Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri



Mesaj


Speed-Step -> Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (5 Eylül 2006; 23:26:31)

Eğer haberlerimizi sürekli takip ediyorsanız geçen sene incelemesini yayınladığımız infoteks Multifunction HDD Center'ı hatırlayacaksınızdır. DivX, Xvid, MPEGII, MP3, WMA, JPEG formatlı dosyaları okuyabilen ve TV veya monitöre bağlanabilen cihaz; aynı zamanda taşınabilir 2.5" lik sabit disk kutusu ve bütün USB depolama aygıtlarının içeriğini aktarabileceğiniz bir depolama üssü görevi görüyordu.

İnfoteks, bu sene içerisinde bu akıllı kutuyu güncelleyerek İnfotek HDD Center / Player olarak tekrar isimlendirdi. Kozmatik açıdan güncelleştirmeler içeren üründe işlevler ve kullanım tarzı aynı kalırken eski sürüme ek olarak 5.1 dijital ses çıkışı eklenmiş. İnfoteks HDD Center'da eski sürüme nazaran sadece kasa elden geçmemiş, ürünle birlikte gelen kumandada da tasarım değişiklikleri mevcut.

İnfoteks HDD Center / Player'ın kutu içerği oldukça zengin. Cihaz ile birlikte kullanıcıya; Türkçe kullanma klavuzu, S-Video bağlantı kablosu, adaptör, USB bağlantı kablosu, araç şarjı, stereo uzatma kablosu, bir önceki versiyonda yer almayan taşınabilir batarya, koaksiyel dijital ses bağlantı kablosu, mini bir tornavida ve yedek vidalar sunuluyor. Tornavida ve vidalar oldukça basit ekler olsalar da kutu içeriğine dahil eilmiş olmaları, kullanıcıların işlerini oldukça hızlandıracaktır. Zira eğer cihazı sabit disksiz satın alır ve içerisine sabit disk takmak isterseniz vida ve tornavidaya ihtiyacınız olacak.

Yeni versiyonda bir önceki versiyona nazaran değişiklikler sadece görünüm ve eklenen 5.1 dijital ses çıkışından ibaretler. Menü ve kullanım şeklinde herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Aslında cihazın görünüşünde yapılan kozmatik değişikliklerin yanında grafiksel arayüze sahip ve animasyonlarla desteklenen güncel bir menü tasarımı da sunulsaydı daha iyi olurdu. Kullanılan arabirimin kullanım açısından herhangi bir sorunu ve dez avantajı yok fakat daha modern bir görünüme kavuşturulabilir.

Yeni sürüm HDD Center'da kutu içeriğine dahil olan en dikkat çekici ürün harici batarya kutusu. Bu cihaz, içerisine takacağınız piller sayesinde HDD Center'ı taşınabilir ortamda da çalıştırmanıza yarıyor. Aynı zamanda USB host özelliği bulunan ve üzerine takılan USB belleklerin, fotoğraf makinalarının ve benzeri ürünlerin içeriğini hafızasına kopyalayabilen HDD Center'ın taşınabilir özellik kazanması dijital fotoğraf makinası sahiplerinin oldukça işine yarayacaktır. Zira tatil veya fotoğraf gezilerinde hafıza dolması derdinden tamamen kurtulmuş olacaklar. Artık fotoğraf makinalarının içeriğini hafıza doldukça HDD Center'a yetekleyebilirler.


Cihazın kontrol tuşlarında ses açıp kapama ve yön tayin düğmesi büyütülerek ortaya alınmış. Sağ tarafta CX dijital 5.1 ses çıkışı görünüyor

Ürünün donanımsal olarak pek farklılık taşımadığı, içini açınca daha rahat anlaşılıyor. Kullanılan bileşenler ve dizilimleri hemen hemen aynılar. Ürünün sabit disk takma şekli eski versiyonla aynı, sağ ve sol tarafta yer alan vidaları sökerek kontrol kartını dışarı çıkartıyor ve sabit diski ilgili yuvaya takıyoruz. Ürünle birlikte IDE 2.5" lik sabit diskler kullanabiliyorsunuz.


