping Land, 30 Mayıs itibariyle Steam'den satışa sunulacak. Eğer oyuna Kickstarter aracılığıyla destekte bulunduysanız bu tarih sizin için 23 Mayıs olarak geçerli olacak. Oyun 24.99 dolardan satılacak.
     








  • greenlight zamanında oyuna ilgi çok büyüktü zamanla topladığı kitleyi kaybetti,oyun çok zevkli görünüyor ama beklentiyi karşılayamayacak bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok sağlam duruyor oyunu, daha early access olmasına rağmen baya toparlamış kendini, çok güzel olacağına eminim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Flood oluyor ama kusura bakmayın sonradan aklıma geldi, oyun bir de DayZ gibi online olsaydı tadından yenmezdi. Yine büyük ihtimalle 5 kişiye kadar Multipleyer olacak herhalde ama DayZ sunucuları gibi 40 - 50 kişilik olsaydı çok daha zevkli olabilirdi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • zombılı oyunlardan gına gelmısken bambaska bır deneyım yasayacagız cok ıyı oldu kesınlıkle deneyecegım bır oyun sabırsızlıkla beklıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.