Yanlış anlaşılmak istemiyorum bu rezil rüsva telekoma muhtaç olmak dokunuyor. Gelsin adamlar 512kb sınırsız versin 20 ytl hemen alırım. Yeterki arkasında dursunlar. Eminimki herkes telekoma baykot yapar gider alır bunlardan ben dahil. Bekliyoruz.
telekom batarmi yaa adamlar özelleseli daha yeni 1 bucuk yil oluyor tekel olduklarini biliyorlar ve baska firmalarda internet hizmeti verene kadarda öyle kalacak ve bizim anamizi aglatmaya devam edecekler.bu hizme yada benzeri bi sey devreye girerse s. s. indirime gidecekler hemde bu sadece internet icin olmayacak
Tabiki batması biraz abartılı bi düşünce olacak ama rakipleri arttıkça indirim olma olasılığı artmaktadır.
quote:
Orjinalden alıntı: SudKaiDo
quote:
Orjinalden alıntı: arma_ardosi
inşallah.. ama o zaman telekom ya batar ya da fiyatını düşürür..
telekom batarmi yaa adamlar özelleseli daha yeni 1 bucuk yil oluyor tekel olduklarini biliyorlar ve baska firmalarda internet hizmeti verene kadarda öyle kalacak ve bizim anamizi aglatmaya devam edecekler.bu hizme yada benzeri bi sey devreye girerse s. s. indirime gidecekler hemde bu sadece internet icin olmayacak
10 dairex20ytl=200ytl eder 200ytl 1Mb internete vermek ne kadar doğru
bi de bu hızın 10'a bölünecegini düşünürsek
baba doğru diyo
bana mantıklı gelmedi.niye diyecek olursanız Türkiye de bir kere bununla ilgili altyapı yok. bu sadece apartmana bir elektrik internet zımbırtısı koymakla bitmiyor. bu adamların internet servis sağlayıcısı kim? şimdiden duyar gibiyim ee tabiyki Türk telekom. bunu duyduktan sonra iş bitmiştir arkadaşlar. adamlar kendilerine göre inanılmaz ucuz internet veren bir şirkete ucuza internet mi verir.
ha gitti bu şirket ben telekomdan almıcam internetimi diyebilir. der ama bunun için yapması gereken altyapıyı bir düşünün. yurtdışı çıkışları, yurtiçi çıkışlarını acaba hangi fiyattan satıyorlar. hadi yurtdışını geçtim gider alırsın ama yurtiçi tekeli telekomda değil mi?
binaya veriliyor diye biliyorum. yanı bınaya hazır olarak cekılıyor ve ısteyen kullanıyor. kullanan da ucretını oduyor. kapıya kadar gelen lig tv gibi bişey zannedrsem.
quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül
peki ben bunu tek basima alsam ve apartmana dagitmasam olmaz mi,
internet bağlantı hızı Mbit ile ölçülür.. Mbyte verileri ölçmek için kullanılır.. Adam tamamen 1 Mbit demek istemiş.. 8 Mbit olsa 8Mbit derdi.. Kendimizi bos umutlarla kandırmayalım.. Ya wimax gelicek ya da telekom insafa...
Anladığım kadarıyla bu hizmet kişisel kullanım için değil arkadaşlar. Yani sadece kendiniz kullanamıyorsunuz. Bir apartman vsvs içine bağlıyorlar ve 10 dairelik bir apartmanda 1 mbpslik internet hızı 10'a bölünerek size ulaşıyor. E ne anladım ben bu hizmetten nesi süper ? 20 YTL ona vereceğime ADSL bağlatayım daha iyi.
bu sistemler amerikada yıllardır var 6Mbit olarak.. orda gördüğünüz 1Mbit bölü 10 ev değil. 1 Mbit çarpı 10 ev.. yani her eve 1 Mbit.