Şimdi Ara

Photoink test baskısı Canon E514

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon E514 yazıcı ile yazıcıyı ilk aldığımda aldığım test baskısı ile photoink mürekkep ile aldığım test baskı sonuçlarını paylaşıyorum. Neredeyse fark yok gibi geldi bana. Tarayıcıdan pek belli olmayabilir. İki fotoğrafı gözle karşılaştırdığımda Photoink mürekkep orijinal mürekkepten bir ton daha canlı baskı verdi. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Orijinal mürekkep ile baskı.

     Photoink test baskısı Canon E514

    Photoink mürekkep ile baskı.

     Photoink test baskısı Canon E514

    Not: Baskılar Linux işletim sistemi altında alınmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad84 -- 6 Mayıs 2014; 21:21:18 >







  • canon uyumlu buldum hp 301 kartuşa bu mürekkep uyar mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rose76

    canon uyumlu buldum hp 301 kartuşa bu mürekkep uyar mı

    Ne demek istediğinizi anlamadım. Çıkarabildiğim kadarıyla hp yazıcıya canon mürekkep kullanılmaz. Detaylı bilgiyi satıcılar daha iyi verirler.
  • photoink murekkebin hp için olanı da var. satıcı arkadaslar daha dogru cevap yazarlar
  • egemen bilişim E kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız yorumda haklı olabilirsiniz ama ben aldığım fotoğraf çıktılarından memnunum. Bir de Windows altında alınan çıktı ile Linux altında alınan çıktılar arasında kalite farkı var. Aynı resim aynı kağıt aynı parametreler ile Linux altında daha iyi fotoğraf çıktıları alıyorum.
    Photoink daha açık siyah çıktı veriyor haklısınız nedeni ise dye bazlı mürekkep olması. Pigment bazlı kullansak böyle bir sıkıntı olmaz ama pigment mürekkebi ben kartuşuma koymam...
  • pigmentli murekkebi doğru olarak kullanırsanız kartuşunuza zarar vermez aksine hatta araştırırsanız bu yazıcılardaki siyah kartuşların tamamında orjinalde siyah pigment murekkep kullanılmaktadır
  • egemen bilişim E kullanıcısına yanıt
    içerisinde siyah pigment mürekkep barındırdığını ben de biliyorum ama piyasada orijinal canon pigment mürekkep bulunmadığına göre koymayı da düşünmüyorum. dye bazlı mürekkep fazlasıyla ihtiyacımı karşılıyor. kpss döneminde yaklaşık 2000 sayfa s/b baskı aldım hiç bir şekilde memnuniyetsizlik yaşamadım.
    güvendiğiniz bir mürekkep var ise masraflarını karşılamak kaydıyla gönderirseniz öncesinde mürekkebin testini yapar sonra beğenirsem yazıcıya koyar deneyip forumda paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.