dostum valla süper bir çalışma ellerşne parmaklarına sağşıl ne kadar çalıntı derlerse desinler ben programı şndşrdşm gğzel bir şekilde çalıştırdım tam 13 sn daha önce açıyo kıcıklık olsun dşye saat tuttum gerçektende ööle paylaşımın için ujjjj kere saol saol saoll
VIA RHINE FAST ETHERNET KARTIM VAR 1 AY EVVEL İNTERNETE BAGLANMAM GEREKTE IDSL BAGLANDIM KASA GİRİŞİŞNDEKİ ETHERNET BAGLANTI NOKTASINDAKİ ETHERNET GİRİŞİ BİLGİSAYARI ALDIGIMDAN BERİ ISIGI DEVAMLI YANIYO BİLG. GÖTÜRDÜM ETHERNET KARTINI DEGİŞTİRDİ BU SEFER İNTERNETE GİRMEDİ. ESKİ KARTI TEKRAR TAKTI BİL. FORMAT ATTI BİOSSU GÜNCELLEDİ SORUN YİNE AYNI BU ZAMANA KADAR BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM AMA İNTERNETE GİRİLİYO TABİİKİ SORUN VAR AMA SENİN CALISMANI ETKİLEMİYOR BÖYLE KULLAN DEDİ ANAKART MSI KT600 BEN BİLGİSAYAR KONUSUNDA CEVREME GÖRE İYİ AMA SİZLERE GÖRE COK ACEMİYİM BİR SEYLER ÖGRENE BİLİYOSAM BÖYLE FORM SAYFALARINDAN ÖGRENİYOM SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BU KONUYADA DEGİNİRSENİZ SEVİNİRİM.
İletişim İçin: meneme2002@hotmail.com / 05435194467 Profil/Rezerv istemeyin kesinlikle yapmıyorum. Olumsuz Referans: ekonomist ve nasuhbey (90 YTL'mi ödemediler birisi kefil diğeri borçlu) ve fiesta59(Tekirdağ-Umut BÜYÜK-1 yıldır 40 YTL mi ödemedi kesinlikle güvenmeyin)
Arkadaşlar uzun süredir foruma iştirak edemiyorum, açmış olduğum konunun takip ediliyor olması beni çok sevindirdi elimden geldiğince sizlere yeni bilgiler sağlamaya çalışacağım :)