Sol tarafta yeni sürüm İnfotek HDD Center / Player, Sağ tarafta eski sürüm İnfotek Multifunction HDD Center

İnfoteks HDD Center / Player, boyut olarak da eski versiyondan pek farklı değil. Ayrıca fonksiyon tuşlarının dizilimi dışında durum ledleri, giriş ve çıkışlarda da çok büyük farklar bulunmuyor. Hemen aşağıdaki fotoğrafda değişikliğin en çok kendini gösterdiği kasalar ve kumandalar arasındaki tasarım farklılıklarını görebilirsiniz.

Ürünün yeni versiyonuyla eski versiyonu arasında ön ve arka panelde pek bir değişiklik görünmediğini daha önce belirtmiştik. Durum ledleri ve IRDA alıcı yeni versiyonda biraz daha estetik hale getirilmiş. Arka kısımda ise tek fark yeni versiyonda yer alan dijital 5.1 ses çıkışı.

Cihazın yazılım kısmına gelirsek ayarlar menüsündeki dijital ses çıkışı ayarları dışında fark görünmüyor. Yine herşey basit bir dosya yönetici şeklinde çalışan arayüz ile kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Görüntü kalitesi ve ses kalitesi bu tip bir cihazdan beklenenin oldukça üzerinde. İlk ürünün incelemesinde de belirttiğim gibi piyasada bulabileceğiniz en kaliteli video oynatıcılardan bir tanesi. Fakat ürünün ısınma sorunu hala devam ediyor. Isınmasının çalışması üzerinde negatif bir etkisi yok. İnfotek'de bu konunun sorun oluşturmadığını ve ürünün garanti kapsamında olduğunu belirtiyor.

Bir önceki yazımızı oluyarak cihazın genel yetenekleri ve kullanım şekli ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
http://www.donanimhaber.com/arkadas.asp?haberno=3636

Henüz piyasaya sürülmemiş olan İnfotek HDD Center / Player'ın fiyatının bir önceki ürünle pek farklılık göstereceğini düşünmüyorum. Ayrıca içerisinde sabit disk olmadan tahmini olarak 200$ civarında bir fiyat etiketiyle de satışa sunulabilir. Önümüzdeki aylarda satışına başlanacak olan ürünle ilgili gelişmeleri http://www.infoteks.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.





blue_fair -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (6 Eylül 2006; 13:32:48)

çok iyi bir ürün tüm işlevleri yerine getirebiliyor ancak sıcaklık sorunun olduğundan bahsedilmiş almayı düşünüyorum ama böle bir üründe sıcaklık sorun olur düşüncesindeyim ve türkiyedeki elektrik dalgalanmalarını düşünürsek eğer böyle bir durum beni bu cihazdan uzaklaştırıyor ayrıca 4 kalem pille çalışıyor mp3 player olarak ama kaç saat olduğu yazmamış [sm=alala.gif][sm=alala.gif][sm=alala.gif]




ahmetaktas -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (7 Eylül 2006; 2:40:41)

nerdeyse eskisinin aynısı bu kadar az değişiklik için neden göncelleme gereği duymuşlar anlamadım bari eskisi kalsaydı yada adam gibi değişiklikler koysalardı. örneğin kendi üzerine bir lcd ve en az 2 tane hoparlör çok güzel olabilirmiş ve tabi daha kuvvetli batarya da şart o zaman




Ozi98 -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (11 Ekim 2006; 17:15:55)

Yalnız bu aletin DivX için altyazı boyutunun çok küçük olduğu şikayeti var.
Firmware imkanı varmıdır bilemiyorum...




permatik70 -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (5 Kasım 2006; 16:22:39)

arkadaşım benim elimde 80gblık smartdisk var bu kutuya takılabilirmi takılırsa bu özellikleri desteklermi yardımcı olursan sevinirim selamlar.




stat -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (6 Kasım 2006; 0:06:17)

İşte bu durum "iş bilenin kılıç kuşananındır" lafının bir örneği olsa gerek aynı cihazı ebay'dan kargosu dahil olmak üzere 100 YTL'ye alabilirsiniz. İnanmıyormusunuz buyrun link: http://cgi.ebay.co.uk/2-5-MP4-MP3-DVD-DIVX-USB2-Multimedia-AV-HDD-Player-E0X_W0QQitemZ200043766770QQihZ010QQcategoryZ96894QQcmdZViewItem

