Şimdi Ara

Madden NFL 15 [PS4/PS3 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Madden 15 Official Trailer

-

EA Sports‘un 1988′den beri çıkan Amerikan futbol oyunu serisi MADDEN NFL‘in yeni oyununun çıkış videosu yayınlandı. Oyunun 30 saniyelik çıkış videosu Carolina Panthers’ın defans oyuncusu Luke Kuechly‘yi barındırıyor.

26 Ağustos’ta Kuzey Amerika’da ve 29 Ağustos’ta da Avrupa’da çıkacak olan oyun PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One üzerinden oynanabilecek. EA savunma odaklı yeni oyun deneyimine oyuncuların kendini tamamen kaptıracağını iddia ediyor, öyle ki Madden NFL serisinin en iyi oyunu olacağından emin Madden NFL 15′in. EA bu yeni oyun deneyiminin nasıl olacağını açıklamıyor fakat oyuncuları meraklandırdığı kesin.

Yeni kamera açıları ve oyun öncesi dinamiklerle serinin başarısını katlamaya kararlı görünen firma, aynı zamanda oyunun kapağını hayranların belirlemesi için bir anket açacak. Kapakta yer almasını isteyeceğiniz Amerikan futbolu oyuncusunu oylayacağınız bu anket 8 Mayıs’ta duyurulacak.

http://www.log.com.tr/madden-nfl-15-cikis-videosu-yayinlandi/

-

Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2014
    Tür: Sports
    Dağıtıcı: Electronic Arts
    Geliştirici: Tiburon

Wikipedia (LINK)

http://www.gamefaqs.com/ps4/789819-madden-nfl-15
    http://www.metacritic.com/game/playstation-4/madden-nfl-15
    http://www.ign.com/games/madden-nfl-2015/ps4-20017056
    http://www.gamespot.com/madden-nfl-15/
    http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=4479

Resmi Site:http://www.easports.com/madden-nfl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Aralık 2014; 1:32:51 >

• Kariyer modu her sene değişikliğe uğruyor. Şu nba 2k daki my career modu gibi bir şey yapmaları lazım. 2005 yılında bilgisayarda oynadığım kariyer modu çok farkı idi güzeldi yıllar geçtikçe değişiklikler yapıldı ve en son 13 de oynadım eskiden ncaa oyunundan oyuncu aktarabilirken 13 de bunu da kaldırmış ve tamamen coach moduna odaklanmışlar gibi geldi bana. Ncaa football daki kariyer sistemi biraz daha güzeldi tabi bunları son oyunu oynamadan söylüyorum. Hem coach modu hem player kariyer modu ncaa 13 de çok detaylıydı. Belki bu oyunun kendi karakteristik yapısından kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• August 28th'de geliyor ve oyunun su anki cover'i Richard Sherman

• Bir kisi bile yorum atmamis. FIFA konusu'nun 10% kadar ilgi gorse yeterdi.
  • Ben fifa çıkana kadar bi oyun arıyorum oyalanacak NFL aklımda vardı hep , bahane oldu hem fifadan 1 ay önce çıkması .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Ben fifa çıkana kadar bi oyun arıyorum oyalanacak NFL aklımda vardı hep , bahane oldu hem fifadan 1 ay önce çıkması .

Bence FIFA, NFL'in karsisinda oyalanacak bir oyundur. Bu sene gayet iyi gibi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ps de ilk kez tecrube edicem. Umarim beklentilerimi karsilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Ben fifa çıkana kadar bi oyun arıyorum oyalanacak NFL aklımda vardı hep , bahane oldu hem fifadan 1 ay önce çıkması .

Bence FIFA, NFL'in karsisinda oyalanacak bir oyundur. Bu sene gayet iyi gibi bence.

hocam şans verecegim kesinlikle ama TR ligide açıklanmişken hiçbi oyun fifadan iyi olamaz :)

Begenirsem zaten sürekli oynarım mutlaka .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

Ps de ilk kez tecrube edicem. Umarim beklentilerimi karsilar.

Beklentilerinizi karsilar ama Football'u oynamayi biliyorsaniz ve tacticleri biliyorsaniz zevk verecektir, yoksa hosunuza gitmeyebillir.
  • quote:

quote:

quote:

hocam şans verecegim kesinlikle ama TR ligide açıklanmişken hiçbi oyun fifadan iyi olamaz :)

Begenirsem zaten sürekli oynarım mutlaka .

TR league'i iyi bir league olsa anliyacagim da neyse. Soccer tabiki daha unlu dunya'da ama NFL her pazarlari izledigim bir seydi ve 3 hafta sonra normal season basliyor. Bence begenirsiniz, online'da oyuncular da olur.

• quote:

quote:

Beklentilerinizi karsilar ama Football'u oynamayi biliyorsaniz ve tacticleri biliyorsaniz zevk verecektir, yoksa hosunuza gitmeyebillir.

Evet bilgim var. Ayda en az iki mac izlemeye calisirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    Ps ana konuda ne xbox one'ı ya kendinde misin sen? Git kendi evinin önünde oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

Ps ana konuda ne xbox one'ı ya kendinde misin sen? Git kendi evinin önünde oyna.

Ne demek istediniz anlamadim ? Xbox konusunda yok maalesef, NFL. Ben de buraya yazdim. Ayrica zerre kadar umrumda degil, neyin ne bolumu olup olmadigi
    Umrunda olmak zorunda, burası babanın tarlası değil, PS ana konusunda gelip Xbox One'da oynayın diyemezsin, forumda yasak. Konusu yoksa açarsın, bu konuyu takip edeceksen de forum kurallarına uyarak takip edersin.
  • quote:

Umrunda olmak zorunda, burası babanın tarlası değil, PS ana konusunda gelip Xbox One'da oynayın diyemezsin, forumda yasak. Konusu yoksa açarsın, bu konuyu takip edeceksen de forum kurallarına uyarak takip edersin.

Ben birlikte oynamak icin soyledim. O yuzden PS kullanicillari takip ettigi icin, Xbox konularina bir suru sey yaziyorlar. Ayrica bir onemi yok bunun, exclusive oyun olsa anlayacagim.
    PS exclusive oyuna zaten Xbone'da oyna diyemezsin değil mi Konuya oyunla ilgili herşeyi yazabilirsin, ama PS ana konuya gelip de Xbone'da oynayalım demen normal değil.
  • quote:

PS exclusive oyuna zaten Xbone'da oyna diyemezsin değil mi Konuya oyunla ilgili herşeyi yazabilirsin, ama PS ana konuya gelip de Xbone'da oynayalım demen normal değil.

Tamam da, PS exclusive bir oyun degil ki. Major league baseball olsa anlayacagim.
    Olmayınca olmuyor demek ki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet bilgim var. Ayda en az iki mac izlemeye calisirim.

Super, eger xbox one'da da oynayacaksaniz, birlikte online oynayabilliriz. Fantasy football oynuyor musunuz ?

Maalesef ps de oynuyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.