Şimdi Ara

Ankara'dan Belek'e Giderken Hangi Güzergah Kullanılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
22.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar... Kısmetse 2 hafta sonra düğünüm var ve balayı için Belek'e gideceğiz. Güncel olarak Ankara-Belek için Afyon mu Konya mı kullanılmalı, Afyon ise Burdur mu Isparta mı?

Önemli olan rahat bir yolculuk olması. KM'nin az olması çok önemli değil.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'dan Belek'e En İyi Güzergahlar

Ankara'dan Belek'e gitmek için iki ana güzergah mevcuttur:

• Ankara - Konya - Antalya - Belek

Bu güzergah yaklaşık 900 km olup, yaklaşık 10 saat sürmektedir. Konya üzerinden gidildiğinde yol daha düzdür ve daha kolaydır.

• Ankara - Afyon - Burdur - Antalya - Belek

Bu güzergah ise yaklaşık 850 km olup, yaklaşık 9,5 saat sürmektedir. Afyon üzerinden gidildiğinde yol daha virajlıdır ve daha zorludur.

Hangi güzergahı seçeceğiniz, tercihlerinize ve sürüş koşullarına bağlıdır. Daha düzgün ve kolay bir yolculuk için Konya güzergahını tercih edebilirsiniz. Ancak daha kısa bir yolculuk istiyorsanız, Afyon güzergahını seçebilirsiniz.

Ankara'dan Belek'e giderken aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurmalısınız:

• Yolculuk için yeterli zaman ayırın.
    • Sürüş koşullarını kontrol edin ve hava durumuna göre plan yapın.
    • Aracınızı yolculuk öncesinde kontrol ettirin.
    • Gerekli molaları verin ve dinlenirken araç kullanmayın.
    • Trafik işaretlerine ve hız sınırlarına uyun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 kere Konya yolunu kullanarak Lara'ya gittim. Gayet rahat bir yol. Ben de temmuzda Kahramanmaras-Antalya yapacagim. Alanya yolunu mu kullansam yoksa Konya yolunu mu bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyadan gidilir ama konya ya kadar yol dumduz sıkıcı oluyor. Diger taraftan yolu 100 km uzatırsın ordanda afyon civarları duz. En iyisimi konya
  • düğünden önce kaymak falan sucuk lazımsa afyon

yoksa konyadan gidilir
  • Konya yolu zevklidir toroslar falan

• vectrac kullanıcısına yanıt
    konya - antalya yolu önceleri çok kötüydü ama şimdi çok iyi oldu...bencede konya dan gidin..seydişehirde tınaztepe de mola verin..havası suyu harikadır..birde mağara var orda bilmem kaç metre dağın içine giriyorsun..en sonunda da dağın içinde göl var..gezersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krts42 -- 2 Mayıs 2014; 14:21:55 >
  • Konya üzerinden gidilir, Konya'da yemek molası verilir(öğlen saatlerine denk getirilmek üzere) ve Hacı Şükrü'den Konya Furun kebabı veya Tiritçi Mithat'tan Tirit yenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konya -> Seydişehir -> Manavgat -> Belek
  • Güncel olarak giden bir arkadaşın tavsiyesiyle Afyon-Isparta yolunu kullandım hem gidişte hem dönüşte, gayet memnun kaldım. Konya mı yoksa Afyon-Isparta mı daha iyi, Konya yolunu hiç kullanmadığım için yorum yapamam ama Afyon-Isparta gayet iyi. Giderken de dönerken de 7 saat sürdü, gayet sakin kullandım. Mola ve Benzinler dahil 40 dakika da mola verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Güncel olarak giden bir arkadaşın tavsiyesiyle Afyon-Isparta yolunu kullandım hem gidişte hem dönüşte, gayet memnun kaldım. Konya mı yoksa Afyon-Isparta mı daha iyi, Konya yolunu hiç kullanmadığım için yorum yapamam ama Afyon-Isparta gayet iyi. Giderken de dönerken de 7 saat sürdü, gayet sakin kullandım. Mola ve Benzinler dahil 40 dakika da mola verdik.