Bu cihaz İnfoteks üretimi degildir kutuların üzerine kendi isimlerini serigraf baskı ile yapmakta olup perakende kargosu dahil 100 YTL alınan bir malı $200 gibi bir fiyata satıyorlar. Ne diyim Allah bildiği gibi yapsın. Dileyen dilediği malı dilediği yerden alır. Ben kendim dahi olmak üzere 2 arkadaşıma bu kutuları ebay'dan aldık özellikle yılbaşı öncesi yapılacak olan alışverişler bizim tarafta çok bekletilmiyor bu yüzden sağlam bir satıcıdan alışveriş yapıp ürünü satın alabilirsiniz. Özellikle Ingiltere'den alışveriş yapın kargo ücretleri daha düşük oluyor.
Bildiğiniz gibi bu kutuları gittigidiyorda da bulabilirisiniz. Orada OTG özelliği olmayanları 150 YTL'ye satıyorlar.

Karar sizin...




reomell -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (28 Aralık 2006; 8:21:29)

bu üründen bende aldım ebaydan. 40 gb lık bir diskte taktım süper çalışıyor. fakat daha sonra xbox aldım ve ürünü satıyorum.
gittigidiyorda adamlar gerçekten uçuyorlar sakın kanmayın onlara.

bende yakında oraya ekleyeceğim 40gb diskle beraber 160 tan koyacağım. çünkü xbox işimi fazlasıyla görüyor. bu ürün max 80 i destekliyor ben 120 taktım çalışmadı.




picassoo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (30 Aralık 2006; 19:34:31)

Forumdaki tanıtımı okuduktan sonra ürünü biraz araştırdım. Bir kaç internet sitesinde ürün satışta esaonline isimli bir alışveriş sitesinde 80 gb olanı 306 ytl 12 taksitle. Fakat distrübütörü aradığımda 400 ytl fiyat verdiler. Piyasada iki versiyonu olduğunu ve ucuz olanların eski versiyon olduğunu bu ürünlere herhangi bir yazılım güncellemesiyapılamadığını söyledi. Oturduğum şehir Bursadada bir çok bilgisayar firmasında ürünü bulamadım. Bence biraz beklemek en iyisi evet güzel ve pratik bir teknoloji ama hala netleşmeyen bazı konular var.

1. Ürünün Türkçe altyazı desteklediği söyleniyor acaba Font boyutu nasıl ?
2. Ürün mobil bir ürün TV ve bilgisayar arası dolaşacak sürekli kablolar söküp takılacak , bazı yurt dışı sitelerde ürünün ekran kablosu girişlerinin çok narin olduğunu okudum. İlerde kullanıma bağlı sorunlar yaşanabilirmi.
3.Herhangi bir problemle karşılaşıldığında teknik servis konusunda kiminle muhatab olucaz.(Bir haftadır ürünü satabilen tek bir yer bulabildim ) Yaygın satış yok? Yaygın servis ne durumda.
4.Gerekli yazılım güncellemelerini nasıl ve nereden takip edicez?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.




reomell -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (2 Ocak 2007; 17:38:10)

evet ürünün şuan bahsetmiş olduğunuz gibi sorunları var yan satış ağı garanti vs vs maalesef türkiyede yok.

umarım yakın zamanda trde de satış olayı başlar.

firmware olayında bende biryer bulamadım bulabilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.




sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (5 Ocak 2007; 0:56:26)

Ürünü 12 ay taksitle almak isteyenler buradan temin edebilirler ürün peşin fiyatı 128 ytl dir....

http://www.oemal.com/site/page.asp?dsy_id=6994




sinemaskop -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (8 Ocak 2007; 14:36:20)

ebay dan alırsam türkçe altyazı destek konusunda sorun yaşar mıyım acaba? bu ürüne ait "firmware update" var mı?

bu konuda sizlerden alacağım cevaba göre sipariş vereceğim.

şimdiden sağolun


quote:

Orjinalden alıntı: stat

İşte bu durum "iş bilenin kılıç kuşananındır" lafının bir örneği olsa gerek aynı cihazı ebay'dan kargosu dahil olmak üzere 100 YTL'ye alabilirsiniz. İnanmıyormusunuz buyrun link: http://cgi.ebay.co.uk/2-5-MP4-MP3-DVD-DIVX-USB2-Multimedia-AV-HDD-Player-E0X_W0QQitemZ200043766770QQihZ010QQcategoryZ96894QQcmdZViewItem

Bu cihaz İnfoteks üretimi degildir kutuların üzerine kendi isimlerini serigraf baskı ile yapmakta olup perakende kargosu dahil 100 YTL alınan bir malı $200 gibi bir fiyata satıyorlar. Ne diyim Allah bildiği gibi yapsın. Dileyen dilediği malı dilediği yerden alır. Ben kendim dahi olmak üzere 2 arkadaşıma bu kutuları ebay'dan aldık özellikle yılbaşı öncesi yapılacak olan alışverişler bizim tarafta çok bekletilmiyor bu yüzden sağlam bir satıcıdan alışveriş yapıp ürünü satın alabilirsiniz. Özellikle Ingiltere'den alışveriş yapın kargo ücretleri daha düşük oluyor.
Bildiğiniz gibi bu kutuları gittigidiyorda da bulabilirisiniz. Orada OTG özelliği olmayanları 150 YTL'ye satıyorlar.

Karar sizin...





sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (11 Ocak 2007; 11:20:29)

ebaydan aldıklarında TR altyazılarda Türkçe destek yok... TR de frimware yukluyorlar ama frimware yi nerden buldular bilmiyorum. Nette aradım bulamadım. Bana da bu cihazın araçta kullanmak için çakmak adaptörü lazım bilen var mı nereden buluruz?




sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (17 Ocak 2007; 21:26:06)

Arkadaşlar elinde bu cihazdan olup TR altyazı desteklemeyenler varsa güncel Frimwaresini buldum yukledim şu an Türkçe desteği mevcut oldu...

Bu arada elinde bu cihazdan olup araç içi çakmak adaptörü olan varsa eğer kullanmıyorsa satın almak isterim...




ender -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (19 Ocak 2007; 8:53:19)

bu urunu divx player olarak kullanmak nasıl? cidden onerırmısınız. altyazı destegı basrılımı




sanyo -> hdd center (19 Ocak 2007; 12:33:05)

Görüntü kalitesi gercekten cok güzel ve net gösteriyor. Bendeki divX lerin hepsini calıstırdı alt yazılarda cıkıyor sorun yok. Zaten sanırım vestel 4500 ile aynı chipseti kullanıyor şimdilik sorun yok. Kopyala yapıştır göster mantıgıyla divX leri TV de izleyebilirsin :)




hightechx -> Cevap: hdd center (21 Ocak 2007; 12:12:37)

Yahu bu cihaz bedava bitmeden koşup alalım sonraya kalmaz.




teme -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (21 Ocak 2007; 13:53:47)

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Yeni sürüm HDD Center'da kutu içeriğine dahil olan en dikkat çekici ürün harici batarya kutusu. Bu cihaz, içerisine takacağınız piller sayesinde HDD Center'ı taşınabilir ortamda da çalıştırmanıza yarıyor. Aynı zamanda USB host özelliği bulunan ve üzerine takılan USB belleklerin, fotoğraf makinalarının ve benzeri ürünlerin içeriğini hafızasına kopyalayabilen HDD Center'ın taşınabilir özellik kazanması dijital fotoğraf makinası sahiplerinin oldukça işine yarayacaktır. Zira tatil veya fotoğraf gezilerinde hafıza dolması derdinden tamamen kurtulmuş olacaklar. Artık fotoğraf makinalarının içeriğini hafıza doldukça HDD Center'a yetekleyebilirler.



İsteyen varsa dahili bataryalı otg kutu 40 $ (divx player değil, sadece usb host cihazı)

[image]http://img105.imageshack.us/img105/4843/image01xp2.jpg[/image]


[image]http://img291.imageshack.us/img291/4981/dscn2714yg0.jpg[/image]




sinemaskop -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (23 Ocak 2007; 15:20:33)

ben satın almayı düşünüyorum.
Kullanılmış mı yeni mi bu; bilgi verebilir misin lütfen?

mail adresim:
ayhansokak@hotmail.cpm




musakilic -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı destekli (28 Ocak 2007; 20:08:40)

arkadaslar firmware ı nerden bula bılırız




ender -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (1 Şubat 2007; 9:06:29)

altyazı boyutu nasıl ? buyutme yolu var mı?

turkce altyazı için

http://www.hardstore.com/files/Doc/000/004/185/Software%20and%20Tutorial_HDDPALYER_Eng.rar




koroglu19 -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (16 Şubat 2007; 19:26:47)


quote:

Orjinalden alıntı: ender

altyazı boyutu nasıl ? buyutme yolu var mı?

turkce altyazı için

http://www.hardstore.com/files/Doc/000/004/185/Software%20and%20Tutorial_HDDPALYER_Eng.rar


Arkadaşım linkini vermiş olduğun dosyayı indirdim hdd'e kopyaladım ama tv'de update dosyasını açıyorum ama buradaki bank30.rom dosyasını göremiyorum. Sen nasıl yükledin biraz tarif edebilirmisin ayrıca altyazı fontu nu büyütebildin mi?




sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (17 Şubat 2007; 17:01:39)

Arkadaşım önce bank30.rom dosyasınıhdd player içine kopyala.Ama bir klasör içine değil direkt diskin içine at. Cihazı tv ye bağla ve cihazı çalıştır. Kendisi direkt guncellemeye baslıcak. Erase write gibi bişiler yazıp duracak sonra bitince kapkara ekran gelecek. Sonra cihazı kapat ve diski tekrar bilgisayara bağla ve bank30.rom dosyasını sil. Sonra tekrar tv ye beğladığında frimware nin güncellendiğini göreceksin. Türkçe dil desteğide gelmiş olacak.




koroglu19 -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (23 Şubat 2007; 23:54:21)

Merhaba Sizin söylediğiniz gibi bank30.rom dosyasını direk hdd in içine attım ama hiçbirşey olmadı, dosyayı da göremedim diğer dosyalar (mp3_avi_vcd vb) görünüyor, hdd'im western digital 80 gb bunu 3 'e böldüm ve fat32 olarak formatladım ama hala tr karakter desteğim olmadı. Yapabileceğim başka birşey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum..




esegoz -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (3 Mart 2007; 3:03:01)

Bu cihazı uygun fiyatlı olarak neren bulabiliriz? Taşınabilir harddsik almayı planlıyordum, bu daha çok işimi görür sanırım.
Birde font büyütebiliyormuyuz, kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim..




avnenger -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (3 Mart 2007; 21:44:48)

ben firmware olayını verdiğiniz siteden yaptım ancak türkçe altyazı olmadı yine. bir tavsiyesi olan var mı? ya da elinde denenmiş çalışan türkçe firmware olan. mail atabilirseniz sevinirim bugra5@hotmail.com




sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (4 Mart 2007; 13:14:01)

arkadaşlar frimware yi attıktan sonra menülerin değişmesi gerekiyor. Menüden OSD dili olarak TÜRKÇE yi seçmelisiniz. Bende sorun yok çalışıyor herşey Türkçe altyazıyıda destkeliyor...




Witchdoktor -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (4 Mart 2007; 13:30:02)

Arkadaşlar, birkaç sorum olacak:

1) Infotek'in bu cihazını ararken benzer özelliklerde Tecom marka şu cihazı gördüm:
http://www.oemal.com/site/page.asp?dsy_id=6904
Bu iki cihaz aynı çipsete ve özelliklere sahip farklı cihazlar mı?
Hangisi daha avantajlı?

2) Tecom marka olan bu cihazı kullanan var mı?

3) Her iki cihaz da HD (yani 720p ve üzeri çözünürlükte) video dosyalarını destekliyor mu?

4) Evimdeki divx/dvd player'da renkleri bozuk olarak izlenebilen türkçe divx/xvid TV dizisi dosyaları mevcut, bu dosyaları renk/görüntü bozukluğu vb olmadan oynatabiliyor mu?

5) Infotek marka olanı en uygun fiyatla ve nereden bulabilirim?

