bişey daha vardı...ürünü bilgisayara bağladığımda bilgisayar driver'ını bulamadı..dolayısıyla pc ye tanıtamadım aleti..sürücüsünü güncelleştir dememe rağmen ürün bilgisayar için ÇOKLU ortam denetleyicisi olmaktan ileri gidemedi...en azından sd kartımın içindekileri görebilseydim çok güzel ıolacaktı ama.... arkadaşlar lütfen yardımmmm :(
mailden firmware isteyen herkeze dosyaları gönderilmiştir... Saygılar
Yıl 1925 : Büyük Atatürk genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu tarihi mesajı veriyordu. Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz... Yıl 2007 : Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olma yolunda...
arkadaşlar bende bu linkteki üründen var fakat fm transmitter lı türkçe değil benim cihazımın bank30.rom adlı dosyasını nereden bulabilirm bana da yardım edebilecek bir arkadaşım var mı
Arkadaşlar banada türkçe destekli bank30.rom dosyasını gönderirseniz sevinirim. elimde bir adet var am tr mi bilmiyorum 2 MB gönderecek arkadaşlar için msn:cengizerkus@hotmail.com
Selam Arkadaşlar.Silmeyen arkadaş varsa Bir zahmet bu HDD Player bank30.rom firmware dosyasını bana da gönderebilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler. (YÜkleyip olumlu sonuç alan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum.
Sevgili arkadaşlar ben biraz geriden geliyorum ancak bende de ESS DMP3 chip setli ESS6430FAA J078 var fakat türkçe dil desteği lazım bana yardımcı olursanız sevinirim. cgokter@hotmail.com