Şimdi Ara

Bu Konsept Tasarımın The Last of Us 2 ile İlgisi Olabilir mi? (Güncelleme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •     Geçtiğimiz seneye damgasını vuran The Last of Us'ı şu sıralar PS4 için bekliyoruz. Fakat oyunun konsept sanatçılarından Marek Okon öyle bir şey paylaştı ki, akıllara The Last of Us 2 geldi. Kendi Facebook sayfasından, "Size ön gösterim yapmama izin verin... Geliyor ;)" başlığıyla paylaştığı tasarımda biraz daha büyümüş Ellie'yi görüyoruz. Yeni haberler yolda olabilir mi?

Güncelleme: Marek Okon kendi Facebook sayfası üzerinden bunun herhangi bir oyunla veya başka bir çalışmayla ilgisinin olmadığını, kendi kendine yaptığı bir hayran çalışması olduğunu söyledi.

• 2. oyun konuşulunca çok heyecanlanmıyordum.fakat su resim beni bayağı heyecanlandırdı/meraklandırttı.vay anasını ellie ye bak bee

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ellie´nin 20 yas üstü resmi gibi :D E3 cabuk gelmeli artik oyunu sergilemeliler :D

• Şu anki ruh halim:

• Zaten gelecek fakat biraz bekleyeceğiz önce last of us remastered sonra uncharted 4 sonra last of us 2 gelir.
  • Sağ kaşında çizik belli oluyor gibi. Üstelik saçlarının şekli ve yönü de aynı. Hokka burnu, çenesi, dudaklar falan kesinlikle Ellie bu :) Elindeki de Joel'in gitarı olsa gerek.

• Evet bence de bu ellie:)

• Ellie hiç bu kadar çirkin olmamıştı

• Belki bir dlcdir, olaylardan sonrasini anlatiyordur..
    Ama en cok istedigim sey su oyunun seriye baglanmasi..
    insallah 2. ve 3. oyunuda gelir..

• Heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: - The Stig -

Belki bir dlcdir, olaylardan sonrasini anlatiyordur..
    Ama en cok istedigim sey su oyunun seriye baglanmasi..
    insallah 2. ve 3. oyunuda gelir..
    @-The Stig- Eric Monacelli acikladi baska senaryo DLC'si gelmeyecek bosuna bekleme.

Baslikta Güncellemeyi görünce anladim. Üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Bende daha fazla Ellie isterim fakat ya ilk oyunun büyüsünü bozarsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 5 Mayıs 2014; 9:54:51 >
  • La bu bizim ellie yaa 15-16 yaslarinda..

• Ellie sen naaptın kız naaptııın?
    Hacca giden uçağı amsterdama mı indirdin
    Ölen bi akrabanın mevlüdünde dj Tiesto mu çaldirdın
    Anana babana el mi kaldırdın kız
    TAŞ OLMUŞ TAŞ ALLAH SENİ TAŞ ETMİŞ
    Çok sevimli bi taş olmuşsun

• viral photoshop reklamı

• Size ön gösterim yapmama izin verin geliyor ne demek oluyormuş lan o zaman:(deli mi bu herif kuyuya taş atıyor? ??

• quote:

Orijinalden alıntı: lambshit

Ellie sen naaptın kız naaptııın?<br>Hacca giden uçağı amsterdama mı indirdin <br>Ölen bi akrabanın mevlüdünde dj Tiesto mu çaldirdın<br>Anana babana el mi kaldırdın kız <br>TAŞ OLMUŞ TAŞ ALLAH SENİ TAŞ ETMİŞ<br>Çok sevimli bi taş olmuşsun

Siteye teyzeleri kim aldı ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: L.A. Ezio

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: lambshit<br><br>Ellie sen naaptın kız naaptııın?<br>Hacca giden uçağı amsterdama mı indirdin <br>Ölen bi akrabanın mevlüdünde dj Tiesto mu çaldirdın<br>Anana babana el mi kaldırdın kız <br>TAŞ OLMUŞ TAŞ ALLAH SENİ TAŞ ETMİŞ<br>Çok sevimli bi taş olmuşsun</blockquote><br><br>Siteye teyzeleri kim aldı ya...

Kardeş sana kapıyı açık unutma demiştim dün. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

Belki bir dlcdir, olaylardan sonrasini anlatiyordur.. <br>Ama en cok istedigim sey su oyunun seriye baglanmasi..<br>insallah 2. ve 3. oyunuda gelir..

Artık DLC çıkarmayacaklarmış ilk oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: L.A. Ezio<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: lambshit<br><br>Ellie sen naaptın kız naaptııın?<br>Hacca giden uçağı amsterdama mı indirdin <br>Ölen bi akrabanın mevlüdünde dj Tiesto mu çaldirdın<br>Anana babana el mi kaldırdın kız <br>TAŞ OLMUŞ TAŞ ALLAH SENİ TAŞ ETMİŞ<br>Çok sevimli bi taş olmuşsun</blockquote><br><br>Siteye teyzeleri kim aldı ya...</blockquote><br><br>Kardeş sana kapıyı açık unutma demiştim dün. :D

Valla kardeş unutmuşum ya :D , dedeye sahip çıkalım diyen teyzeden bile beter teyzeler varmış be..

• ashley e benzemiş bu kez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.