abi fx5200 ekran kartım var.en az 10 farklı driverla kurdum format attım yinede oyunlara girince masaüstüne atıyo.Power Suplly'ı değiştirdim olmadı,ram i değiştirdim olmadı,anakartı değiştirdim olmadı,xp cd sini değiştirdim olmadı daha ne yapmam lazım nolur bana yardımcı olun..Bilgisayarı acil halletemem lazım...ACABA SORUN EKRAN ARTINDA MI? BİLGİSAYARDA MI? ANLAYAMADIM..
Zaten soruda cevabını kısmen da olsa kendin vermişsin. Problemin powerden kaynaklansa büyük ihtimalle donma değil resetleme olur, ramlerden kaynaklansa mavi ekranla sıkı sık karşılaşman gerekir geriye bana kalırsa işlemcini iyi soğutmadığın yada ekran kartında problem olduğu ihtimalleri kalıyor Benzer sorunları bende yaşadım en sonunda ekran kartını değiştirdim oda yetmedi ekran kartına fan taktım Allah' şükür daha sorun yaşamadım inşallah yaşamam da
Foruma katılan bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim.Ne de olsa tek kişinin ulaşamayacağı pek çok şeye onlarca kişinin çabasıyla ulaşıyoruz:arkadaşlarımızdan bir ricam var dökümanların içerisine eklenen ve güncellendiğini söyledeiğiniz kısımları belirtirseniz daha faydalı olur.Neresini okumalıyız bu güncellenen dökümanların.Spam olayına dönmesin bu forum.Spama karşı nefretin sebebi vaktimizi çalması.Gereksiz uatmalar ve mesajları bir yana bırakıp ortak faydaya çalışalım.Ne de olsa birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyebilenlerdeniz