Şimdi Ara

Star Wars macerası iOS'ta yeniden başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Star Wars macerası iOS'ta yeniden başlıyor





    7. devam filmiyle 18 Aralık 2015 tarihinde beyaz perdeye gelmesi beklenen Star Wars efsanesi, iPad uygulamasıyla önceki filmlerini yeniden tanıtmaya hazırlanıyor.




    Disney bu amaçla iOS için geliştirilmiş Star Wars Journeys uygulamasını yayımladı. Uygulama sırayla 6 filme ait ayrıntıları ve hikayeyi artırılmış gerçeklik katarak kullanıcıya ulaştıracak.




    İnteraktif bir hikaye kitabı konumunda olan Star Wars Journeys, özel tasarımlar ile filmin hikayesini okuyuculara sunarken, cihazı sağa veya sola 180 derece hareket ettirdiğinizde önemli sahneleri yeniden ekrana getiriyor. Ayrıca filmdeki karakterleri toplayarak bilgilerine erişebiliyorsunuz.




    Uygulamada ayrıca hikayeye özel mini oyunlar da olacak. Hali hazırda yayınlanan uygulamanın adı Star Wars Journeys: The Phantom Menace ve uygulamada Tatooine gezegenindeki yarışlara katılabiliyorsunuz.




    Star Wars Journeys sonraki güncellemelerde Attack of the Clones, Revenge of the Sith, A New Hope, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi hikayelerini de kullanıcılara sunacak. Tüm seri ise 7. film gösterime girdiğinde tamamlanmış olacak. Uygulama 15TL. 





     

     



  • Android'e gelecek mi?







































    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.