Yol kaç km afyon üzerinden . Birde Antalya içi trafik durumu nasıl.
    Ben 2 senedir konya üzerinden manavgata gidiyorum. Toroslar çok virajlı afyon yolu nasıl...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güncel olarak giden bir arkadaşın tavsiyesiyle Afyon-Isparta yolunu kullandım hem gidişte hem dönüşte, gayet memnun kaldım. Konya mı yoksa Afyon-Isparta mı daha iyi, Konya yolunu hiç kullanmadığım için yorum yapamam ama Afyon-Isparta gayet iyi. Giderken de dönerken de 7 saat sürdü, gayet sakin kullandım. Mola ve Benzinler dahil 40 dakika da mola verdik.

1 saat artabılır
  • Antalya'ya Afyon üzerinden gidiyorum. Devamında bölünmüş yol isterseniz Burdur, bölünmemiş yol ve dağ manzarası isterseniz Isparta'dan devam edebilirsiniz. Burdur üzerinden biraz daha uzundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Yol kaç km afyon üzerinden . Birde Antalya içi trafik durumu nasıl.
    Ben 2 senedir konya üzerinden manavgata gidiyorum. Toroslar çok virajlı afyon yolu nasıl...

Ankara Ayrancı Mahallesinden Belek Cornelia otel 560 km tuttu. Bir 10 km gereksiz yaptık.

Direkt olarak Belek'e gittik, Antalya içini çok bilmiyorum ama o güzergahta trafik rahattı.

Isparta'ya kadar hiçbir şey yok zaten bölünmüş yol. Isparta-Antalya arası virajlı ama ilk uzun yol deneyimime göre sıkıntı yaşamadığımı söyleyebilirim. Gerçi yollar boştu bayağı.

• 03.06.2014 tarihinde ankara yenimahalleden antalya belek'e(üç kum tepesi) afyon,ısparta üzerinden 6 sa. 30 dkda gittim.(molalar dahil değil)
    yol 560 km idi. Fazla sürat yapmadım.Afyona kadar ortalama hız kontrolu vardı hep.(50 km mesafe için ortalama hızınızı hesaplayıp yol sonunda tabelada ortalama hızınız ve plakanız yazıyor.)
    Isparta tarafından itibaren yol ara sıra 2ye 1 gidiş-geliş/geliş-gidiş şeklinde ara sıra da 1 gidiş 1 geliş şeklinde.yol gayet açık ve rahattı. Ispartadan itibaren de fazla viraj yoktu.

Dönüşü 08.06.2014 tarihinde konya tarafından yaptım.yol 558 km idi.6 saat 46 dk sürdü(molalar hariç).Manavgat akseki kavşağına kadar yol üstünde çok sayıda trafik lambası mevcut.
    akseki yönüne döndükten sonra konyaya gelene kadar yol ara sıra 1 gidiş 1 geliş şeklinde bazen de 2ye 1 gidiş-geliş/geliş-gidiş şeklindeydi.Özellikle tek gidiş geliş yolda sollamalar sıkıntılı ve tehlikeliyedi.yolda ağır araçlar mevcuttu.Arkalarında konvoy oluyordu.Önemli sayıda virajlar mevcuttu. Yağmur ve tek gidiş - geliş nedeniyle burada biraz fazla zaman kaybettim.
    Konya düzlüğünden itibaren daha hızlı kullandım.

Önerim Afyon tarafının kullanılması şeklinde olacaktır.

• llvrsn L kullanıcısına yanıt
    Afyon üstü nasıl 560 km dostum? Google 608 gösteriyor

• Antalya' ya 91 yıllık Cumhuriyet tarihi botüyunca trenin hiç gidememesi en büyük ayıp.

• Ankara-Antalya arası Afyon ve Burdur üzerinden yardırılır. Konya vs işlere girişmek anlamsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Antalya' ya 91 yıllık Cumhuriyet tarihi botüyunca trenin hiç gidememesi en büyük ayıp.

Ankara'dan Belek'e Giderken Hangi Güzergah Kullanılmalı.? Yahu konunun başlığı ile senin yaptığın yorumun ne alakası var.? TuVNeRa@ çok gereksiz mesajlar yazıyorsun azcık yaratıcı bütünleyici bilgilendirici mesajlar yaz.
  • Konya biraz sıkabilir ama bence de Konya
  • konya üzerinden gidin hocam 1-2 jandarma çevirmişti fazla birşey olmadı yollarıda iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.