Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.299
Cevap
202
Favori
535.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Türk Telekoma Gittim Hat Durumum Bu Altyapıyı Yenileyin Dedim Adam Fiber İstiyosan Cihaz 3.500 tl altyapı kabloları vs herşeyi sen ödüceksin dedi çıldıracaktım sanki taşınsam kabloları yerin altından söküp götürücem böyle moktan firma olmaz niye ttnet tekel Allah Aşkına yav

tam dayakliklar. onu diyen elemanı çıkışta bekler döverdim.

olaya bak. alt yapıyı bile sen yaptıracaksin. ttnet zaten neden alıyorsunuz ki siz. Bar bar bağırıyoruz almayın diye.

bendede ttnet var. aynı fiyata fiber internet alıyorum turkcellden. en fazla 450yi gördü download hızım. kazık kazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu rezilliği tüm sosyal medyada paylaşın. Reklam yapıyorlar her yere fiber döşedik diye de daha bizde de yok fiberin F'si.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Hocam bu rezilliği tüm sosyal medyada paylaşın. Reklam yapıyorlar her yere fiber döşedik diye de daha bizde de yok fiberin F'si.

Hocam p tesi müdürleri gelecekmis gidicem video açık otturucem onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peşini bırakma dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Eylül 2015; 14:53:33 >
  • Bitlocker ile şifrelenmiş bir disk de Download Master çalışıyor mu deneyen var mı?
  • ASUS N17U için mtu hala çalışmıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracedy6

ASUS N17U için mtu hala çalışmıyor değil mi?

Bu yönde bir bilgi almadık.
  • quote:

Hangi konuda çalışmasını bekliyorsunuz, akk nin kalkması konusundamı? Mtu değiştirip son hız indirme sadece torrente işe yarar türk sitelerine girmede sıkıntı olur oda şansınız varsa, modemle alakalı değil bu konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Hangi konuda çalışmasını bekliyorsunuz, akk nin kalkması konusundamı? Mtu değiştirip son hız indirme sadece torrente işe yarar türk sitelerine girmede sıkıntı olur oda şansınız varsa, modemle alakalı değil bu konu.

AKK kalkma konusunda, torrent ve idm çalışsa yeter benim için. Modemden modeme mtu değişiyor, bazı modemlerde işe yararken bazısında işe yaramıyor.
  • 2 farklı modem var elimde bir tanesi n14u. İkisinde de mtu çalışıyordu. Fakat yaklaşık 5-6 ay önce çoğu kişide olduğu gibi artık bende de mtu çalışmaz oldu. ttnet bu açığı kapatmaya başladı. Hala mtu'nun çalıştığını söyleyen kişiler görmemizin bence sebebi bu açığın bölge bölge kapatılıyor olmasıdır. Yani sorun modemlerde değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

2 farklı modem var elimde bir tanesi n14u. İkisinde de mtu çalışıyordu. Fakat yaklaşık 5-6 ay önce çoğu kişide olduğu gibi artık bende de mtu çalışmaz oldu. ttnet bu açığı kapatmaya başladı. Hala mtu'nun çalıştığını söyleyen kişiler görmemizin bence sebebi bu açığın bölge bölge kapatılıyor olmasıdır. Yani sorun modemlerde değildir.

Mantıklı.
  • N14u torrebt olayı için ASUS Türkiye den gelen mesaj:
    Yurtdışı ile görüşme sağlanmıştır. DSL-N14U giriş seviyesi bir modeldir ve donanımı diğer daha üst modellere göre daha düşük olduğu için, aktif torrent sayısı 2 olarak limitlenmiştir, daha fazla aktif torrent ağ içi trafik performansını etkileyeceği için izin verilmemektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

N14u torrebt olayı için ASUS Türkiye den gelen mesaj:
    Yurtdışı ile görüşme sağlanmıştır. DSL-N14U giriş seviyesi bir modeldir ve donanımı diğer daha üst modellere göre daha düşük olduğu için, aktif torrent sayısı 2 olarak limitlenmiştir, daha fazla aktif torrent ağ içi trafik performansını etkileyeceği için izin verilmemektedir.

Güzel bilgi eklerim ilk sayfaya.
  • Kısa bir araştıırmadan sonra yolum buraya düştü N14 modelini almayı düşünüyorum. Modem olarak eski TP-LINK TD-W8901G modelini kullanıyordum aldığımdan ne kadar geçti tam hatırlamıyorum ama en az 3-4 sene olmuştur hiç kapanmadan çalışıyordu taki geçtiğimiz ayın sonlarına kadar kopmalar olmaya başladı şimdi de modemde hız konusunda sıkıntı çekiyorum arada gidip gelmelerde oluyor iç tesisatı yeniledim ttnet den arıza kaydı oluşturduk gelip kontrol ettiler modeme kadar sıkıntı olmadığını anlamış oldum şimdi yeni bir modem almanın vakti geldi. Airties , Tplink yeni modemlerine de baktım ancak bu modemin torrent özelliği oldukça hoşuma gitti şimdi tek sorum N14 mü yoksa N17 modelini mi almalıyım arada 100 liralık bir fark var sizce değer mi bu farkı vermeye kullananlar bir yorum yaparsa sevinirim.
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    100 liralık tam değmez, biraz fahişten satıyorlar yeni olduğu için ama burası Türkiye yapacak çok şey yok, hemen de düşmez. Bu saatten sonra N17U alın bence.
  • YARDIMMM

arkadaşlar n14 modelini aldım şuan internetim çalışıyor eski pakatel parka modem kurulu

asus modemi taktım herşey tamam hızlı kuruluma geçtim konu başında yazılanları okudum fakat adsl ışığı yanıp yanıp sönüyor ne yaptım ettim olmuor kurulumda da telefon hattı yok diyor bir aşamada

asus müşteri hizmetlerini aradım onlarla uğraştık fakat adsl ışığı sürekli yanmadan olmas dediler sıfırladık falan yine olmadı. modemden kaynaklanıyor olabilir dediler boyle bi hatayla karşılaşmadık dediler

tekrar eski modemi takıyorum çatır çatır giriyor internete

sorun hakkında bilgisi olan önerisi olan varsa yardım bekliyorum
  • Modem arayüzüne girebiliyorsan, net olan bir yerden usb ye güncellemesini atıp usb üzerinden güncellesene, belki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Modem arayüzüne girebiliyorsan, net olan bir yerden usb ye güncellemesini atıp usb üzerinden güncellesene, belki olur.

hocam güncelleme işinden biraz korkuyorum teknosadan aldım 1 hafta olmadı iade etsem mi aynısından mı alsam iadede sıkıntı yaratırlar mı veya önerebileceğiniz bir ürün var mı
    bu ürün okuduklarıma göre iyi bir ürün fakat işte kuramadım:(
  • kudret1 K kullanıcısına yanıt
    Eski modeminle yeni güncellemesini indir manuel bir şekilde yap ardından resetle tekrar kurulum yap. ttnet kullanıcı adını ve şifreni doğru girdiğine emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı kurulum yapma orda ttneti fala seç diyor da düzgün çalışmıyor o, sen wan kısmına girip kullanıcı adı şifreni yaz, kullanıcı adının sonuna @ttnet eklemeyi unutma.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.