Şimdi Ara

Tp-link modem açıktan sızmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
5
Favori
14.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    tp link w8901g kullanıyorum kablosuz olarak. Geçen haftalarda bi yine hacklenmişti başka sitelere fln yönlendirme yapıyordu. Resetledim düzeldi. Bugün ise webarat diye siteye yönlendirdi yine reesetledim düzeldi. Sanırım modemi değiştirmem gerekli güzel çok pahalı llmayan kablosuz modem tavsiyeleri alabilir miyim ?



  • Yönlendirmenin modem ile alakası olduğundan nasıl emin olabildin? Başka PC'ler ve en temizi cep telefonunun Wifi'yı ile denedin mi durumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Yönlendirmenin modem ile alakası olduğundan nasıl emin olabildin? Başka PC'ler ve en temizi cep telefonunun Wifi'yı ile denedin mi durumu?

    +1 Belki bilgisayarda virüs vardır o yüzden olabilir yüklediğiniz programlardan olabilir benim önerim bilgisayarı combofix ve antimalwarbytes ile taratıp olmadı format çekmen modem içinde Wpa2 seçeneği seçip uzun birşifre büyük küçük harfli simgle örnek ? gibi ve mac adresi engellemesi yapman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 1 Mayıs 2014; 2:53:40 >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Modemin varsayilan sifresini degistirin admin admin ile arayuze girilemesin.Benimde basima geldi benzer bir durum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac kullaniyorum. Ayrica gecen sefer evet telefon ile de denedim o zamanda wifida yonlendirme yapti. Zaten modem sifresi farkliydi oyle oldugu halde yinede sizilmos icerisine. Hadi virus bulasti yinede diyelim neden modemi resetleyin e bir daha cikmiyor ? Demek ki modem ile alakali.

    Daha once arastirdigimda tp linkin benzer modemlerinde guvenlik acigi oldugu yaziyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Bende ayni modeni kullaniyorum ama hic boyle bir durumla karsilasmadim.Modemimde son yazilim versiyonu kurulu siz de sitesine girin ve versiyon surumune gire en son cikan yazilimi indirin.Benim modem versiyon 3 tu mesela.Ona dikkat edin modemi kullanilmaz hale bile getirebilirsiniz yoksa.Ayrica dil olarak son surum ingilizce olabilir.Zaten bir kac ozelligini kullandigimiz icin o kadar da onemli degil.

    Versiyon numarasini gore size link atabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 1 Mayıs 2014; 3:19:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi güncelleme yaptım ama zaten bende ki sürümden 2 ay sonra 09/2010 da gelmiş en son güncelleme.

    Bana kalırsa pek değişen birşey olmayacak
  • aynısı banada şimdi geldi benimde tp-link
  • merhaba bu virusu banada bulaştırdılar lanet bişe bütün tarayıcılarda çalışıyor siz bir linke tıklayacaksınız ama tıkladığınız linke gitmiyor webarat sitesine yönlendiriyor bende tp-link modem kullanıyorum daha önce pc yi hacklemeye çalışanlar oldu hatta fare kontrolunu aldılar sonra pc ye hemde modeme şifre koydum bir daha giren olmamıştı ama bu sefer modem şifreliydi bu webarat virusunu atmışlar yada girdiğimiz bir siteden bulaştırıyorlar nasıl yaptılar bunu bilmiyorum. az önce kontrol ettim modem şifresinide değişmişler tp-link modemin çok büyük açığı var bunu hemen kapatmaları lazım yoksa modem değişmek şart




