Şimdi Ara

Kampanya!!! Topicler Cevapsız kalmasın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu kampanya doğrultusunda her katılımcı üye hiç cevap yazılmamış bir konu başlığına cevap yazacak.Böylece topicler cevapsız, üyeler mutsuz omayacak.

• bu kampanyadan bizim kazancımız ne olacak
  • olur olur
  • bu kampanya ile senin cevapsız kalan topicin arasında bir bağlantı yok dimi

• Kendim için bir şey istiyorsam namerdim arkadaşlar. Sadece insanlar kaale alınmadıklarını hissetmesinler istiyorum. Bundan kazancımız gönlümüzde oluşacak rahatlama olacak Biruzec kardeşim. Böylelikle sevginin hüküm sürdüğü bir dünyaya doğru adım adım gideceğiz.

Cevapladığınız topiğe aşağıda gördüğünüz üzere benim gibi not düşün lütfen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7531647/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapay bir beyin otomatik olarak geyikler üretebilir bu tür topicler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

yapay bir beyin otomatik olarak geyikler üretebilir bu tür topicler için

Yapay beyinler bazen orjinal iddiasındakilerden yeğdir.En azından olmadığı bir şeyi olduğunu iddia etmez.
  • ewet başarıyla üretmişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

yapay bir beyin otomatik olarak geyikler üretebilir bu tür topicler için

@streynç pasıncır,kampanya sponsoru olabilirim :cg
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

Olur valla.Zaten bir hayır işi yapıyoruz.Sponsorluk gelirlerini de topic açmaya cesareti olmayanları cesaretlendirecek projelerde kullanabiliriz.

5 dakka bekleyiver mahzen.
  • cöpcatanlık işi ne oldu acep
  • mantıklı,akşam yapacagımız toplantıda sözleşmenin ayrıntılarını konusuruz...
    yalnız msjı olmayan topic e msj atacak arkadaşlar deneyimsiz olmayacak,msj atacak arkadaşların önce pddk(post deneyim ve düzenleme kurulu) tarafından onay alması grekecek.bu arada msj atacak arkadaşların 5dk yı psikolojik olarak yenmeleri için uzman yardımı almaları gerekebilir

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Olur valla.Zaten bir hayır işi yapıyoruz.Sponsorluk gelirlerini de topic açmaya cesareti olmayanları cesaretlendirecek projelerde kullanabiliriz.

5 dakka bekleyiver mahzen.

• strange_passenger,çok iyi düşünmüşsün,konusu yanmayanların,konusunu yakmalı,cevap yazılmayan konulara cevap yazılmalı,bu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum
  • quote:

mantıklı,akşam yapacagımız toplantıda sözleşmenin ayrıntılarını konusuruz...
    yalnız msjı olmayan topic e msj atacak arkadaşlar deneyimsiz olmayacak,msj atacak arkadaşların önce pddk(post deneyim ve düzenleme kurulu) tarafından onay alması grekecek.bu arada msj atacak arkadaşların 5dk yı psikolojik olarak yenmeleri için uzman yardımı almaları gerekebilir

Bu Pddk olayını tuttum.Hem topiği açan üye deneyimli biri tarafından cevaplanlamalı ki, ikna olsun.
    PDDK kurulu başkanlığına seni öneriyorum. Kabul edenler?

(Topiğe Creative ve Logitech reklamları alma işini de ayarlarsın artık.)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=9138969&go=last

@Kemalton biz mutlu ve huzurlu bir dünyanın temellerini atacağız hep birlikte burda.

• PDDK beni kabul ediyor mu,sınava mı gireceğiz
  • çok güzel düşünmüşsün

ama şu deneyim olayı illa post sayısıyla orantılı mı olucak
  • hep destek tam destek
  • Yeterlilik ve deneyim olaylarına PDDK yönetim kurulu başkanı tylor bakıyor.Ona başvuracaksınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.