Şimdi Ara

Mac uyumlu fotoğraf uygulaması iDenoise, kısa bir< süre için ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Mac uyumlu fotoğraf uygulaması iDenoise, kısa bir süre için ücretsiz





     

    Asaf Amit adlı geliştiricinin elinden çıkan ve OSX 10.6.6 üzeri 64-bit işlemcili bilgisayarlar ile kullanılabilen fotoğraf uygulaması iDenoise, kısa bir süre için ücretsiz olarak elde edilebiliyor.

     

    Fotoğraf düzenleme amacıyla hazırlanmayan iDenoise, yüksek ISO değerinde çekilen fotoğraflarda oluşan istenmeyen kumlamaları (Noise) temizleme noktasında görev yapıyor. Bu temizleme işlemini JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP, TIF, TIFF ve ICO formatındaki fotoğraflarda yazılan özel algoritmasıyla gerçekleştiren uygulama, basit arayüzüyle hızlı çalışıyor ve temizlik öncesi ile sonrasını karşılaştırma yapmak adına bir pencerede gösterebiliyor. Fotoğraf sektörü içerisinde yer alan önemli kişilerin yardımıyla hazırlanan uygulama, detay koruma noktasında da iyi sonuçlar ortaya koyabiliyor.

     

    Daha önce 10,49 TL fiyat etiketiyle satılan iDenoise uygulamasına an itibariyle buradan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.


     Mac uyumlu fotoğraf uygulaması iDenoise, kısa bir süre için ücretsiz








  • Merakımdan denedim ancak çok yavaş çalışıyor. Ayrıca herhangi bir keskinlik ayarıda olmadığından kullanışsız. Tek fotoğraf için 4 dk bekletti sağolsun.

    Tavsiye etmiyorum. Emin olmak için kendiniz test edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.