  • bende de 2 gündür var. doğru dürüst hiçbir siteye giremiyorsun. artık gına geldi. formatla düzeltelebilirmiyim?
  • Aynı modem aynı sıkıntı :S modemden mi bilmiyorum ama ...Bakalım antivirüs,malware hepsini taratıyorum inşallah kurtulurum şu illetten....
  • modemi bilmiyorum ama sıkıntı bendede var 2 gündür çözümü bulan olursa yazsın lütfen
  • Ben fabrika ayarlarına döndürüp üzerine yazılım güncelledim düzeldi. Tabi tüm ayarlar falan sıfırlanıyor onu da söyleyeyim. Önerim yapmadan önce firmanın bu konudaki uyarılarını dikkate alın.
    Aynı modemde aynı sıkıntı oldu. Modemin reset deliğine ince bir şeyle 5 saniye kadar bastırdım, daha sonra fişini çekip bir 5 dakika bekledim. Sonra açtım, fabrika ayarlarına dönmüştü. Sonra siteden yukarıda arkadaşların bahsettiği şekilde versiyona uygun son yazılımı alıp yükledim. Modem arayüzü komple ingilizce şu an. ttnet ayarlarını yaptım wireless şifresi falan atadım düzeldi.
    Bu arada firma dökümanında yazılım güncellemesini kablolu bağlantıda yapın diyor. Ben öyle yaptım.
  • Sorun bilgisayarlarınızda değil bence. Ben Mac OS X kullanıyorum bende de oldu aynı şey. Daha önce başıma gelmese virüs var derim ama. Cep telefonundan girdiğinizde bile yönlendiriyor. Bence modem değiştirmeliyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Sorun bilgisayarlarınızda değil bence. Ben Mac OS X kullanıyorum bende de oldu aynı şey. Daha önce başıma gelmese virüs var derim ama. Cep telefonundan girdiğinizde bile yönlendiriyor. Bence modem değiştirmeliyiz.

    arayüz şifresi ve modem şifrelerini değiştir.wpa 2 yap.
    wep ler kolay kırılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Sorun bilgisayarlarınızda değil bence. Ben Mac OS X kullanıyorum bende de oldu aynı şey. Daha önce başıma gelmese virüs var derim ama. Cep telefonundan girdiğinizde bile yönlendiriyor. Bence modem değiştirmeliyiz.

    arayüz şifresi ve modem şifrelerini değiştir.wpa 2 yap.
    wep ler kolay kırılıyor.

    wpa2 olmadığını nereden bildiniz ?

    Zaten wpa2 5 yıldırda öyle yani.
  • arkadaşlar dün akşam modeme reset attım ayarlarını yaptım sonra modem arayüz şifreyi uzun ve sayı ile harf karışık yaptım sorun çözüldü şuan bir sorun yok takip ediyorum.
  • Arkadaşlar bende reset attım vs. şu anda choremeyi açınca flash player yüklenmesi lazım diyor sonra eset virüs uyarısı yapıyor sonra kullanıma devam ediyorum ama canım çok sıkıldı :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DreamTeather

    Arkadaşlar bende reset attım vs. şu anda choremeyi açınca flash player yüklenmesi lazım diyor sonra eset virüs uyarısı yapıyor sonra kullanıma devam ediyorum ama canım çok sıkıldı :S

    banada şu an flash player versiyonunuz eski virüsü geliyor
  • Flash player sorunu yaşayan arkadaşlar için;

    Bu sorunun bir hocam DNS kaynaklıl olduğunu söylemişti ve bende düşününce olabilir demiştim.Aynı sorun benimde başıma geldi.Modemi resetledim ve arayüz şifresini varysayılan şifresinden daha zor olarak değiştirdim.

    Modemin DNS ayarlarına ve Bilgisayarınızın DNS ayarlarını kontrol edin. Bilmediğiniz DNSleri kullanmayın.Google DNS leri kullanabilirsiniz.

    Ayrıca dns değiştirdiğiniz halde sorun hale devam ediyorsa "http://hatasizwindows.blogspot.com.tr/2014/03/warning-your-flash-player-may-be-out-of_19.html " adresinden söylenilenleri yapın. (Bu arada kendi blogumun reklamını da yaptım )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 3 Mayıs 2014; 0:52:49 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.