6) Bilgisayara USB girişinden bağladığımda ek güç kaynağı kullanmak gerekiyor mu?




avnenger -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (4 Mart 2007; 15:08:08)


quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

arkadaşlar frimware yi attıktan sonra menülerin değişmesi gerekiyor. Menüden OSD dili olarak TÜRKÇE yi seçmelisiniz. Bende sorun yok çalışıyor herşey Türkçe altyazıyıda destkeliyor...



Sayın sanyo;

dediğiniz gibi yaptım. firmware güncellemesi de yaptım. menüler de değişti fakat osd dilinde türkçe gelmedi. belki de benim çektiğim rom versiyonu sizinkinden farklıdır. bana sizin elinizde bulunan rom dosyasının bir kopyasını gönderebilir misiniz?

@Witchdoktor;

1) çip de dehil tamamen aynı cihaz. yukarıda da belirtilmiş, bunlar remarked cihazlar. yani üstüne her isteyen kendi markasını yapıştırıyor. Buyrunuz asıl üreticinin web sitesine: www.kingzer.com

4) Ben vestel 30" LCD TV ye bağladım cihazı. Pal ve NTSC arasında hiç bir renk ve görüntü farkı yok. Yalnız pal a geçince otomatik olarak 4:3 formatına alıyor ekran. NTSC de ise otomatik olarak 16:9 da kalıyor.

6) Bendeki 3.5" lik kutu. USB den bağlayınca ek güç kaynağı istiyor. 2.5" ler nasıl bilemiyorum




avnenger -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (5 Mart 2007; 11:49:49)

arkadaşlar yok mu yardım edebilecek kimse? iki gündür internetin altını üstüne getirdim bulamıyorum[sm=s20.gif]




sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (10 Mart 2007; 10:46:36)


quote:

Orjinalden alıntı: avnenger

arkadaşlar yok mu yardım edebilecek kimse? iki gündür internetin altını üstüne getirdim bulamıyorum[sm=s20.gif]


avnenger senin sorun çözülmemişmiydi sana yolladıgım frimware ile?




esegoz -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (12 Mart 2007; 0:48:47)

Arkadaşlar bu cihazda harddiskin sata yada pata olamsı farkediyormu?




avnenger -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (15 Mart 2007; 18:59:40)

@sanyo
evet sorun çözülmüştü. ben o mesajı sorun çözülmeden önce yollamıştım :)




esegoz -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (15 Mart 2007; 22:16:17)

Arkadaşlar ben bir türlü tvden görüntü alamadım, yardımcı olurmusunuz?




avnenger -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (16 Mart 2007; 18:47:52)


quote:

Orjinalden alıntı: esegoz

Arkadaşlar ben bir türlü tvden görüntü alamadım, yardımcı olurmusunuz?


Aygıtı bilgisyar monitörüne bağladığınızda görüntü var mı? Bir deneyin, eğer monitöre bağladığınızda görüntü var ise, aygıtı TV ye bağladıktan sonra uzaktan kumanda üzerindeki VGA tuşuna tuşuna basın. Bu tuş görüntü çıkışını VGA ile AV Out arasında değiştirmeye yarıyor.




esegoz -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (16 Mart 2007; 23:22:13)

Denemiştim olmadı, ürünü geri gönderdim. Arızalıydı galiba. Teşekkürler.




sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (19 Mart 2007; 17:56:47)

Nerden almıştın ki ürünü mrk ettim?




esegoz -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (19 Mart 2007; 18:31:45)

Gittigidiyor'dan almıştım.




Castabal -> Firmware Update (1 Nisan 2007; 0:52:59)

Gittigidiyor'dan 3.5" HD-351 AV Player almıştım. Alt yazıda Türkçe karakter sorunu yüzünden firmware upgrade yapmaya çalıştım. bank30.rom dosyasını internetten indirdim. Aynı tarif ettiğiniz gibi yükledim. Write - Erase tamamını yaptı. Sonra cihazı kapattım. Tekrar pc'ye bağlayıp UPDATE klasörünü sildim. Yeniden televizyona bağladığımda cihaz bir daha çalışmadı. Cihazın servisinin de olmadığını göz önüne alarak yapabileceğim pek fazla bir şey yok herhalde. Birisi yardım edebilirse çok sevinirim. Bir hayli canım sıkıldı bu işe...




