Şimdi Ara

Acer'dan 11.6 inçlik iki yeni Windows dizüstü modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Acer'dan 11.6 inçlik iki yeni Windows dizüstü modeli





    ABD'de düzenlenen Acer Connected etkinliğinde 7 ve 10 inçlik tablet modellerini tanıtan Acer, bu kez 11.6 inçlik Windows dizüstü modelleri ile karşımızda. Donanım olarak aynı özellikleri paylaşan dizüstü modellerinden Aspire V11 dokunmatik bir ekrana sahipken, Aspire E11 ise standart bir ekran ile geliyor. 




    Modellerde 1366x768 piksel ekran çözünürlüğü yer alırken, gerekli güç Intel Celeron ve 4 çekirdekli Pentium işlemcilerden sağlanıyor. Fansız bir tasarıma sahip olan modeller ısıyı belirli bir seviyede tutmayı başarıyor ve aynı zamanda sessiz bir çalışma imkanı sağlıyor. 8GB'a kadar RAM ve 1TB'a kadar depolama seçenekleri sunan yeni Aspire serisi Windows 8.1 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.




    Tam boy klavye ile kullanım kolaylığı sunmayı hedefleyen serinin touchpad bileşeni Windows 8.1 ile sunulan sürükleme hareketlerini de destekliyor. 10/100/1000 Gigabit LAN, USB 3.0, HDMI, SD kart yuvası gibi bağlantı ve genişleme özelliklerine sahip olan seri Acer Cloud bulut altyapısına da entegrasyon sağlıyor.




    Acer yeni seride FlowCurve adını verdiği ve arka kısma hafif bir eğim kazandırdığı yeni kasa tasarımını kullanıyor ve bu yeni tasarımla farklılaşmayı hedefliyor. Acer Aspire E 11 modeli Mayıs ayında Avrupa, Afrika ve Asya ülkelerinde 300 Avro başlangıç fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Acer Aspire V 11 ise 350 Avro başlangıç fiyatına sahip olacak.  

     

     



    Kaynak:http://microsoft-news.com/acer-announces-aspire-v11touch-and-e11-11-6-inch-windows-laptops/



  • Fiyat iyi gibi.

  • Dokunmatik ekranin bedeli 50 euro ysa bende isterim hp dm1 e :)

  • acer 1 kere aldım dizüstü, bi daha alırsam allah belamı versin, ne servisi düzgün ne firması, netboom yapıp sürekli açık bırakmayın yoksa bozulur ısınır diyen servisleri ve onları onaylayan bir firmaları var

  • Fansız olması süper. Fiyat süper. Sanırım 22nm ile üretilen bay-trail tabanlı N serisi celeron ve pentiumlar ile gelecek. Çok ideal bir bilgisayar olmuş. İnternet ve office amaçlı evde, okulda heryerde rahatlıkla istediğin yere taşı kullan. Pili de 8-10 saat dayanıyorsa yeme de yanında yat.

    Ultrabookların fiyatı düşünüldüğünde bu tip aletler, kısıtlı bütçeli tüketicilerin işini görüyorlar. Zaten windows 8.1 in stabilitesi ortada, düşük konfigürasyonlu makinelerde bile yağ gibi çalışıyor ;)

  • Acer'in tasarımları hiç hoşuma gitmiyor. Ancak alet ideal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik ekranlı ürünlerin olmazsa olmaz şartı, ya ekran katlanabilir olmalı veya ayrılabilir olmalı. Klasik dizüstü tasarımlarda dokunmatik ekranın pek bir cazibesi yok.
    Bu günlerde gördüğümüz şu ki üreticiler ellerindeki stokları tüketmek için veya tedarikçi firmalarla anlaşmaları gereği eski malzemelerle eski tasarımlarla güya yeni ürünler çıkarıyorlar.

    Dokunmatik ekranlı bilgisayarlar için standartlar bence artık bellidir. Lenovo'nun yoga modelleri, sony ve acer'in klavyenin üzerine yatabilen ekranlı modelleri veya da ayrılabilir ekranlı modeller. Bunlar dışında yeni tasarımları merakla bekliyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.