iyi de ben fleshlord un mesajındaki resimlerde hem 5mplik hem 8 mplik hem 10 mplik telefon hem 1.5 gb hddlik hem 8 gb hdd lik telefonlar gördüm
fleshlord eline sağlık kardeşim
abi onu diyoruz iste anca resimlerini gorursun bi de lutfederlerse -bu sefer etmisler- fuarda i3xx cıkalı 10 ay olmus daha nolsun
quote:
Orjinalden alıntı: realgs
Resmen topik lafla yürüyor.Doğru dürüst bir tanıtım ,yorum yok.standlar nasıl,hangi standda neler oluyor,fotolar felan kısıtlı. SE standının ve ürünlerinin bir fotosu olmayan topğe topik demem ben W850i sergileniyormu?
dün fuara gittim.Standlar çok büyük ve gösterişli.İlgimi çektiğinden S:E standında bayağı oyalandım.S.E nin son modellerinin tamamı vardı.W850 i yi ve P990'ı inceledim.Aletler gerçekten çok güzel W810'inin Beyaz olanı vardı.Ona bayıldım.Samsung Türkiyede satılmayacak ürünlerini dahi getirmiş.Nokia standında heyacanla bekeldiğim herhangi bir ürün olmadığı için fazla oyalanmadım.Turkcellin 3g olayını test edebildim gerçekten güzel bir özellik.Türk telekom devasa bir salon kapatmış stand olayını aşmış.Telsim Vodofone çatısı altında tanınıtım yapıyordu.Türk telekom internete bağlananabilen ankesörlü telefonlar getiriyormuş.Daha önce yurtdışında görmüştüm çok güzel bir olay. Dikkatimi çeken diğer bir konuda GPS(navigasyon) sistemleriydi.Navtürk'e yılbaşından sonra 5 veya 6 tane firma rakip olacak çok ciddi bir şekilde hazırlıklarını sürüdürüyorlarmış.Navtürk Nokia(symbian işletim sistemli,olanları için) yeni bir paket üretmiş.Ücreti 349$ ve paketin içinde HAritanın yüklü olduğu hafıza kartı ve Bluettooth Gps cihazı varmış.Maalesef W810 kullandığım için bana uymadı.Bir sürü kurs stand açmış.Sanki fuara kayıt yaptırmaya gidiyoruz.Gereksiz buldum onların çabalar
kardesler dun buzkan kardesimle fuarra gittik. standlarıı gesdik de tam anlamıyla felç ayaşadık. hele hele koskoca seericson standında grodugum hakaretvari yaklaşım, ve aynı standta bulunan dev adamlar badigardlar gercekten şoke oldum. se standına değilde beyoglunda içkili meyhaneye giriyoz sandım. hiç yeni ürün yoktu. hepsi bildigimiz 3-5 ay onceden ozellklerini burda yuttugumuz modellerdi. sordugumda ukelaca cevap aldım. hiç yeni gelecek olan modelimizd yokta ondan koymadık. nasıl koyalım. baska model mi var biliyorsan sole. tobe tobe. birtek samssung govde gosterisi yapmış. arkadasın yayınladıgı moelleri getirmiş. i300, i310, b600 vs. çekecek bi fotograf yoktu. elde var sıfır gittigime pişman oldum diyebilirim
nokia markası tum modelleri sanki ses de iddialıymıs gibi ses tanitimna agirlik vermiş. o kaliteli kulaklıklarda raks kadar ses çıkmıyordu. insan bide başka özellikleri on plana çıkarır. mesela kor raya kodak fotorgraf yazıcısı millete bedava fotograf çeker çıkartır denemelerine izin verir. casper standı rezaletin tekiydi. aamınsesleri tum salonu dolduruyrdu. konusmak imkansız. o kadar bagiriyorki sanki kil aliyorlar seyinden. insanda vbiraz saygi olur kardesim. ayiyi essen senin kadar ses çıkarmaz. neymiş yarışmış. sanki bi hediye verecek. onca ses bi tisort bide kulaklık için. çok bişey derdin sanki.
kardesler dun buzkan kardesimle fuarra gittik. standlarıı gesdik de tam anlamıyla felç ayaşadık. hele hele koskoca seericson standında grodugum hakaretvari yaklaşım, ve aynı standta bulunan dev adamlar badigardlar gercekten şoke oldum. se standına değilde beyoglunda içkili meyhaneye giriyoz sandım. hiç yeni ürün yoktu. hepsi bildigimiz 3-5 ay onceden ozellklerini burda yuttugumuz modellerdi. sordugumda ukelaca cevap aldım. hiç yeni gelecek olan modelimizd yokta ondan koymadık. nasıl koyalım. baska model mi var biliyorsan sole. tobe tobe. birtek samssung govde gosterisi yapmış. arkadasın yayınladıgı moelleri getirmiş. i300, i310, b600 vs. çekecek bi fotograf yoktu. elde var sıfır gittigime pişman oldum diyebilirim
yapma be abi. demek bu kadar kötü idi sana göre yazık olmuş yahu.ben de seninle gelecektim işte bildiğin meseleler üzerine uğraşıyorum. demek ki bu yılki cebit gerçekten fos
abi dün öle yaptılarsa haftasonu hiç gidilmez oraya zaten bu tip yerlerde ilk günler istediğiniz bilgiyi aldınız aldınız,sonlara doğru sizi hayvan yerine koyuyolar yaw zaten çok da bi süpriz yaşamıoruz ki orada. genel itibariyle ürünler hakkında az-çok bilgi sahibi insanlarız. 1-2 ayrıntı kapmak için gidioruz onda da bu tip ne oldum delisi insanlar yüzünden zehir olabilio bu tip yerler gerzek mankenleri toplayıp getiriolar oraya bilgi sıfır, teşhir edilen ürün sıfır, kullanıp inceleme sıfır.
Bugün ben de gittim.SE ciler aynısını bana da yaptılar.Adamlar telefonu oraya deneyin diye koymuşlar.Sonra tipsiz asık suratlı yönetici sanki biz telefonları alıp götürecek yada bozacakmışız gibi bakıyor.Ayrıca hiç ilgilenmiyorlar. Testmobil.com 'u standındaki görevliler bile onlardan çok ilgileniyor bu nasıl iş anlamadım. Ama nokia nın standı süperdi. Oradaki elemanlar benim 15 yaşında olamama rağmen benimle sanki bir iş adamı gibi ilgilendiler. Hangi telefona gitsem bir eleman benimle müşteri gibi ilgilendi. Keza RAKS ın stand görevlilieri bile onlardan iyiydi. SE ye kıl oldum. Samsung ise japonca ve menüsünü anlayamdaığım modelleri bile getirmişti. D900 ve DVB_T li modelleri ve i300 falan hepsini kullandım. Se de ilgimi çeken modeller ise k790 ve w810 du. K790 çok harikaydı.
Ayrıca n73 oldukça kibarmış ben onu takoz bişey sanıyodum. Nokia=***** beş yıldız Samsung=**** SE ise=* anlayacağınız SE sınıfta kaldı.
Ayrıca Samsunga ve SE ye hiçbirşeysen anlamayan salak gösteriş meraklısı mankenler getirdiği için koca bir:
Ahh CeBIT ahhh neler umduk, neler bulduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro_tr -- 9 Eylül 2006; 19:53:12 >