MnRl -> Cevap: Firmware Update (1 Nisan 2007; 3:40:32)

Arkadaşlar yukarıda vermiş olduğunuz linkte bank30.rom dosyasını bulamıyorum. Nerden bulabilirim.? Bende 2.5" Hdd Player var.




sanyo -> Cevap: Firmware Update (1 Nisan 2007; 4:05:46)

Yukarıda verilen dosya 2.5" HDD player için cihazlarınıza frimware atmadan önce cihazınızın iç yapısının yukarıda verilen fotolardaki gibi olmasına dikkat edin. Baska marka cihazlara yazılım atarsanız cihazınız zarar görebilir...




sanyo -> FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (1 Nisan 2007; 4:08:06)

FIRMWARE NIN OLDUGU ADRES...

http://www.hardstore.com/files/Doc/000/004/185/Software%20and%20Tutorial_HDDPALYER_Eng.rar




MnRl -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (1 Nisan 2007; 13:57:16)

Sevgili sanyo;

Verdiğin linki indirdiğimde update dosyasının içinde bank30.rom dosyasını göremiyorum. Yanlış yaptığım birşey mi var. Benim cihazımın resimleri aşağıdaki gibi, uyumlu olabilirmi?

[image]http://img441.imageshack.us/img441/6604/untitledgr8.th.jpg[/image]




sanyo -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (1 Nisan 2007; 21:18:56)

Mail adresini ver sana yollim dosyayı... Cihazın bendekinin aynısı upgrade yapabilirsin...




MnRl -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (1 Nisan 2007; 22:13:41)


quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

Mail adresini ver sana yollim dosyayı... Cihazın bendekinin aynısı upgrade yapabilirsin...


giresunbora@gmail.com Gönderirsen çok memnun olurum. Teşekkürler.




dookie32 -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (10 Nisan 2007; 16:01:36)

arkadaşlar merhaba, tam olarak kuralları bilmiyorum ilk mesajımı buraya attım kusura bakmayın..

Mnrl arkadaşımızın resimi gönderdiğim cihazın aynısı bende de var. ebayden almıştım. monitor bağlamak için uğraşırken sanırım yazılımını uçurdum. işlemcisi çok ısınıyor. bana da bu yazılımı gönderebilirseniz çok sevineceğim.

mail adresim ozdemir32@hotmail.com

şimdiden teşekkürler.




sanyo -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (10 Nisan 2007; 17:34:14)


quote:

Orjinalden alıntı: dookie32

arkadaşlar merhaba, tam olarak kuralları bilmiyorum ilk mesajımı buraya attım kusura bakmayın..

Mnrl arkadaşımızın resimi gönderdiğim cihazın aynısı bende de var. ebayden almıştım. monitor bağlamak için uğraşırken sanırım yazılımını uçurdum. işlemcisi çok ısınıyor. bana da bu yazılımı gönderebilirseniz çok sevineceğim.

mail adresim ozdemir32@hotmail.com

şimdiden teşekkürler.


Mail yolladım arkadaşım...




dookie32 -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (10 Nisan 2007; 17:40:27)

çok teşekkürler. şu anda görüntü kesinlikle alamıyorum, üzerine bir yoğunlaşayım. haber veririm. emeğine sağlık...




sanyo -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (11 Nisan 2007; 18:56:35)

Eğer hiç görüntü gelmiyorsa sanırım sizin cihazın firmwaresi uçmuş cihazı çalıştırmadan nasıl yükliceniz bilmiyorum ama biraz zor gibi sanırım... Kolay gelsin yaparsanız buradan bildirin başına gelen varsa faydası olur...




MnRl -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (12 Nisan 2007; 15:32:37)

Sanyo senin cihazın menüsü alttaki resimdeki gibimi?

