Gerçekten harika bir cihaz. Bakan bir daha bakıyor!! Metal dış yüzeyiyle son derece dayanıklı. 2 hafta önce alındı ama 1 kere sim kart takıldı ve toplasanız 10dk konuşma bile yapılmadı. Yurtdışından hediye N91 geldi ve bu cihaz öylece duruyor.Cihazın ses çıkışı süper, ekranı çok net ve büyük. Normalde kutu içeriğinde hafıza kartı yok, ben sonradan 70ytl'e almıştım.5 yıl garantili 512MB. Cihaz 2 yıl KVK-Genpa-Netcell ortak garantisinde. Full kutu içeriğiyle verilecektir. Tüm jelatinleri hala üzerinde! Faturasıda mevcut. Ustelik Smart Cini Destekten 3 dilek hakkınızda var!! Bazı kilit özellikleri aşşağıda. Ingilizce incelemesi için:
Arkadaşlar tüm kutu içeriği ve artı olarak 512MB Hafıza kartı yanlızca 450YTL'dir. Pazarlık ve takas teklif etmeyiniz.
Ben şuan Tekirdağdayım. Istanbul içi alacak arkadaşlara tam 1 hafta sonra elden teslim yapabilirim, diğer arkadaşlara ise para-kargo şeklinde anında yollayabilirim. Dileyen cihazı webcam'de görebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmO -- 6 Eylül 2006; 21:26:03 >
Gerçekten harika bir cihaz. Bakan bir daha bakıyor!! Metal dış yüzeyiyle son derece dayanıklı. 2 hafta önce alındı ama 1 kere sim kart takıldı ve toplasanız 10dk konuşma bile yapılmadı. Yurtdışından hediye N91 geldi ve bu cihaz öylece duruyor.Cihazın ses çıkışı süper, ekranı çok net ve büyük. Normalde kutu içeriğinde hafıza kartı yok, ben sonradan 70ytl'e almıştım.5 yıl garantili 512MB. Cihaz 2 yıl KVK-Genpa-Netcell ortak garantisinde. Full kutu içeriğiyle verilecektir. Tüm jelatinleri hala üzerinde! Bazı kilit özellikleri aşşağıda. Ingilizce incelemesi için:
Arkadaşlar tüm kutu içeriği ve artı olarak 512MB Hafıza kartı yanlızca 450YTL'dir. Pazarlık ve takas teklif etmeyiniz.
Ben şuan Tekirdağdayım. Istanbul içi alacak arkadaşlara tam 1 hafta sonra elden teslim yapabilirim, diğer arkadaşlara ise para-kargo şeklinde anında yollayabilirim. Dileyen cihazı webcam'de görebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmO -- 6 Eylül 2006; 17:22:19 >
Gerçekten harika bir cihaz. Bakan bir daha bakıyor!! Metal dış yüzeyiyle son derece dayanıklı. 2 hafta önce alındı ama 1 kere sim kart takıldı ve toplasanız 10dk konuşma bile yapılmadı. Yurtdışından hediye N91 geldi ve bu cihaz öylece duruyor.Cihazın ses çıkışı süper, ekranı çok net ve büyük. Normalde kutu içeriğinde hafıza kartı yok, ben sonradan 70ytl'e almıştım.5 yıl garantili 512MB. Cihaz 2 yıl KVK-Genpa-Netcell ortak garantisinde. Full kutu içeriğiyle verilecektir. Tüm jelatinleri hala üzerinde! Bazı kilit özellikleri aşşağıda. Ingilizce incelemesi için:
saol üstat ayrıca görünmemesi imkansız diyorsun ama reklam panosunun tam altında kalmıs... bunu da ayrıca belirteyim....