Kendim için bir şey istiyorsam namerdim arkadaşlar. Sadece insanlar kaale alınmadıklarını hissetmesinler istiyorum. Bundan kazancımız gönlümüzde oluşacak rahatlama olacak Biruzec kardeşim. Böylelikle sevginin hüküm sürdüğü bir dünyaya doğru adım adım gideceğiz.
Olur valla.Zaten bir hayır işi yapıyoruz.Sponsorluk gelirlerini de topic açmaya cesareti olmayanları cesaretlendirecek projelerde kullanabiliriz.
5 dakka bekleyiver mahzen.
cöpcatanlık işi ne oldu acep
mantıklı,akşam yapacagımız toplantıda sözleşmenin ayrıntılarını konusuruz... yalnız msjı olmayan topic e msj atacak arkadaşlar deneyimsiz olmayacak,msj atacak arkadaşların önce pddk(post deneyim ve düzenleme kurulu) tarafından onay alması grekecek.bu arada msj atacak arkadaşların 5dk yı psikolojik olarak yenmeleri için uzman yardımı almaları gerekebilir
Olur valla.Zaten bir hayır işi yapıyoruz.Sponsorluk gelirlerini de topic açmaya cesareti olmayanları cesaretlendirecek projelerde kullanabiliriz.
5 dakka bekleyiver mahzen.
strange_passenger,çok iyi düşünmüşsün,konusu yanmayanların,konusunu yakmalı,cevap yazılmayan konulara cevap yazılmalı,bu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
mantıklı,akşam yapacagımız toplantıda sözleşmenin ayrıntılarını konusuruz... yalnız msjı olmayan topic e msj atacak arkadaşlar deneyimsiz olmayacak,msj atacak arkadaşların önce pddk(post deneyim ve düzenleme kurulu) tarafından onay alması grekecek.bu arada msj atacak arkadaşların 5dk yı psikolojik olarak yenmeleri için uzman yardımı almaları gerekebilir
Bu Pddk olayını tuttum.Hem topiği açan üye deneyimli biri tarafından cevaplanlamalı ki, ikna olsun. PDDK kurulu başkanlığına seni öneriyorum. Kabul edenler?
(Topiğe Creative ve Logitech reklamları alma işini de ayarlarsın artık.)