Bu dökümanı yazan kişiyim, kaynak yanlış belirtilmiş mirabilis yazmış ama sorun değil çünkü mirabilis ile beraber çalışıyoruz dökümanlarda.
Bu dökümanda yanlış bilgi yoktur, yalnız burada paylaşan arkadaşımız daha önceden aldıgı için malesef son güncellemeler içermiyor, mesela ölü linkler ve son düzenlemeler. Ben size şöyle bir link vereyim buradan dökümanlarımıza ulaşabilirsiniz. Eğer hatalı link veya nokta var ise lütfen bildirin.
Merhaba arkadaşım bu çalışma internette gezinirken gözüme çarptı bende herkes ile paylaşılması gerektiğini düşündüğüm için bu foruma ilave ettim. Zaten ilk yazdığım cümlede hazırlayanın ben olmadığımı tamamen alıntı olduğunu belirttim. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Bilgilerinizi bu forumda bizlerle paylaşmanız gerçekten çok isabetli bir karar olmuş forumumuza hoşgeldin
önce 23 saniyede çalışıyodu şimdi 28 saniye oldu ups :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuber -- 27 Eylül 2004, 15:20:14 >
"...Tutkularını haklı çıkarmak adına aklını küçük düşürmektense, Tutkularına bile bile boyun eğmek yeğdir..."
Alıntı olsa ne farkeder bu arkadaş cocugun sordugu soruya cok güzel cevap yazmış bende teşekkur ediyorum çok faydalı bilgiler gerçekten. Kolay Gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borax -- 10 Ocak 2004, 5:10:16 >