[image]http://img294.imageshack.us/img294/9954/5a1bpx4.jpg[/image]




sanyo -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (12 Nisan 2007; 22:33:38)

ewet menü aynı fakat arka plan resmi farklı sadece...




getback -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (24 Mayıs 2007; 23:50:56)

Slm arkadaşlar.Ben de ebay'den 120 gb hdd player aldım fakat galiba yanlış yazılım yükledim ve tv'de sadec hdd player yazısı var.Hiç bir menü yok.
Gri kasalı olan hdd player için yazılımı olanlar lütfen bana gönderebilirmi? yasin.koc@mynet.com




sanyo -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (30 Mayıs 2007; 17:12:33)

aksama yollarım su an iş yerindeyim burada yazılım yok...




aykutix -> Cevap: FRIMWARE NIN OLDUGU ADRES... (30 Mayıs 2007; 23:56:50)


quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

aksama yollarım su an iş yerindeyim burada yazılım yok...


Arkadaşım bana yollarmısın rica etsem...

mail adresim: aykutdalay@hotmail.com




sanyo -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (1 Haziran 2007; 18:34:00)

isteyen herkeze frimwareler gönderilmiştir....




aykutix -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (2 Haziran 2007; 19:17:35)

Arkadaşım benim chip'im ESS Phoenix ES8381FBA E067 bana bu cihazın firmware sini bulabilirmisin? Alet şuan yanlış firmware yüklediğim için kumandası farklı oldu... eski firmware çok güzeldi keşke yüklemeseydim.




fredy2 -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (26 Haziran 2007; 11:16:25)

fredy2_77@hotmail.com
arkadaşım banada gönderebilirmisin yazılımı




aydinkamis -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (6 Temmuz 2007; 0:42:05)

Selamlar,rom dosyasını bana da gönderebilir misiniz?Teşekkürler. aydin.kamis@gmail.com




aydinkamis -> Cevap: Firmware Update (9 Temmuz 2007; 16:51:00)

Selamlar,HDD Player için bank30.rom firmware dosyasını bana da gönderebilir misiniz?Teşekkürler.( aydin.kamis@gmail.com )




aylakaya -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (20 Temmuz 2007; 17:42:54)


quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

Arkadaşım önce bank30.rom dosyasınıhdd player içine kopyala.Ama bir klasör içine değil direkt diskin içine at. Cihazı tv ye bağla ve cihazı çalıştır. Kendisi direkt guncellemeye baslıcak. Erase write gibi bişiler yazıp duracak sonra bitince kapkara ekran gelecek. Sonra cihazı kapat ve diski tekrar bilgisayara bağla ve bank30.rom dosyasını sil. Sonra tekrar tv ye beğladığında frimware nin güncellendiğini göreceksin. Türkçe dil desteğide gelmiş olacak.


Gönderdiğin güncelleme dosyası için çok teşekkür ederim. Güncellemeyi aynen yukarıda tarif ettiğin gibi yaptım. Aynen dediğin gibi oldu ve sonunda ben de Türkçe menülü bir cihaz sahibi oldum.

Bendeki playeri Çin'e giden bir arkadaşa getirtmiştim. Doğal olarak Türkçe menüsü yoktu. Fiyatı 30 dolara aldı. Firmanın ve ürünün adresi şöyle: http://www.keelai.com/info.asp?id=210

Merak eden arkadaşlar için söyleyeyim, altyazı boyutu gerçekten küçük kaldı diğer divx playerlardaki altyazının yanında. Ama bir kaç film izleyince gözünüz alışıyor.[:'(]




atorbaci -> Cevap: Yeni İnfoteks HDD Center / Player; güncel tasarımıyla hem daha şık hem de 5.1 ses çıkışı dest (5 Ağustos 2007; 0:49:44)


quote:

Orjinalden alıntı: aykutix

Arkadaşım benim chip'im ESS Phoenix ES8381FBA E067 bana bu cihazın firmware sini bulabilirmisin? Alet şuan yanlış firmware yüklediğim için kumandası farklı oldu... eski firmware çok güzeldi keşke yüklemeseydim.

BANK30.ROM aynı chipi kullanan Piranha AQUA X Type DVD Playerin aynı isimli firmware dosya adı.ESS Phoenix chipini kullanıyor o makina da.işin ilginç olan noktası benim bu DVD playerde de altyazıların küçük olması söz konusuydu.Firmware update yaptım sorun kalktı.Benim cihazında aynı 2,5 External diskleri okuyor SD kartları okuyor.belki firmware dosyaları aynıdır.Ama emin olmadan da yüklemeye kalkmayın derim.




Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!




Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.484375